mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #43

Pyh for en uge altså! Det har flere dage føltes som om det ene arrangement har ligget lige i røven på det andet, så det har været om at holde tungen lige i munden. Prioriteringsgaflen har været på hårdt arbejde, med arrangementer for både børn og voksne, julegaveindkøb, småkagebagning og alt det andet ind i mellem. Men jeg synes heldigvis at det er gået meget godt og når jeg sidder nu og tænker tilbage på ugen der er ved at være forbi, så er det med en smil om læberne. Og en lille smule hovedpine, bevares, men jeg har altså også været til damejulefrokost – to dage i træk!

Ugens højdepunkt var uden tvivl gårsdagens julefrokost. Tolv gode damer, champagne, kvidder, Restaurant Pluto, vin, mad, grin, Hello Coco, dans og en ordentlig røvfuld sjusser er i alle tilfælde en ret god opskrift på alletiders aften, skal jeg lige hilse at sige. Sjældent har jeg grinet så meget på én aften og jeg elsker når jeg er sammen med kvinder, som får mig til at føle mig sej og stærk, fordi de er så inspirerende, opløftende og næstekærlige. Det er jo dét vi kan, vi kvinder, når vi opfører os ordentligt, er solidariske og stolte over hinandens successer, imens vi griber der, hvor gribes skal. Altså. Mit hjerte er fyldt til randen med damekærlighed.

Jeg smilede mest da det gik op for mig, at jeg allerede er langt over halvvejs med at få købt årets julegaver. Ja, faktisk mangler jeg ikke andet end et par stykker, som jeg nu kan bruge de sidste par uger inden jul på at hygge mig med at finde.

Ugens lavpunkt har været at mit ellers virkeligt gode forhold til de søde damer i pakkeshoppen, har været noget udfordret. Ikke fordi de ikke længere er søde, for det er de bestemt! Men højsæsonen for pakker har slet og ret sat os lidt i skak-mat, fordi der simpelthen altid står mindst 20 mennesker i kø til at hente pakker. Så mit daglige besøg deroppe (for at aflevere pakker fulde af bøger og chiliplastre fra min lille webshop) har simpelthen ikke været i nærheden af ligeså hyggeligt som det plejer.

Det gode ved det var at de heldigvis er ret effektive deroppe, så selvom der står 20 mennesker foran i køen, så har jeg endnu ikke prøvet at vente mere end nogle minutter. Ret heldigt, når jeg – siden mit tilbud om 3 bøger for 499.- (hvis man bruger rabatkoden: JULEGAVE inden man afslutter ordren) – ofte har haft temmeligt mange kilo i armene, imens jeg har stået i kø 🙂 Samtidig får jeg lidt gratis træning af spaghettiarmene, så jeg tænker næsten det er dobbelt-op. (Omend jeg glæder mig til at de søde pakkedamer igen har tid til en lille sludder i ny og næ).

Jeg har haft det bedst med at iføre mig læbestift og de der fuldstændigt vidunderlige cowboystøvler jeg købte for en måneds tid siden. Yeehaaaaa! 

Det bedste jeg har spist er uden tvivl al den vidunderlige mad vi fik på Pluto i går. Vi fik deres pescetarmenu og for silvan, hvor var det lækkert! Det eneste jeg gik udenom var sardinerne i én af salaterne og ellers kørte jeg resten ned med største velbehag. Og deres polentafritter med parmesanost og chilimayo – dét kunne jeg virkelig, virkelig godt spise igen i dag. Allerhelst ledsaget af en meget kold og meget stor cola. #hejtømmermænd

Det bedste jeg har hørt er Pelle Hvenegaards nye bog, Bare Stik Ham Én, som jeg er gået igang med at lytte til. Jeg er lidt over halvvejs med den og jeg kan allerede nu give den mine varmeste anbefalinger. Pelle er en vidunderlig historiefortæller og i kombination med nogle af de af og til temmeligt bizarre oplevelser, så er der altså underholdningsværdi for alle pengene. Jeg tænker i øvrigt at den er en virkeligt god gaveidé, til én der ikke rigtigt ønsker sig noget. Bogen kan købes HER (reklamelink).

I næste uge ser jeg frem til at skulle en tur til det sønderjyske sammen med drengene. Vi kommer kun til at holde jul med en lille del af min familie, så jeg glæder mig rigtigt meget til at skulle julehygge med nogle af de andre <3 Og så æ Synnejylland jo oltins bar’ dejle! 

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Hvor ser du og vuffer søde ud der i ca. samme strik 🙂
    Jul i det sønderjyske er bare dejlig 🙂
    Glædelig julemåned ønskes herfra 🙂

  2. Please lad være med at give din hund tøj på, selvom det da ser sødt ud. Hvis du har en race der fryser (hvilket din ikke burde gøre, da den har underuld) så giv et dækken på istedet, det hæmmer ikke hundens bevægelser.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven