mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Skal I have en baby?

vi skal have en baby

Der findes mange måder at fortælle det til omverdenen – eller bare de nærmeste – at man skal have en baby. Jeg har ved mine to graviditeter ikke gjort noget særligt ud af det, simpelthen fordi jeg ikke havde fantasien til det, da jeg stod med den positive test i hånden. Men hvis nu du – eller I – gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, så har jeg simpelthen fået lavet et lillebitte oplag af de sødeste små baby-bodyer med påskriften:

Vi skal have en baby

Inden nogen misforstår mig, må jeg hellere lige slå fast at det altså ikke er mig, der skal have en baby. Jeg er ikke gravid. Men hvis du er og hvis du gerne vil have fingrene i én af bodyerne, så kan du altså købe den i min webshop lige HER.

Jeg tænker at man fx kan give den som en lille gave til de vordende bedsteforældre, til sin søster, veninde eller til hvem end der nu skal have den store nyhed overbragt på en sød måde. Man kan selvfølgelig også bruge den til at fortælle det til omverdenen, ved at poste et billede af den på instagram.

Jeg håber at I kan lide dem.

Rigtigt godt nytår – og hey, stort tillykke, hvis du er gravid! 

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Så sød body! Men hvis den havde været i lidt flere størrelser, så kunne storebror eller storesøster have den på. 😍
    Jeg håber, at du kommer til Hillerød eller omegn i 2020. Nu har jeg nemlig alle dine bøger. 😄

    1. Sikke en god ide! Jeg kommer faktisk til Fredensborg d.26.februar og holder foredrag på biblioteket, hvis det kan bruges til noget 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven