mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

… Så derfor malede vi da bare den væg!

Det virker måske ikke ligefrem som det mest oplagte at gøre, midt i søgningen efter en ny bolig, sådan at male en væg i soveværelset. Men ikke desto mindre, så er det dét vi har gjort. Allermest for faktisk at lægge lidt låg på den der boligsøgning.

Som de fleste af jer ved, så har vi kigget efter et nyt sted at bo igennem det seneste halve års tid. Og guderne skal vide, at vi har været vidt omkring. Vi har kigget på villalejligheder, rækkehuse og sågar et par enkelte villaer, lidt udenfor byen. Men efterhånden som vi har mærket efter, så har vi simpelthen besluttet os for at blive i byen. Vi skal ikke på landet (selvom jeg er sikker på, at der ville være nogle fantastiske ting ved det!) og vi skal heller ikke bare lidt udenfor København. I stedet skal vi blive lige her; i vores lokalområde, hvor drengene kan blive på skolen, ved vennerne og alt dét de kender. De har allerede gennemgået så mange skift i deres beskedne levetid, at jeg simpelthen ikke kan nænne at give dem endnu ét.

Måske ville et skift til et hus med søde naboer og en lidt mindre skole ude på landet være super godt for børnene – men tænk nu hvis det ikke er! Vi tør simpelthen ikke løbe den risiko. Jeg tør ikke.

Desværre lader det os tilbage med en udfordring, der er større end vi sådan umiddelbart lige kan overkomme, i forhold til at købe lejlighed. Vi har simpelthen ikke råd til at købe noget som vi tilnærmelsesvist gider at bo i, når vi ikke er villige til at flytte ud af byen. I hvert fald ikke så længe jeg stadig ejer min gamle andelslejlighed. Lejligheden er udlejet indtil efteråret og dét betyder altså, at søgningen efter vores midlertidige hjem simpelthen er sat på stand-by indtil da. Som et minimum indtil da, for det er altså ingenlunde sikkert, at vi får råd, bare fordi den bliver solgt.

Det er i hvert fald meningen, at søgningen skal være på stand by. Alligevel har jeg igennem de seneste uger, hvor beslutningen har været truffet, taget mig selv i at tjekke boligsiderne på daglig basis. For bare lige at se, om der mon skulle være kommet noget nyt, som vi på mirakuløs vis ville passe lige ned i.

Det er blevet til rigtigt mange stjålne øjeblikke – og det blev jeg ærligt talt en lille smule træt af! Så derfor besluttede vi altså, på nul komma fem, i den forgangne weekend, at male en væg i lejligheden hvor vi bor, for ligesom at manifestere, at vi bliver boede lidt endnu.

Vi har ellers hidtil været meget påpasselige med at lave for meget, som kræver reparation, når vi engang skal herfra, men nu hvor dén dag syner længere ude i horisonten end først antaget, ja, så kan vi sgu da ligeså godt gøre det så hjemligt og personligt som overhovedet muligt.

Senere på ugen skulle vores nye spisestuemøbler, som vi faktisk allerede bestilte sidste år, meget gerne lande hos os og jeg glæææder mig til at mærke, om ikke også de kan være med til at gøre en positiv forandring for den dér følelse af “hjem” som jeg indtil nu ikke rigtigt har haft i lejligheden her. De var simpelthen så mega-pæne, da jeg så dem i butikken, så nu glæder jeg mig virkelig meget til at finde ud af, om de også er ligeså pæne, når de lander hjemme hos os. I vores hjem.

Lige nu er vi bare her. Med en skidepæn, nymalet væg. (Synes jeg).


Til eventuelt interesserede, er malingen købt i JP Lagersalg på Østerbro og farvekoden kan ses på billedet herunder. (Jeg er ingen ekspert, men jeg vil tro at alle forhandlere, der kan blande maling, kan gøre det ud fra koderne).

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

 1. Hej Cana. Har du lyst til at fortælle mere om jeres beslutning om at få hund? Hvor længe overvejede I det? Hvad var for og imod? Hvordan ser økonomien ud vedr hund i jeres situation? Hvad ville du gerne have vidst? Hvad er kommet bag på dig? Hvordan er logistikken i hverdagen? Al den slags.
  Jeg er vild efter hund, men er meget bange for at træffe en forkert beslutning og dermed pludselig stå med et dyr, der slet ikke passer ind i vores liv.
  Derfor samler jeg på erfaringer 🙂

  1. Hej Anne,
   Jeg er nok desværre ikke den rigtige at samle erfaringer hos, da jeg langt de fleste dage, kan arbejde helt eller i hvert fald delvist hjemmefra. Det betyder, at “hundebarslen” var rimeligt nem logistikmæssigt, for os. I begyndelsen var det MANGE gåture hver dag, for at lære hende at tisse udenfor osv, men nu er det faktisk nok med 3 x dagligt. En hund kræver at man kommer hjem HVER eftermiddag og går med den – og det er nok dér jeg oplevede den største udfordring. Ikke fordi jeg ikke havde regnet med det, men fordi jeg ikke var klar over hvor relativt ofte, jeg kunne tage fra møde til møde til middag med mine veninder, fx. Det kan jeg ikke længere nu, fordi jeg skal hjem og gå med hunden. Men alt i alt, så er det verdens bedste oplevelse at have hund.
   KH Cana

   1. Tak for det du fortæller. Jeg er stadig i tænkeboks. Og har en mand uden trang til hund – det skal også lige løses;-)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven