mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Det her skal du aldrig gøre!

Jeg taler af bitter erfaring, når jeg fortæller dig, at du aldrig skal gøre som jeg gjorde her til formiddag, da jeg resolut besluttede at rydde op i vores mange sprutrester.

Jeg ved ikke rigtigt hvor alt vores sprut kommer fra, for udover en enkelt Gin & Tonic (eller en clover club, hvis det skal være lidt mere fint) i ny og næ, så drikker vi det ikke rigtigt. Ikke hjemme, i hvert fald. Alligevel havde vi intet mindre end 7 halve flasker altmuligt, som jeg besluttede mig for, at vi ligeså godt kunne kassere.

Først havde jeg tænkt, at jeg ville stille det op i vores lille lokale genbrugsstation, så andre med mere hang til sprut kunne få glæde af det. Det ville jeg selv have syntes var vildt sejt at finde dengang jeg var studerende og elskede at drikke sjusser med mine veninder, inden vi gik i byen. Men så kom jeg i tanker om, at det jo også kunne være store børn, som var alt for små til at finde det, som endte med at snuppe det med under jakken og min samvittighed bød mig således i stedet at hælde skidtet i vasken.

Der var mange slags. To halve flasker snaps, noget bacardi, en kun lige åbnet flaske roses lime og en vodkarest. Og så var der to halve flasker med baileys (én almindelig og én med jordbær) som jeg egentlig godt kan lide at drikke i ny og næ, men som jeg simpelthen var bange for var blevet for dårlige af at have stået åbne for længe.

Jeg startede med snapsen, så bacardien, så baileys’en, så limesaften og til sidst vodkaen. Baileys’en og limesaften var allerede emulgeret nede i håndvasken, da jeg hældte vodkaen i. Jeg kom i tanker om ét af mine favoritricks som bartender, når lidt for kække fyre kom og tiggede om gratis shots. Abehjerne, kaldt vi det. Det bestod af baileys og lime, som forsigtigt blev hældt sammen og som, når det blev blandet inde i munden, ville emulgere til en konsistens der mindede om hytteost. Kæft, hvor var det sjovt at se deres ansigtsudtryk, når de fik det ulækre stads i munden og jeg med et hånligt nik kunne bede dem om at sluge.

Vodkaen gled langsomt ned i vasken.

Lejligheden rodede lidt fra i går og vinglassene Simon og jeg havde brugt til at dele en flaske vin henover et par spil matador, stod stadig og ventede på at blive vaskede.

Så jeg tændte for det varme vand. Vandstanden i håndvasken steg.

Fuck.

Jeg tænkte mig om et øjeblik og forstod hvad jeg havde gjort.

Jeg har lige fyldt vores afløb med over en liter (!) abehjerne! Fuldstændigt uigennemtrængelig abehjernemasse af baileys og lime, som de 17 liter kogende vand jeg har hældt henover (nogle sammen med salt og bagepulver) og efterfølgende tappet ud af vasken og hældt i toilettet, på ingen måder har kunnet trænge igennem.

Pisselort, mand.

Vores vask er fuldstændigt og aldeles tilstoppet og det er hundrede procent min egen skyld, fordi jeg tænkte med røven og minderne, i stedet for at bruge min sunde fornuft, da jeg valgte at kassere den halve barbeholdning.

Så. Ud fra dét må man bare konkludere at det er en virkeligt dårlig idé at gøre den slags – i hvert fald hvis man har tænkt sig at kassere baileys og lime på samme tid. Ja, det skal man faktisk bare helt lade være med. Tro mig.

… Og nej, vi ejer desværre ikke lige sådan en svupper, men jeg har selvfølgelig ringet til Simon og fortalt ham om tingenes tilstand. Så nu satser jeg bare på, at han har nogle tricks i ærmet og en svupper med hjem, når han på et tidspunkt rammer matriklen, efter at have været på job hele dagen.

… Og nej, jeg har selvfølgelig stadig heller ikke fået vasket de der vinglas.

(Gode råd skal – som altid – være meget velkomne).

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Ha ha ha, hvor er det bare sjovt!! 😂🙈 Ej undskyld, men det er da for komisk! Håber det løser sig med svuppeden

  2. Hæld en GT op i et farvestrålende glas, tilsæt isterninger et par knuste peberkorn og en lang strimmel agurk
    Tag en god slurk og nyd smagen og glæd dig over at det ik er bailey og Lime 😂😂😂

  3. Altså det sidder jo nede i vandlåsen. Så åbn lågen og kig ind på det. Du skal bare skrue afløbet fra hinanden og renser det, fx m en stor flaskerenser. Det er klamt, men sådan set ikke svært.

  4. Søde Cana. Da du startede med at skrive ” gode råd” troede jeg egentlig du ville fortælle om sønderjydske kager som smager ganske dejligt. Håber du har fået ordnet din vask
    Knus fra Sanne😘😘

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven