mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Annonce

Nye møbler – med personlighed

nye møbler

Man siger at hjem er der hvor hjertet er. Jeg synes det lyder både klogt og rigtigt, at et hjem allermest er defineret ud fra en følelse.

Men hvad gør man så, når følelsen ikke bare sådan uden videre indfinder sig?

Som jeg fortalte om forleden, så kæmper jeg for eksempel en smule med at føle mig rigtigt hjemme i den lejlighed vi bor i. Det handler nok mest om, at vi hele tiden har tænkt at lejligheden skulle være midlertidig. Nu har det i mellemtiden vist sig, at vi muligvis kommer til at bo her længe endnu og således er alle sejl sat ind, for at kunne byde følelsen af at have et “rigtigt hjem” velkommen.

Det er ved at være halvandet år siden vi begyndte at “bygge” vores fælles hjem, Simon og jeg og jeg føler at vi nu – langt om længe – er ved at komme på plads. Sidste år tog vi den helt store tur i ILVA og gav stuen en overhaling, da vi blandt andet fik vores nye, store flydersofa. I forrige uge fik soveværelset en tur, da vi spontant besluttede at male én af væggene i en temmeligt mørk (men meget, meget pæn) farve. Og i denne uge har vores spisestue simpelthen også fået sig en overhaling af de større. Vi har nemlig købt et nyt spisearrangement, som jeg synes gør noget virkelig, virkelig fint ved lejligheden. Vi bor jo til leje i sådan noget nybyggeri – og selvom det hele er lyst og lækkert, så er det altså også en lille smule (læs: mega meget) blottet for personlighed. Og dét har vi altså brugt den seneste tid på at proppe ind.

De lyse møbler er for de flestes vedkommende byttet ud med nogle med lidt mere kulør og jeg synes faktisk, at det gør noget rigtigt godt ved vores lejlighed.

nye møbler

nye møbler nye møbler nye møbler nye møbler nye møbler nye møbler nye møbler

 

 

 

Det har bestemt ikke været nogen let proces for Simon og mig, at blive enige om indretningen, for selvom han egentlig er rigtigt sød til at lade mig bestemme, så er han også ret tydelig omkring det, når han synes jeg bestemmer noget forkert. Det er sgu nærmest lige før han bruger dét man måske ville kalde kvinde-list, på mig, ha ha!

Vi har kigget og kigget, snakket og snakket, diskuteret en smule, grinet, hånet, drillet og i sidste ende alligevel blevet helt vildt glade for dét vi er kommet frem til. For da først vi kom ud i butikkerne, så gav det alligevel ret hurtigt sig selv. Vi faldt pladask for vores nye sofa, for vores spisebord og for den gudsjammerligt tunge, håndlavede skænk, som vi efter et par timers grublen besluttede at vi blev nødt til at skaffe plads til.


Find sofaen HER

Find skænken HER

Find spisebordet HER

Find spisebordsstolene HER

Find sengegavlen HER


På grund af skænken, har vi pillet halvdelen af vores hjemmelavede plantevæg ned og jeg synes faktisk, at det ser ret lækkert ud, som det er nu. Det har i alle tilfælde stort potentiale til at blive lækkert, når jeg lige har besluttet hvordan udtrykket skal være henover de næste måneder. Og så er noget af det skønne ved plantevæggen jo i øvrigt også, at man let og hurtigt kan skifte dét ud man ønsker og på dén måde skabe relativt store forandringer, uden de helt store armbevægelser.

Vi er stadig ikke helt i mål – og der vil uden tvivl også komme nogle udskiftninger undervejs – men jeg er simpelthen så glad for dét sted, vi er lige nu. For vores store blå sofa, som er forfærdelig at sidde i, når man har gæster på besøg, som man ikke har et nært forhold til. Man kan ikke rigtigt sidde op i den – man ligger nærmest ned, uanset hvordan man sætter sig – og ligeså skidt det er, når man har gæster, lige så fantastisk er det, når man bare gerne vil putte, hygge og have gode pladser sammen, når man ser tv med dem man elsker. Vi har oftest brug for det sidste (vi sidder typisk omkring spisebordet eller køkken-øen, når vi har gæster) og derfor en den simpelthen den dejligste sofa jeg nogensinde har ejet. Den kan fås med et utal af forskellige slags stof og farver – det er bare om at komme ud i sin lokale ILVA og tjekke udvalget ud (jeg tror nemlig ikke man kan se alle versioner online).

Ja, jeg er sådan set også glad for alt det andet, som jeg selvfølgelig gerne vil anbefale jer at tjekke ud via de der links ovenfor.

… Men lov mig, at I gør jer selv den tjeneste også at tage ud i jeres lokale ILVA for selv at opleve møblernes kvalitet, hvis I er på udkig. Jeg er i alle tilfælde temmeligt sikker på, at vi endnu ikke var blevet enige om noget som helst, hvis ikke vi havde haft møblerne “i hænderne” ude i butikkerne. Det gjorde hele forskellen for os. Og åh, hvor er jeg dog glad for det sted vi er i skabelsen af vores hjem lige nu. Vores hjem, som endelig er ved at få personlighed.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Hej,

    Det hele ser virkelig flot og hyggeligt ud 😍 Må jeg spørge om hvor jeres gulvtæppe er fra? Er bliver helt forelsket i det. 😍🙈

  2. Hej Cana,
    Det ser så hyggeligt ud 😍 jeg tænkte på om du også vil afsløre hvor tæppet er fra?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven