mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Pitbull – bidsk, barsk og pissehamrende god!

Jeg var ikke just let at komme i kontakt med, da jeg sad med hovedet begravet i min bog, det meste af 1.juledag 😉

Der findes mange fordele ved at have en blog. For eksempel så har min blog ført mig sammen med Mette Marie. Dét bekendtskab har så sidenhen ført til at jeg har lært Mette Maries gode veninde Annemette at kende også, sådan som dén slags nu ofte hænder, når man hænger ud til de samme fester og sådan. I sig selv er dét selvfølgelig rigeligt fint, men der hvor det bliver sådan rigtigt interessant, det er, når hende Annemette altså er damen bag den populære krimiserie om Kaldan og Schäfer. Annemette Hankock, som simpelthen var så sød at sende mig et signeret eksemplar af sin nyeste bog, Pitbull, som netop er udkommet, et par dage før jul. Altsååååå! Dét er sgu da perks der vil noget! 😀

Det tog mig ikke meget mere end 6-7 timer at kværne mig igennem bogen, og jeg elskede hvert et ord.

Som det allerførste må jeg fremhæve det faktum at bogen mestendels foregår i Sønderjylland. I Gråsten, Rinkenæs, Egernsund, Broager og Sønderborg. Der hvor jeg er vokset op, med andre ord.

Dengang jeg flyttede til København, gik det op for mig hvor fantastisk det er, rent faktisk at kende de steder der bliver beskrevet i de bøger man læser og netop derfor bliver jeg så glad over, at min hjemstavn (som i øvrigt også er Annemettes hjemstavn) nu også er kommet på landkortet i en bog, som jeg er sikker på vil blive spredt for alle vinde, hvis den da ikke allerede ligger på natbordet i de fleste hjem rundt omkring.

I bogen følger man endnu engang journalisten Heloise Kaldan (med stumt H, har jeg lært) og hendes gode ven, drabsefterforsker Erik Schäfer.  Heloise har meldt sig til Vågetjenesten, hvor hun har til formål at være der for den døende Jan Fischof, som hun under sin tjeneste har knyttet et nært bånd til. Jan Fischof har ingen pårørende ved sin side og da han en dag – noget omtumlet af sin begyndende demens – fortæller Heloise, at han er bange for om han bliver lukket ind i himmeriget når han dør, beslutter Heloise at undersøge hvad pokker det kan være han er så bange for.

… Og for satan (ja, det ved jeg godt at man hverken må sige eller skrive, men jeg synes alligevel at det er ret passende), hvor skal jeg da lige love for, at hun kommer på eventyr, den gode Heloise. Hun pakker gemakkerne og flyver til det sønderjyske, hvor intet lader til at være som det på overfladen ellers ser ud.

Jeg har efterhånden læst en hel del krimier og jeg har også tidligere rost Annemette Hancocks andre bøger, men aldrig nogensinde har jeg læst noget så intelligent, som Pitbull. Aldrig nogensinde har jeg fået taget røven så meget på mig selv, som jeg har det med den – og jeg elsker det!

Den er bidsk, den er barsk og så er den bare pissehamrende god. Men du skal love mig en ting; hvis du giver dig i kast med at læse den, så skal du læse den færdig. Og ikke noget med at læse slutningen først, som jeg ved nogen ynder at gøre, når de skal vurdere om en bog er værd at læse. Pitbull skal læses som den er skrevet og den skal læses i sin fulde længde. Jeg lover dig, at du ikke vil fortryde.

Køb bogen HER

Ps. Hvis der kommer over 100 kommentarer til indlægget her, så lover jeg at overtale Annemette til jeg må at udlodde et personligt signeret eksemplar i en lille lynkonkurrence én af dagene ❤️

Skriv din kommentar

Kommentarer (122)

 1. Vil SÅ gerne læse den! Er totalt vild med hendes andre bøger. Så ja tak til et signeret eksemplar👍🏻👌🏻

 2. Spændende indlæg! Min mor og jeg elsker at læse og ville gerne give hende denne bog som vi faktisk har talt om. Min mor skal være sygemeldt to måneder fra i morgen da hun skal opereres i skulderen. Derfor ville det være perfekt at kunne glæde hende med den bog og så låne den selv bagefter- selvfølgelig 🥰 den lyder som du beskriver den, lige som noget for os.

 3. Jeg ELSKER historien om Kaldan og Schäfer! Har med stor fornøjelse været fuldstændig forgabt i de første to bøger og lånt dem ud til venner og kollegaer. Ville rigtig gerne vinde bogen hvis en konkurrence bliver på tale😊

 4. Jeg vil voldsomt gerne have den! Jeg er netop flyttet til Sønderborg i sommers, så det ville være sjovt st læse en ‘lokal’ bog🤓🤩
  (Har lige læst hendes forrige bøger i sidste måned, så jeg er så spændt på denne!)

 5. Uha, den lyder spændende! Jeg skrev speciale i litteratur om krimier, og jeg er pt på barsel, så jeg ville så gerne vinde et eksemplar, nu hvor jeg rent faktisk har tid til at læse “fritidslitteratur”, og ikke kun have overskud til det min stilling “tillader” til hverdag 🙏🏻🙈❤️

 6. Spændende indlæg!😍

  Jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder!🤞🏽 Det ville være en perfekt hjælp til mit nytårsfortsæt “at læse flere fysiske bøger i 2020”📚

 7. Den skal jeg vinde til min/mine kollegaer, som elsker at læse og som bytter bøger hver 2. Uge 🤣😉

 8. Den vil jeg så gerne have!😃 Er vild med Anne-Mettes tidligere bøger😍😍😍

 9. Det er ikke mig sommella have den hvis jeg var heldig at få den, men min veninde det elsker læse bøger og ønsker at lave en helt reol om døren i stuen med reol og fyldt med bøger

 10. Det er altid fedt med en god krimi, så sådan en signeret version ville jeg så gerne have på min hylde!

 11. Læser rigtig mange, men har endnu ikke læst nogle af hendes bøger så den vil jeg rigtig gerne læse 📖🤗🍀

 12. Ja tak, jeg vil rigtig gerne læse bogen. Jeg trænger til at komme i gang mes at læse og få energi efter brystkræftoperation og langggg efterbehandling i 2019. Så jeg har lovet mig selv i 2020 at tage mig sammen.

 13. Jeg vil meeeeget gerne have et signeret eksemplar af bogen🤞🤞Så kan man jo altid høre Jon Lange læse op af den ved siden af👍😉

 14. Ja tak til signeret bog 😍🎉
  Vil være helt perfekt til min mor i forbindelse med hendes 25 års jubilæum på arbejdet

 15. Jeg kunne så godt bruge en god bog, måske var det denne jeg skulle investere i. Selvom jeg kan have svært ved ikke at læse slutningen først 🙈

 16. At læse i en bog er bare det fedeste og så en kop kaffe af den gode fra vores lokale risteri 🌞🙏🏻

 17. Jeg købte bogen den anden dag og den ligger bare og venter – helt ulideligt! Jeg må først begynde søndag aften, ellers bliver mindste pigens barnedåb ikke til noget 😂 for jeg ved bare at når først jeg får taget huld på den, så slipper jeg den ikke igen 👀

 18. Jeg er fuldstændig enig i din beskrivelse af bogen. Hold nu bare kæft, hvor er man fanget i den ❤️ Har læst mange bøger på det sidste og den her er den eneste hvor jeg helt entusiastisk fortalte min mand om den for lige at ryste den af mig. Og i morges måtte ringe til ham i bilen på vej på kursus fordi der var noget jeg havde glemt at fortælle 🤩

 19. Lyder virkelig som en spændende bog 🤞🤗 Perfekt til mit ønske om at få læst maaaange flere bøger – fraaaaaa nu af 😉

 20. Jeg ville elske at vinde den 🙏
  Har endnu ikke læst noget af hende, hvilket lyder til, at være en stor fejl 😊

 21. Jeg elsker at læse! Bor i Gråsten så det vil være fantastisk at vinde netop denne bog.

 22. Når hjernen er for ivrig 🙈😅 Du får lige en besked her også 😆 Ja tak til signeret bog; elsker hendes bøger 😍

 23. Jeg elsker en god krimi og er også stor fan af Annemette Hancock. Det ville være fedt at vinde et eksemplar af hendes nyeste bog.

 24. Hyggeligt at følge med i dit liv! Elsker krimier og hygger mig med læsning! Lige nu er jeg meget bundet til sofaen grundet en skiskade, så en bog som opmuntring og tidsfordriv ville da være skønt!!
  God dag til dig!

 25. Argh….jeg er i gang med “Vinterland” (som forøvrigt tegner MEGET godt!) og så læser jeg anmeldelser af “Pitbull” flere steder….dilemma!! Jeg venter med Pitbull – og trækker den lidt med at læse en god bog ☺️ Tak for anmeldelsen, den er med til st bekræfte, st den klart skal læses (eller høres i mit tilfælde)

 26. Nøj den vil æ gern vinn 🤞🏻 æ hæ læst åll hinnes bøche!! Å så komme æ fra Rinkenæs å ha hajj hinnes far som tanddocte (tandlæge)🙏🤗

 27. Den vil jeg rigtig gerne vinde et signeret eksemplar af 😊 Et af mine nytårsforsæt er at få læst flere bøger i 2020, så den kunne blive årets første bog 😊🍀🤞

 28. Lige hvad jeg mangler her 3 mdr. inden fødsel, hvor jeg er sygemeldt med plukveer og bare skal slappe af:)

 29. Ønsker virkelig at kunne vinde denne bog til de mørke januar måneder.. ellers køber jeg den sgu selv 😂🎉🎉

 30. Åh en fed præmie. Jeg vil elske at få fingrene i den bog.. især efter at have læst både din og hverdagspsykologis anmeldelse af bogen..

 31. Den lyder spændende. Jeg vil gå i gang med serien som lydbog, men vil gerne vinde det signerede eksemplar til min mor.

 32. Og så kom vi over 100 kommentarer 🙂 Den lyder da super spændende den bog! Jeg er en af de mange der er hoppet på lydbogstoget, men har også altid en bog på sengebordet 🙂

 33. Den bog vil jeg rigtig gerne læse 📚og hvem ønsker sig ikke en der er en personlighilsen i 😃 det ønsker jeg mig ❤️

 34. Jeg vil MEGA gerne have et signeret eksemplar af Pitbull.
  Jeg elsker alt, hvad der kommer fra Anne Mettes hånd (hjerne) 🙂

 35. Jeg vil helt vildt gerne vinde en signeret udgave af bogen🤩 og hvis jeg skulle være så heldig, vil jeg gerne forære den til mormor, som bare altid er der❤️

 36. Kæmpe JA TAK – elsker at læse bøger og tror denne bog er super go😊
  Jeg krydser🤞🤞🤞🤞🤞🤞

 37. Den ville være så fantastisk at have med på busturen til den næste skiferie 😊 Tænk sig, bare læne sig tilbage i sædet med en god bog og så først kigge op mange timer senere til et sneklædt landskab… Det er da win win 👍🤞🍀

 38. Hej Cana.

  Jeg elsker når du laver boganmeldelser. Det må du meget gerne gøre noget mere.
  Sidst gav det mig inspiration til min ferie læsning, og så fik jeg øje på forfatteren generelt og det er bare dejligt. Mange gode læse oplevelser.
  Jeg vil meget gerne have en bog – også jeg er sønderjyde og vil nyde det lokale touch.
  😊❤️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven