mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #48

Selvom vi ikke har lavet det store, så er den seneste uge fløjet afsted. Hverdagen er skudt igang og vi har – som så ofte – haft et rend af søde børn til en hulens masse legeaftaler og hvor jeg dog elsker, elsker, elsker det. Måske er det fordi jeg selv er vokset op på landet (og måske i en tid?) hvor legeaftaler ikke var sådan noget de voksne kunne (eller gad) at tage sig af, at jeg virkelig sætter pris på at kunne (og ville) sige “ja” når mine børn spørger om ikke de må få en ven (eller to) med hjem. Så der har været mange børn og det har simpelthen været så hyggeligt!

Ugens højdepunkt må være i fredags, hvor jeg endte med at have en hel dag og en hel aften alene sammen med Peter. Som jeg før har fortalt så holder vi en hel masse fridage sammen her i de sidste måneder inden han starter i skole til maj. Normalt har vi jo “kun” timerne imens Jens er i skole, men fordi Jens havde en sove-legeaftale hos en kammerat og Simon skulle arbejde sent, så havde vi pludselig hele fredagen sammen. Vi spillede UNO og Carcassonne. Vi bagte bananbrød og lavede hjemmelavet nutella. Vi pakkede pakker og sendte dem afsted. Vi tog i Plantorama og købte planter til stuen og en ny hundepude til Martha. Vi købte slik og spiste det imens vi så film og x-faktor. Og så gik Peter kold på en madras i stuen, imens jeg lå i sofaen og nussede ham i håret. Det var eddermamer en vidunderlig dag og jeg kan næsten ikke vente til jeg en dag – forhåbentligt inden alt for længe – hvor jeg får mulighed for også at få sådan en dag sammen med Jens <3

Jeg smilede mest da jeg sad med røven velplaceret i sædet på næstbagerste række i den store sal i Viften i Rødovre og lod mig underholde af den gode Nikolaj Stokholm. Billetterne til showet var én blandt flere julegaver jeg fik af Simon og jeg synes simpelthen at dén slags gaver er nogle af de aller- allerbedste. Oplevelser sammen kan muligvis nok købes for penge, men følelsen det giver at dele de små, fine øjeblikke med dem man holder af, er meget mere værd end enhver given billetpris. Showet var super skægt og jeg havde flere gange ondt i maven af grin, så hvis der stadig er billetter at få i nærheden af hvor du bor, så kan jeg kun anbefale dig at tage ind og se det.

Ugens lavpunkt var da jeg i i torsdags endte med at afbestille de briller jeg ellers havde bestilt (og betalt) inden jul. De lå klar til mig i butikken tirsdag hvor jeg desværre kunne konstatere, at der var fejl på det ene glas, som jeg slet ikke kunne se klart igennem. Til en begyndelse forsøgte medarbejderne at overbevise mig om at jeg “bare skulle vænne mig til dem”, men gudskelov var jeg vedholdende og brillerne blev sendt retur til glasfabrikanten. Torsdag lå de klar igen, men desværre kunne jeg igen konstatere, at der var noget galt. Optikeren sagde noget med at det måske var fordi de var centreret forkert. Jeg aner ikke hvad det betød, men jeg ved at jeg ikke kunne holde ud at have brillerne på. Desværre sagde han også, at han ikke kunne garantere at de ville blive ordentlige, selvom de sendte dem retur igen. Pis og møg, altså! Det endte derfor med, at jeg gik slukøret derfra – uden briller, men med lovning på at jeg nok skulle få mine penge retur. (Jeg har stadig ikke fået pengene, men jeg satser på at de kommer i begyndelsen af næste uge).

Det gode ved det var at jeg nu for første gang i 15 år ser mig omkring efter briller et andet sted, end der hvor jeg plejer. For at lede mig selv på vej et godt sted hen, spurgte jeg på instagram hvor folk kunne anbefale mig at købe briller. Og så skete der dét vidunderlige at jeg fik så mange anbefalinger!! Det virker som om at jeg nærmest har fået anbefalet samtlige optikere i landet, hvilket ganske givet må betyde, at jeg trygt og godt kan gå ind i enhver brillebutik og forvente både nogenlunde service og kvalitet. Dét er da en rar tanke, trods alt 😉

Jeg har haft det bedst med at iføre mig de tre par jeans jeg købte i Primark i Berlin imellem jul og nytår. De kostede 12 euro stykket og de sidder simpelthen perfekt! Dét er altså noget mit lille jydehjerte kan forstå <3 (Okay, hjertet er måske lige i overkanten, men altså, jeg synes det er vidunderligt når jeg finder noget tøj, som ikke koster en skid, som rent faktisk viser sig at være bedre end alt det andet jeg har i forvejen).

Det bedste jeg har spist er hundrede procent ét eller andet sundt. Min lille maveforgiftning henover nytåret har gjort mig super motiveret for at passe lidt bedre på min krop, så den har stået på væsentligt sundere mad end sædvanligt. Blandt andet har jeg spist en del rosenkål til frokost. Jeg ordner dem, skærer dem i halve, blancherer dem let og steger dem så i masser af krydderier i 5 minutters tiden, inden jeg smager dem hårdt til med limesaft og salt. Det smager eminent, er rimeligt let at lave og så er det altså superduper sundt!

Det bedste jeg har hørt er uden tvivl Benjamin Havs soloalbum. Det er som en omgang elektronisk jordbær med fløde lige i øregangen, som får mit hjerte til at slå i den helt rigtige takt, så jeg både får lyst til at lytte, danse og elske på samme tid. Åh, hvor er det lækkert! Og når det kommer fra sådan én som mig, som ellers normalt sætter ret meget pris på musik lavet af “rigtige” instrumenter, så er det altså fordi det er godt. Sådan for alvor.  😉

I næste uge ser jeg frem til en uge, hvor jeg de første par dage fortsætter med at snuse mine børn lidt i nakken, inden jeg sætter gang i både veninde-kaffeaftaler, blogevents og året allerførste julefrokost!

Sidstnævnte er i øvrigt en tema-julefrokost – Disneytema – så det panikker jeg selvklart lidt over, men udover dét, så skal det nok blive skide godt det hele! 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven