mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Omtrent tredive bud på nytårstøj

I ved det godt allerede; at jeg elsker at skeje ud, klæde mig på, dulle mig op, gøre mig fin og  i det hele taget gøre alt dét jeg overhovedet kan, for at føle mig så lækker som overhovedet muligt. Af og til, i hvert fald. For ikke på vilkår om jeg nogensinde ville gå på kompromis med mine (ret mange) dage iført t-shirt og i øvrigt helt uden make-up. Jeg elsker at kunne begge dele og det er – for mig at se – én af de allerstørste fordele ved at være kvinde. Jeg mener, det er sgu da fanatastisk at det er alment accepteret, at vi den ene dag ligner en udskidt udgave af os selv, imens vi den næste dag har fået en seriøst tur igennem poleremaskinen. Man kunne selvfølgelig håbe at vi er på vej i en retning hvor det samme er gældende for alle mænd, afhængigt af deres personlige præferencer også, men altså, for nu skal det slet ikke handle om kønspolitik. Det skal handle om nytårstøj!

Nytåret er jo den ultimative undskyldning for at iklæde sig alt muligt tøj, som er meget finere, end det man ellers ville bruge til dagligt og selv de år, hvor jeg hverken har været til fest eller drukket alkohol i øvrigt, har jeg dullet mig op efter bedste evne – og elsket det!

Således har jeg nedenfor billedet her simpelthen lavet en temmeligt omfattende liste med links til aaaaalt muligt tøj, som jeg synes skriger af nytår. Det er inddelt i forskellige kategorier således du ikke behøver at klikke dig igennem dem alle, hvis du fx ved, at du hader pailetter. Så springer du selvfølgelig bare den kategori over og klikker i stedet der, hvor du tænker det er relevant for dig.

Mere eller mindre alle links i indlægget er reklamelinks. Det betyder at butikkerne betaler mig en lille procentdel, hvis I køber noget tøj, efter at have klikket på mine links. Det betyder selvfølgelig ikke noget for prisen hos jer, så på dén måde kan I altså være med til at støtte min lille geschäft her – helt gratis <3

Rigtigt god shopping!

 

De klassiske

Hvis du ikke er bleg for at gå i byen uden bh og gerne vil have en smuk, lang, klassisk kjole, så behøver du ikke lede længere. Jeg har fundet den flotteste kjole! Se selv lige HER.

Selvom den er meget tækkelig, denne knælange kjole med lange ærmer, så emmer den af sex! I hvert fald hvis man, som modellen på billederne, spicer den op med røde læber og en god hæl. Eller er det bare mig? Find kjolen HER.

… Og nu vi er ved sexede sorte kjoler, så tjek lige denne her smukke bandit ud. Klassisk, smuk – og okay, ret vovet. Men vi snakker jo altså også om nytårskjoler her – og til nytår, er der ingen begrænsninger! Find kjolen HER.

I den lidt mere mere afdæmpede, men til gengæld meget, meget fine boldgade, har vi denne kjole, som jeg ville elske at kunne tilføje til min garderobe. Den er særligt god til nytår for sådan nogle voksen-kedelige damer som mig, fordi man ikke sådan uden videre kommer til at fryse i den. (Det er jo vinter, for pokker!). Samtidig ser det ud som om der er plads til at man kan spise sig en god middag – og til at man kan bevæge bentøjet og give den gas på dansegulvet, når tid er til dét. Find kjolen HER.

Det er måske hverken fordi den skriger nytår eller klassisk kjole, men jeg synes den er skide pæn og jeg tænker, at den ville være god såvel til nytår som til mange andre fester. Og hey, så er den lyserød med prikker – what’s not to like? Find den HER.

For lige at blive ved de lyserøde kjoler, så se også lige hvor pæn denne her kjole er.

Jeg er også faldet over denne kjole, som er knælang, har lange ærmer, fine draperinger og en fin detalje med et bindebånd om taljen, som gør at den fremhæver kroppen særdeles lækkert! Den er klassisk, den er pæn og jeg vil gætte på at den er klædelig til de fleste. Find den HER.

Jeg får en lille smule associationer til Bond Babes når jeg kigger på denne lange, sorte kjole, med de rhinstenbesatte stropper. Jøsses den er pæn! (Omend jeg ikke ville være i stand til at spise så meget som en halv skefuld grønlangkål førend den ville få mig til at se helt gravid ud – men altså, pæn er den!). Find kjolen HER.

Det er godt nok ikke en kjole, men jeg kan alligevel ikke tænke på andet end super-klassisk  når jeg ser den vanvittigt smukke, røde buksedragt du kan finde lige HER.

Tilbage ved kjolerne, så bliver jeg nødt til – som den sidste i den klassiske kategori – lige at fremhæve endnu en rød sag. Den er vanvittigt smuk og medmindre man fra naturens hånd er begunstiget med en barm der er større end hvad man allerhelst kunne drømme om, så tænker jeg, at den gør noget godt for de fleste. Altså, hvis man tør. Find kjolen HER.

Dem med pailletter

Jeg har fundet den VILDESTE pailletjakke jeg nogensinde har set! Den er lang og matrixagtig og fuldkommen fantastisk! Om jeg selv turde rocke den, ved jeg ærligt talt ikke, men jeg ville ærligt talt ønske det, for den er jo for fed! Find den HER.

H&M har lavet sådan en skøn pailletsag, som i hvert fald på modellen ser fuldkommen fantastisk ud! Den har helt tynde stropper, falder let henover brystet og ligner den perfekte top til at have på under en blazer, indtil festen topper og man svinger mormorarmene så højt i takt med træbenet, at blazeren skal af og lidt mere hud vises frem. Ja, jeg er altså ret vild med den og du kan finde den HER. Og hvis nu du får ticks ved tanken om mormorarme og spaghettistropper, så har den selvfølgelig også en slags storesøster med lange ærmer, som du kan finde HER – eller én med et mere løst fit, som du finder lige HER.

Hvis du er mere til kjole, så tjek lige denne her kjole. De har de her fine puf-ærmer, som jeg bilder mig ind får éns talje til at synes en lille smule mindre. Du ved, timeglasset bliver ligesom fremhævet ved skuldrene og det kan jeg altså ret godt lide. Find kjolen HER.

Jeg har også et lunt øje til denne fine sag, som jeg tænker kommer til at tiltrække sig usædvanligt meget opmærksomhed, når først lyset fra diskokuglen lander på den. Wauw, for en kjole, altså. Jeg tænker dog, som et lille aberdabei, at det godt kunne se ud som om at den sidder lidt dumt på siden af brystet, så det tænker jeg at man lige skal være opmærksom på. (Note: mange kjoler har tendens til at lave sådan en lidt dum åbning lige der på siden af brystet på mig, så måske er det bare min kropsform der gør at jeg bliver lidt afskrækket). Find kjolen HER.

Hvis du alligevel synes at den forrige kjole var liidt over the top, så tjek til gengæld denne her ud. Ej, hvor er den PÆN!!! Jeg tænker at de fleste, uanset kropsform, kommer til at få den smukkeste figur i den og så er jeg altså ret vild med, at pailetterne kun sidder sporadisk på kjolen, så den trods alt er lidt mere afdæmpet. Jeg tænker at denne kjole vil kunne bruges til rigtigt mange fester, således nytåret bare er et startskud til et langvarigt beklædningsvenskab 🙂 Find kjolen HER.

Og hey, til dig med de bløde former – hvis du sidder og tænker, at du ikke kan “tillade dig” trække i den slags med pailetter og fuld skrue på opmærksomheden, så tjek lige modellen (og kjolen) ud på billedet du finder HER. KÆFT, hvor er hun lækker altså!!!

De korte

Selvom det er vinter og garanteret pissekoldt nytårsnat, så er en kort kjole dén aften alligevel en klassiker, ikke sandt? Personligt synes jeg at korte kjoler med lange ærmer er noget af det smukkeste og denne her med masser af draperinger og de kæmpestore ærmer er sgu da for pæn! Den er godt nok også i den dyre ende af skalaen, men hvis nu man får den brugt et par gange, så begynder det måske alligevel at ligne noget. Find kjolen HER.

I den lidt billigere ende af de korte kjoler med lange ærmer, har vi en skøn veloursag, som, særligt i den petroleumsblå, virkelig kan noget godt! Find den HER.

Man kunne også gå med en helt klassisk, kort kjole ala den I finder lige HER. Den er eddermamer pæn!

Til en hudfarve som min, med lyserøde noter og en bleghed der nærmest gør mig marmoreret, kan jeg ikke komme i tanker om en farve der er mindre flatterende end farven på denne kjole, men hvis nu du har en let gylden eller måske endda ligefrem mørk hud, så er den jo fuldkommen vanvittig! På den gode måde, at forstå. Find kjolen HER.

… Ligesom denne kjole i øvrigt også. Shit, den er pæn!!

Den er kort, den er kropsnær, den er fræk og så er den på én eller anden laber måde altså også lidt classy. Det kræver uden tvivl sin kvinde at iføre sig denne kjole, men til dig der tør, hepper jeg kæmpe meget med fra sidelinjen og jeg er overbevist om at du får et BRAG af en nytårsfest! Find kjolen HER

Denne kjole ligner mest af alt noget Beyonce ville iføre sig, men for fa’en damer – det gør den vel i og for sig kun bedre! Ikke sandt? Den er super dramatisk, super sexet, super smuk og super, super vovet! Den er altså til dig der går all-in og du kan finde den lige HER.

I en lidt anden retning finder vi denne her smukke, gyldne, frynsede sag. Wauw, hvor er den altså pæn. Gør dig selv den tjeneste lige at se videoen hvor modellen svinger rundt med den HER. Pæn, ik’?

… Og apropos frynser, så se lige denne kongeblå sag. Nøgjh, den er pæn!! Find den HER.

Fodtøjet

Som så mange andre kvinder (og mænd) har jeg en ting for sko. Jeg elsker sko og jeg ynder gerne at gå efter nogle lidt specielle af slagsen, fordi seje sko kan gøre alverden til forskel for selv det mest neutrale tøj. Som et par zebrastøvler med rhinstenbesatte hæle, for eksempel. Så kan man altså tale om støvler der gør en forskel for tøjet! Find dem HER.

I den lidt mere feminin-biker-agtge afdeling finder vi et par super seje støvler, som jeg ville elske at kunne tilføje til min skosamling derhjemme. Kigget til anklerne, den sølvbelagte spidst og de brede spænder, spiller max! Find dem HER.

… Og hvis så du er lidt mere klassisk end dét, så tjek lige de her smukke, smukke stiletstøvletter. De giver laaaange ben, selvom hælen ikke er ulideligt høj. Find dem HER.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven