mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #44

Det ville næsten være synd at påstå andet end at det – hos mig – har været en usædvanligt sløv uge. På den gode måde, vel at mærke. Jeg har ikke haft så meget som ét eneste arbejdsrelateret møde i kalenderen, men til gengæld har jeg brugt virkelig meget tid sammen med mine børn. Det kan altså virkelig noget for mig, at have tid sammen med dem. Sådan rigtigt. For selvom jeg selvfølgelig altid elsker dem og synes de er fantastiske (bortset fra når de er pisseirriterende 😉 ) så bliver jeg altid bjergtaget over hvor nice de faktisk er, når vi har tid til at være rigtigt meget sammen. Som når vi er på ferie – eller som i den forgangne uge, hvor vi bare ikke har lavet en skid andet end at være sammen.

Ugens højdepunkt har i forlængelse af min lille intro til ugens forløb ovenfor simpelthen været, at jeg har holdt intet mindre end fire fridage sammen med Peter i denne uge. To af dem var selvfølgelig her i weekenden, hvor Jens også var med – og så var der to, hvor vi holdt fri, bare fordi.

Jeg smilede mest da jeg susede ned ad vandrutschebanen i svømmeren her til formiddag. Jeg elsker vandrutschebaner! Og så elsker jeg endnu mere, at Jens heldigvis ikke er blevet bange for dem, på trods af hans vilde styrt i sommer.

Ugens lavpunkt er at min forældreintra eller hvad pokker de der informationssteder fra skole og børnehave nu hedder, både har budt på nyheder om fnat, lus og skoldkopper.

Det gode ved det var at vi for længst er ovre dét med skoldkopperne, at begge børn er korthårede – og dermed ikke helt ligeså let modtagelige overfor lus – og, at tilfældet af fnat gudskelov var på en helt andet etage end dén vi primært bevæger os på.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig nattøj! Det meget efterårsagtige vintervejr – og det faktum at vi både følger med Tinka-julekalenderen på TV2 og Julestjerner på DR – har i dén grad opfordret til sofahygge, så vi har brugt usædvanligt mange timer i den store blå flyder, hvor man altså bare ligger allerbedst i sit nattøj. Har I det ikke også sådan? At sofa og nattøj er den aller-, allerbedste kombination, når man skal slappe af?

Det bedste jeg har spist håber jeg faktisk, at jeg ikke har spist endnu! Jeg har nemlig inviteret Simon med en tur på Kini Kini i aften. Det er endnu én af Kiin Kiins lillesøstre, som netop er åbnet her i Nordhavn og jeg har hørt, at maden derinde skulle være fuldkommen fremragende!

Det bedste jeg har set ligger altså og veksler lidt imellem tre meget forskellige – omend stadig børnevenlige – ting i denne uge. Jeg er nemlig faldet pladask for både Tinka, Portrætmalerne og Klaus, som er en ny julefilm på Netflix.Og ja ja, jeg er selvfølgelig godt med på, at de allesammen afspejler hvor børneagtigt – og i øvrigt temmeligt lavkulturelt – mit liv er, men for fa’en det er jo sådan det er, så hvorfor prøve på at gøre som om det er noget andet 😉

I næste uge ser jeg frem til en date med Simon, en date med en par veninder og så til at gå på juleferie med børnene! Åh, hvor jeg dog glæder mig!!

Holder I også juleferie fra næste uge?

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

 1. Yeeeeesss! Jeg går på juleferie allerede fra onsdag (havde lidt afspadsering der kunne bruges) og jeg glæder mig til rigtigt at julehygge!

 2. Glædelig 3.advent eller lidt sent nu, så snart godtnat 🙂
  Dejlig uge du har haft og et fuldstændig super godt billeder af sønnike og vuffer 🙂
  JDu og Simons middagsoplevelse lyder godt, måske vi også skulle prøve det en aften 🙂
  En god ny uge ønskes, vi har sen juleferie i år.

 3. Hvordan var Kini Kini?

  Jeg overvejer nemlig at teste den i juleferien 🙂
  Håber det var godt.

  Glædelig jul 🙂

  1. Jeg synes det var godt. Men heller ikke mere end det. Lokalet og stemningen er sindssygt fint og dejligt og jeg er sikker på at det med tiden nok skal blive godt derinde. Det virkede som begynderfejl, en del af det vi oplevede. (Fx fik vi en flydende budding til dessert – den havde simpelthen ikke sat sig og skulle jo aldrig være blevet serveret, men det blev den og det var lidt en skam). Jeg forestiller mig, at det er væsentligt bedre om 2-3 måneder!

   1. Tusind tak for aerlig tilbagemelding… det kan vaere vi skal vente et pr maaneder saa og lede efter noget andet lige til juleferien 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven