mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #56

Jeg sidder i skrivende stund i toget på vej mod København. Toget er lige standset i Kolding og er efterhånden ved at været godt fyldt. Drengene sad den første time og tegnede i de hæfter de fik på turen den anden vej i fredags og nu sidder de for en stund med hver deres skærm og ditto hørebøffer. Vi ligner en rigtig lille skærmfamilie, ha ha! Ej, det hviler jeg nu meget godt i, for jeg ved jo hvor meget (eller altså, hvor lidt) drengene normalt bruger skærm hjemme hos os, så en times tid her i toget imens jeg kobler af med at skrive nærværende blogindlæg er helt okay.

Det har været en god uge, med masser af run på. Særligt fordi jeg i mandags fik de populære chiliplastre tilbage på lager online webshop og jeg skal da lige love for, at det gav mig noget at se til! I løbet af bare et par dage, fik jeg sendt mere end 300 pakker afsted og mit lager er nu allerede nede omkring 10% igen, så hvis du skal nå at have dig et par chiliplastre i denne omgang, så vil jeg anbefale dig at købe dem snart. (Du kan købe dem lige HER – og det er selvfølgelig en reklame for min egen biks, skulle nogen være i tvivl).

Men altså – det er tid til eftertanke 🙏🏼❤️

Ugens højdepunkt har ganske naturligt været weekenden i Sønderborg, som netop er ved at være forbi. Godt nok har jeg savnet Simon ret meget i de forgangne dage, men på den anden side, så er det også vildt dejligt at mærke savnet på dén måde, fordi det bare bekræfter mig i, at jeg stadig er forelsket i ham. (Ikke at jeg var i tvivl, men alligevel…).

Jeg smilede mest da jeg fik den udsøgte ære at tage imod den flotte donation af intet mindre end 25.000.- til PlanBørnefonden fra kvindeorganisationen Zonta, som delte den ud i anledning af deres 100 års jubilæum. Hele pivtøjet løb af stablen til kvindekomiteen i Sønderborgs arrangement, Stop børneægteskaber og vold mod kvinder, i anledning af kvindernes kampdag i dag d.8.marts.

Ugens lavpunkt er i denne uge ikke af personlig karakter, men af samfundsmæssig. Som alle andre (gætter jeg på) er jeg (også) blevet blæst bagover af informationer om covid-19, som heldigvis stadig rimeligt langsomt, men sikkert gør sit indtog i det meste af verden. Jeg synes det er svært at finde hoved og hale i det hele; hvad der er sandt, hvad der ikke er, hvor indsatsen for alvor giver mening og hvor den nok i virkeligheden er ligegyldig. Det har fyldt meget overalt hvor jeg er kommet og at sygdom skal gøre dét, er da et lavpunkt, der er til at forstå.

Det gode ved det er, at det virker som om de fleste gør hvad de kan.  Det virker som om vi har en fælles forståelse for at ville passe på vores svage – ældre og syge mennesker i særdelseshed og dét gør mig glad.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig mine nye jeans! Jeg har indgået et samarbejde med Mos Mosh, som starter op ganske snart og i dén forbindelse fik jeg forleden tilsendt de her jeans, som altså er fuldstændigt vidunderlige. De sidder som slikket på, uden at stramme – og så gør de altså ét eller andet helt genialt ved min bagdel, som ligesom får lidt mere fylde end sædvanligt.

Det bedste jeg har spist var da jeg forleden lod mig overtale af fiskemanden nede i Meny til at købe et par hundrede gram stenbiderrogn, som jeg sidenhen spiste i forrygende selskab med min førstefødte. Jeg er i tvivl om det var mest hyggeligt eller mest lækkert – uanset hvad, var det ret fantastisk.

Det bedste jeg har set var “Værtens Bedste Brætspil” som jeg så nede hos min mor. Normalt gider jeg ikke se den slags programmer, men nu var det tændt og det viste sig faktisk, at det var hylemorsomt!

I næste uge ser jeg frem til en uge med usædvanligt få planer. Og det altså til trods for at børnene er hos deres far det meste af ugen. Jeg ved ikke helt om jeg ser frem til det med primær gru eller glæde, men jeg tænker at jeg må skynde mig at lave nogle planer af den hyggelige slags, hvis jeg kommer til at føle mig ensom. Det er jo ikke desto mindre vidunderligt at have en uge, hvor jeg rent faktisk har tid til spontane aftaler!

Jeg håber også I tilgår en dejlig uge, helst uden for mange bekymringer – og absolut uden for meget bøvl på grund af den dumme covid-19, altså.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Er der nogle bivirkninger ved de der chiliplastre, og er der nogle tilfælde hvor man ikke må bruge dem (feks hvis man ammer)? Mvh

    1. Man kan godt anvende chiliplastrene når man er gravid og ammer. Baby må bare ikke komme ikke bare komme i kontakt med plastrene, så de skal helst ind under tøjet 🙂

  2. Dejligt at høre at du havde haft en dejlig rur i Sønderborg. Må indrømme når jeg har set dig i TV og hørt hvordan det bliver fremlagt der ikke sker noget i Sønderjylland ( og ja ved godt nogle af gangene er det sikkert klippet og taget ud af kontekst etc) også videre har det stukket lidt i mit sønderjydske hjerte. Jeg er selv Sønderborg pige, men bor dog ikke i byen, men er der jo af og til.
    Då fedt at hører dig i en positiv udlægning – selvom jeg må tilstå at Broager nok ikke er det sted der sker aller mest 😂😂😂

    1. Åh, jeg bliver da helt ked over, hvis du har fået det indtryk, at jeg ikke kan lide Sønderjylland (og Sønderborg i særdeleshed). Jeg ELSKER at være dernede!

  3. Må jeg spørge om, hvor dine altanmøbler er fra? Specielt sofaen, da jeg leder efter noget lignende 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven