mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #51

Det kan næsten ikke være gået nogens næse forbi (i hvert fald ikke hvis man har en aktiv  instagramprofil) at det har været modeuge i København. Der er gået totalt #copenhagenfashionweek i den og jeg har – som sædvanligt – meldt mig totalt ud af den. Selvom jeg igennem de senere år har fået et stadigt stigende antal invitationer til shows, events og fester, så har jeg ikke været til ét eneste. Jeg gad egentlig godt, for jeg kender efterhånden en hel del søde mennesker i modebranchen. Problemet er bare, at jeg ikke føler mig særligt meget som “modeugemateriale” ha ha. Bevares, jeg synes da det er spændende nok at følge med i hvad der er smart og hvad der ikke er, men jeg har også for længst erkendt, at jeg ikke er en first mover på modescenen. Langt fra. Dertil er min interessere simpelthen for lille. Jeg synes det er meget mere interessant hvilket tøj jeg personligt synes er pænt, klædeligt og allerhelst også rart at have på. Og med dén holdning, tror jeg faktisk det er bedst (for alle) at jeg endnu engang har valgt at blive væk fra modeugen.

Så altså – ingen modeuge her. Til gengæld sådan ret almindelig hverdag. Måske lidt mere melankolsk end sædvanligt. Men det fornemmer I nok, når i læser ned igennem indlægget.

Ugens højdepunkt blev – nærmest som forventet – i torsdags hvor Simon og jeg havde en date i kalenderen. Vi droppede middagen ude, til fordel for en take-away-pizza og et godt glas rødvin derhjemme, inden vi tog s-toget til Birkerød, hvor Mads Langer og hans usædvanligt veloplagte band gav koncert. Deres første på denne tourné i øvrigt. Og altså! Det var sådan en fin koncert. Han virker så sød, Mads Langer. Helt introvert – ja, nærmest lidt genert, alt imens hans sangstemme er som skabt af en anden verden. Shit, hvor synger den mand for vildt altså. Med nerve og sjæl, som jeg sjældent har hørt.

Jeg smilede mest da Simon som det mest naturlige i verden sagde “det kan vi da godt” da jeg i går præsenterede ham for en idé om at male en væg i soveværelset. Et par timer senere var idéen ført ud i livet og det gør mig simpelthen så glad, at være sammen med en mand, der er ligeså hurtig på aftrækkeren med den slags beslutninger, som mig 🙂

Ugens lavpunkt er at jeg har haft frygteligt mange mareridt i denne uge. Jeg har drømt onde drømme om mine børn der kom til skade og været helt omtumlet og ked af det, når jeg helt gennemsvedt er vågnet op. Det er længe siden jeg sådan har været plaget af mareridt og for min skyld, måtte der sådan set gerne gå længe, før de kommer igen!

Det gode ved det var at det jo bare var drømme! Alt er godt i virkeligheden. I hvert fald med børnene – og så kan det være at jeg skal finde ud af hvad det er med mig, der forårsager, at jeg sådan skræmmer livet halvt af mig selv, når jeg sover.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig min bamsede jakke fra H&M. Jeg fik den i forbindelse med et samarbejde jeg havde med dem i december og jeg elsker den!

Det bedste jeg har spist må altså næsten være min frokost i dag, ha ha! Jeg lovede jo for nogle uger siden (eller var det i forbindelse med årsskiftet? Det var det nok.) at jeg ville til at dele nogle flere opskrifter med jer. Men for fa’en, det har jo vist sig at være en større opgave en først antaget, at gøre om vinteren, hvor det er så godt som umuligt at tage ordentlige billeder af sin mad, om aftenen. I hvert fald når man ikke lige er i besiddelse af alt muligt fancy fotoudstyr. Derfor har jeg brugt en times tid i dag, på at kreere en skøn, skøn forret (som jeg altså først tog billeder af og sidenhen spiste til frokost) som jeg deler opskriften på i næste uge. Den er såååå god (og latterligt pæn!) så I kan roligt glæde jer 😉

Det bedste jeg har set er Klovn the Final. Den er fuldstændigt som (jeg synes) Klovn skal være. Tåkrummende, over grænsen og fuldstændigt ude af proportioner – på den sjove måde, naturligvis. Jeg græd af grin flere gange!

I næste uge ser jeg frem til tid med børnene! De mange mareridt har gjort mit savn til dem væsentligt større end sædvanligt, så nu kan jeg næsten ikke vente med at få dem hjem.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Hej Cana. Jeg følger med glæde din blog. I min verden, er du den mest naturlige blogger der findes. Hilsen hende på 62 år.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven