mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #53

What. A. Week. Der har godt nok været drøn på hjemme hos mig i den forgangne uge. Det startede med et par dages vinterferie sammen med børnene og sidenhen en kombination at virkeligt meget arbejde med møder, kampagneskydninger, webshop, planlægning og så fremdeles – og ditto meget “vi-gør-som-om-vi-holder-ferie”-hygge. Det har egentlig været en meget god kombination at arbejde for fuld drøn og forsøge at holde “ferie” på samme tid, meeeen det er nok ikke et tempo jeg holder til i længden…

Ugens højdepunkt var uden tvivl vores tur med Oslobåden først på ugen. Bevares, det gyngede måske en smule mere end hvad godt var (om natten især). Men det var simpelthen så hyggeligt og jeg tror ikke det er rent galt hvis jeg siger at det var nogle af de bedste dage vi har haft sammen alle fire, i dette år til dato.

Jeg smilede mest da min kære agent, som med årene også er blevet en kær veninde, havde inviteret til stor fødselsdag i aftes. Hun er det mest organiserede og perfektionistisk menneske jeg kan komme i tanker om, så alt var perfekt! Højdepunktet, udover det dejlige selskab, fra aftenen var da et vaskeægte hornorkester pludselig stormede ind og lavede den vildeste stemning jeg nogensinde har oplevet. Det var så mega sejt, altså!! (De hurtige kan måske lige nå at se et lillebitte glimt af det i min story på instagram). 

Ugens lavpunkt  ville helt oplagt måske være de tømmermænd jeg sidder med i skrivende stund. Men alene det faktum at jeg er i stand til at skrive, fortæller mig, at mine tømmermænd er usædvanligt milde efter dén skala jeg plejer at have tømmermænd efter. Derfor graver jeg lige dybt i lommen og minder mig selv om at jeg sådan set har haft landsyge det meste af ugen, som nok i virkeligheden har været lavpunktet.

Det gode ved det er at tømmermændene tilsyneladende har taget over for landsygen, så jeg satser benhårdt på, at jeg er back on track fra i morgen 🙂

Jeg har haft det bedst med at iføre mig min nye kashmere-sweater fra MosMosh. Jeg fik den af dem i forbindelse med et møde vi holdt i løbet af ugen (fordi vi lige går og ser hinanden an i forhold til et eventuelt kommende samarbejde) og den er simpelthen det blødeste jeg nogensinde har iført mig. Forestil dig det blødeste stykke tøj du kan finde til en baby – og gang det så med to og gro det op i voksenstørrelse i et smart og feminint design. Så har du min nye sweater, som jeg nu bare skal finde ud af hvordan jeg vasker, uden at ødelægge kvaliteten. (Gode råd er mere end velkomne) 🙂

Det bedste jeg har spist er selvfølgelig blinis med stenbiderrogn! Åh, hvor jeg elsker at det er tilbage i sæson – det betyder jo for pokker, at foråret er på vej. (Hurra!).

Det bedste jeg har set var Adam og Noahs show, Farvel og Tjak, som jeg så på Bremen i fredags. Simon var så heldig at få fingre i et par billetter på dba.dk og det var altså et fantastisk show! De tog gutter formår på fineste vis at gøre grin med både danske og mellemøstlige kulturer, uden at nedgøre hverken den ene eller den anden. De bygger den fineste bro imellem kulturer og efter alt at dømme i salen, hvor vi var mange og meget forskellige mennesker repræsenteret, så er jeg ingenlunde alene om at gøre mig den observation. Hvis du har mulighed for det, så tag ind og se dem – og hvis ikke, så glæd dig over, at de angiveligt lægger hele showet på youtube, når touren er overstået.

I næste uge ser jeg frem til en uge fuld af dejlige planer – både privat og professionelt. Særligt fastelavn glæder jeg mig til, fordi jeg i år har glæden af at have mine børn hjemme imens det løber af staben. Dét glæder jeg mig til!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Jeg vasker stort set aldrig mine kashmir sweatre. Bevares, jeg sveder ikke særlig meget, men uld er jo netop selvrensende (medmindre det er en plet, men så ville jeg tage den til rens)
    Tricket er ikke at bruge den for mange dage i streg, og så hænge den på en bøjle efter brug og lad den hænge der nogle dage inden den kommer ind i skabet igen.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven