mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #42

Det er, så vidt jeg husker, ikke så frygteligt mange mandage siden jeg sad her sidst. I vinduet på lagkagehuset, med en kop kaffe og en rødbedejuice, og skrev blogindlæg. De laver en virkeligt god kaffe, der er gratis wifi og så ligger det så tilpas tæt på både børnehave, hjemmekontor og pakkeshops, at jeg føler at jeg sidder i et lille smørhul af lykke, hvor jeg kender en del af de mennesker der går forbi på den anden side af det store vindue og alligevel kan få lov til at passe mig selv. Og min blog, som jeg har forsømt lidt. Fødselsfredag blev skubbet til lørdag og nærværende indlæg, som plejer at være fast tradition om søndagen, kommer jo altså først nu. Men det er altså kun fordi sidste uge var smækfuld af alt muligt dejligt. Som du kan læse mere om nedenunder billedet her.

Ugens højdepunkt er (selvfølgelig) at julesæsonen for alvor er skudt igang! Kalenderen siger 1.december, jeg har været til de to første julefrokoster, vi har så småt pyntet op til jul, drengenes pakkekalender (af genbrugsgaver) er kommet op at hænge og vi er gået i den første, spæde dialog om, hvilket juletræ vi skal have i år. (Jeg var egentlig fortaler for at vi skulle fælde ét selv, men jeg er sidenhen kommet i tanker om, at vi jo for fa’en ikke kan have det med hjem i bilen, hvis vi også selv skal sidde i den, såeh…)

Jeg smilede mest da det i lørdags gik op for mig, hvor gode venner mine børn faktisk er blevet. De leger, putter og hjælper hinanden med stort og småt – og jeg er ved at sprænges af lykke over det. For nogen lyder det måske som noget mærkeligt noget at sige, men vi har altså haft en periode, hvor de har været såååå meget efter hinanden. Alle lege har handlet om at gøre den anden sur og jeg har været ved at gro nogle seriøse løg over det. Altså, indtil det ligesom bare er ebbet ud i sandet. For det gør den slags heldigvis ofte. Fordi, faser. (Nu satser jeg bare på at “bedste-venner-fasen” varer i lang, lang tid!).

Ugens lavpunkt må være at jeg har haft så meget at se til i ugens løb, at jeg har været lidt mere glemsom end sædvanligt. Det får mig til at føle mig gammel og dum – og dét er sgu da lidt irriterende.

Det gode ved det var at jeg ikke glemte noget vigtigt. Altså, udover nogle af mine faste indlæg på bloggen – nærværende indlæg inklusive – som er blevet udskudt en smule, så har det været sådan noget som bagepapir, et par sms’er og den slags næsten småting jeg har glemt. Og så gør det jo ikke så meget, vel?

Jeg har haft det bedst med at iføre mig bluser med store, puffede skuldre. Jeg har som den utjekkede lille bloggerdame jeg til stadighed må erkende at jeg er, ikke ét eneste billede af mig fra de to dage jeg har haft dén slags på, selvom jeg følte mig ret lækker begge gange! 😉 Jeg har desværre ikke haft heldet med mig til at finde de to jeg har brugt (den ene er også snart 10 år gammel), men hvis I vil se hvad jeg mener, så er det sådan noget som fx denne (som også er lækker i plus-size HER) eller denne [alle tre links er reklamelinks, hvilket betyder at jeg får et lille beløb, hvis I klikker ind og køber noget fra hjemmesiden – også selvom I køber noget andet end dét jeg linker til, faktisk. Bare lige så I ved det].

Det bedste jeg har spist burde efter manges mening nok egentlig være noget mad fra de der føromtalte julefrokoster. Men når man helst hverken spiser kød af dyr fra landjorden eller sild, så kan julefrokostmad altså i nogle tilfælde godt blive liiiidt tamt 🙈 (Kan man godt sige det, uden at blive skammet helt ud?).

Det bedste jeg har hørt er søde Jasmin Gabays julesang, Ringing the Bells of My Heart, som jeg synes er så sød og catchy med det der “ring, ring, ring, ring, a-ring-a-ding-dong”. Noget der normalt ville være alt for blødsødent og poppet til min smag, men som er helt perfekt til julemusik, hvor den bare skal have fuld skrue på fløden!

I denne uge ser jeg frem til SÅ mange gode ting! Småkagebagning med en håndfuld børn fra Jens’ klasse (som jeg tror bliver mega-hyggeren!), flere julefrokoster (som jeg tror bliver svært festlige!) og et besøg hos en ny alternativ behandler (som jeg er edderspændt på!) for at nævne et par stykker. Det bliver smaddergodt, gør det!

Og hey – her i København skinner solen altså højt og flot allerede, så noget kunne tyde på at december bliver en lille smule sjovere end november, på vejrfronten også. Hurra! 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

    1. Tak! Den er fra Ilva – modellen hedder Sophia og den fås i et væld af farver, selvom det på nettet ser ud som om den kun findes i råhvid. Når du besøger butikken, kan du se alle farver og stoftyper 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven