mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #52

Når jeg sidder og tænker tilbage på ugen der er gået, føles det som om der ikke er sket en skid. Jeg kan ikke huske hvad jeg har lavet, hvad jeg har spist eller hvem jeg har været sammen med imens. Det hele flyder lidt sammen – og jeg tænker faktisk at det i virkeligheden nok er fordi jeg har haft lidt rigeligt at se til. Min hjerne har været presset helt ud i de alleryderste kapillærer og jeg har siddet flere gange og været nødt til at lave nogle seriøse vejrtrækningsøvelser, for ikke at brænde helt sammen på øverste etage. Jøsses, der har været smæk på. Mest dog med kedelige arbejdsagtige ting, som jeg hverken kan eller vil sige så meget om, fordi jeg simpelthen ikke forestiller mig, at det er interessant for særligt mange andre end mig. I hvert fald ikke lige nu. Til gengæld har jeg gjort mit bedste for at grave dybt, efter de lidt mere “rigtige” oplevelser jeg har haft i løbet af ugen, der er lige på nippet til at være forbi.

Ugens højdepunkt har været at vi endelig har fået nogenlunde styr på lejligheden. Vi fik tidligere på ugen de sidste møbler vi har bestilt i denne omgang og de er sååååå pæne! Jeg viser dem frem her på bloggen i morgen – og jeg håber sådan at I gider at se hvilken forandring de har gjort i lejligheden <3

Jeg smilede mest da det lykkedes mig at komme igennem lige knap to timer i biografen, alene med fire børn. I virkeligheden var det ingen sag, for alle – inklusive jeg – syntes at filmen var både sjov og spændende, så min frygt for at nogen (her havde jeg nok primært de fem-årige i tankerne) ville udvandre undervejs, blev gjort fuldstændigt til skamme.

Ugens lavpunkt var da Peter pludselig fik høj feber fredag aften. Syge børn er bare altid ret meget nedtur. Og når man sådan planlægger at tage et smut udenlands få dage senere, så er nedturen naturligvis kun endnu større.

Det gode ved det var at han vågnede op lørdag morgen og var frisk som en havørn! Det er efterhånden så længe siden at jeg ikke kan huske det, at mine børn har været syge mere end et lille døgns tid ad gangen og jeg kan næsten ikke komme i tanker om noget mere optursagtigt end det!

Jeg har haft det bedst med at iføre mig halstørklæde og hue. Jøsses, hvor er det dog koldt om morgenen, når det blæser sådan!

Det bedste jeg har spist har jeg tilsyneladende fuldstændigt glemt. Jeg føler at vi har spist rester og købepizza hele ugen (det har vi selvfølgelig ikke kun), så det eneste jeg får lyst til at fremhæve, er min morgengrød, som jeg er begyndt at toppe med sådan en laber omgang dadelkaramel, som smager væsentligt bedre end den lyder!

Det bedste jeg har set må simpelthen være den der børnefilm jeg så i biffen. Spioner på Missioner. Den var actionpacked, sjov, sød og så tilpas spændende at jeg fik lyst til at klappe lidt i hænderne af begejstring da heltene (ja, undskyld jeg spoiler, men det er jo en børnefilm, så jeg tænker at I godt kan regne det ud) vinder slaget til sidst. Den er så mega fin, altså. Og så var det selvfølgelig en kæmpe bonus, at hovedrolleindehaveren er selvsamme skuespiller (Jon Lange), som også har indlæst Anne Mette Hancocks seneste bøger – med præcis samme stemme, som han plejer at give Schäfer. (Det er naturligvis kun en relevant reference, hvis du har hørt bøgerne – og hvis ikke, så kunne du måske overveje at gøre det, for de er virkeligt gode).

I næste uge ser jeg frem til forhåbentligt at lande trygt og sikkert i Oslo engang mandag morgen. Børnene har vinterferie og vi sejler derfor ud med Oslobåden senere i dag. Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal forvente; hverken af alt det vi skal møde på færgen (som jeg har hørt både godt og skidt om) eller af det åbenbart meget voldsomme blæsevejr DMI har varslet i flere dage nu… Wish us luck! 

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Jeg er lige sejlet med færge fra Helsingør til Helsingborg, det er ikke så mange bølge endnu, men det kommer med al sandsynlighed senere, så jeg vil anbefale at i alle tager søsyge piller eller i køber plastre til at sætte bag øre så det ikke ødelægger turen. Det fleste søsyge piller på market er ca 1 time om at virke så hvis man først tager dem når man har det dårligt skal man holde ud i langt tid. Hvis ikke i kan nå at købe nogle selv ville jeg anbefale at bede om at få nogle så snart i kommer ombord. Sørge for at have mad i maven så bliver man generelt mindre dårlig.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven