mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Status på boligjagten

status på boligjagten

Der er ikke gået mere end en måned, siden sidst jeg skrev og fortalte jer lidt om vores boligdrømme. Eller altså, om, at Simon og jeg drømmer om at finde dét sted vi i fremtiden kan kalde vores hjem. Vores, som i, at vi drømmer om at købe noget. Ikke fordi vi ikke bor godt hvor vi gør; men fordi mit lille jydehjerte ikke trives alt for godt med at bo til leje så svinedyrt, som vi gør i dag.

Sidenhen er jeg nærmest dagligt blevet tagget i alverdens boligannoncer og jeg kan ikke støde ind i hverken “fremmede” som læser med herinde, eller bekendte, uden jeg bliver spurgt om “hvor langt vi mon nu er kommet med boligkøbet?”. Derfor tænker jeg, at det må være på tide med en update. Omend det altså er en lidt kedelig én af slagsen.

For vi kigger stadig, uden helt at vide hvad det er vi leder efter.

… Og så er det sgu svært.

Jeg havde egentlig set mig lidt lun på et ret fint område et kvarters tid udenfor København, hvor vi ville kunne få de fleste af vores ønsker opfyldt. Men fordi jeg ikke tænker det er optimalt at bo længere væk fra skolen og legekammeraterne, end at man stadig kan cykle, og vi trods alt stadig er to voksne om at beslutte hvor børnene skal gå i skole, ja, så er det jo ikke nemt. I hvert fald er idéen om at flytte lidt ud af byen, for at få mere plads (og ro, ikke mindst), sat lidt i bero.

Det efterlader os tilbage til at kigge efter lejligheder helt tæt på skolen og kammeraterne – og jeg kan ligeså godt afsløre for jer nu, at det altså heller ikke er nemt, når man gerne vil have en 5+ værelses lejlighed og altså ikke lige ligger inde med syv-otte millioner på bankkontoen, ha ha!

Så – jeg tror at vi har besluttet at tage den helt med ro og håbe på, at der lige pludselig dukker ét eller andet op, som matcher vores drømme bare en lille my bedre, end alt dét vi har set indtil nu. Det haster heldigvis ikke mere end det jager, så status på boligjagten er vel – ja –  ingenting. Vi er ikke rigtigt kommet videre og selvom vi gerne ville, så regner vi egentlig heller ikke med at komme det lige foreløbig.

I skal selvfølgeig stadig være mere end velkomne til at tagge mig i alverdens opslag I falder over og man må også meget gerne spørge ind, hvis man er nysgerrig – jeg tænkte bare, at det måske var meget rart med et “fællessvar” på det allermest gængse 🙂 Rigtigt god dag!

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

 1. Hej Cana
  I kan melde jer til 3x beliggenhed, der har man nogle gange mulighed for at se noget der endnu ikke er kommet på markedet. 😉

 2. Det er virkelig en omstændig proces. Vi startende vores boligjagt for et lille år siden og har endnu ikke fundet drømmeboligen. Eller det er løgn. Vi fandt den, bød og så kom der nogen og bød over… Men vi er blevet klogere. Meget klogere. Der hvor vi startede bliver i hvertfald ikke der hvor vi slutter 🙂

  Held og lykke med boligjagten. Lige pludselig så er den der 🙂

  1. Åh hvor er det godt at høre, at I er kommet tættere på! Af og til synes jeg godt nok at det kan synes som en håbløs kabale…

 3. Hej Cana. Det lyder super spændende!
  Ja- nogen gange må man lade universet fikse det man går og bøvler med☺️💫
  Er sikker på, at det helt rigtige for Jer nok skal dukke op☺️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven