mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Annonce

Julegaverne er i hus!

Vil du se hvad der er inde i julegaverne? Så scroll ned!
Julegaver cocopanda

Vi kommer ikke udenom det længere. Og selvom jeg vitterligt har forsøgt mig med ikke at snakke aaalt for meget om dem (primært af hensyn til dem, som ikke orker projektet og derfor udskyder til sidste øjeblik), så er det jo altså ved at være oppe over med de der julegaver. Der er ikke andet end 12 dage til juleaften – bare én weekend endnu, inden det går løs med julemad, dans om træet, kilovis af konfekt og – selvfølgelig – julegaver.

Jeg har – meget ulig mig, i øvrigt – været i god tid med de fleste og jeg kan således i dag, stolt erklære mig færdig med at købe julegaver for i år. Tror jeg nok. Min uvante effektivitet skyldes nok i virkeligheden primært, at vi har planer om at tage til Jylland i weekenden, hvor en god del af gaverne skal afleveres – og så gav det jo ligesom sig selv, at de skulle købes i god tid. Jeg forestiller mig i alle tilfælde at mine niecer bliver slemt skuffede hvis vi kommer derned med meldingen; “vi har ikke lige fået købt jeres julegaver endnu” ha ha! 😉

Jeg har i år købt gaver både online og i fysiske butikker. Jeg har blandt andet købt nogle oplevelsesgaver online (koncertbilletter og dén slags) – og så har jeg selvfølgelig også været en tur inde hos Cocopanda for at finde nogle lækkerier. De har jo seriøst nærmest alt man kan forestille sig. I alle tilfælde når vi taler om ting indenfor smukkeserings-genren 😉 Derfor har jeg både købt lidt både til de unge, lidt til de knap-så-unge, lidt til kvinder og ja, lidt til mænd. For det kan man.


Se hvad jeg har købt lige HER (medmindre du er sådan én der måske kunne forvente at få en gave fra mig, så må du ikke klikke, ha ha!)


Selvom jeg i udgangspunktet synes at julegaveshopping er et ret hyggeligt foretagende, så ender det alligevel ofte med, at det var meget hyggeligere at tænke på, end faktisk at udføre, fordi der er såååå mange mennesker i butikkerne i december. Derfor tyer jeg med nogle ting altså til lidt effektivitet online, hvor jeg kan købe flere ting samme sted – og selvfølgelig få det hele sendt hjem til mig, uden at betale en krone for portoen (der er altid fri fragt hos Cocopanda, når man handler for mindst 399.-). Jeg bestilte gaverne sent om aftenen onsdag i sidste uge og fik dem leveret fredag formiddag. Dét var sgu da nemt, hva’?

Jeg har efterhånden handlet hos Cocopanda mange gange og jeg er ikke blevet skuffet én eneste gang. Derfor er jeg selvfølgelig også super glad for, at jeg endnu engang har fået lov til at dele en rabatkode med jer!


RABATKODE COCOPANDA

Du kan lige nu spare 10% på ALT hos Cocopanda (inklusive i forvejen nedsatte varer) med koden CA10. Hvis du shopper for mere end 399.- er der som nævnt tidligere altid fri fragt, men hvis du shopper for mindre, kan jeg anbefale dig at droppe de 10% og i stedet bruge koden CANA som i stedet giver fri fragt.

Rabatkoderne er gyldige fra i dag og frem til til d. 26.december og de kan bruges én gang per kunde.


Jeg vil – som du måske fornemmede lidt tidligere i indlægget – ikke vise jer alle gaverne herinde, da jeg er lidt bange for om der kunne være en sød lille modtager med på linjen, men et par stykker af dem – dem hvor jeg gætter på, at jeg går nogenlunde safe ved at vise dem frem – kan I se herunder:

Julegaver cocopanda Julegaver cocopanda

Jeg har blandt andet købt sådan et fint halskædesæt fra det svenske SNÖ til bare 299.-

Julegaver cocopanda

… Og den skønneste lille duftserie fra Clean. Jeg er vild med deres parfumer, og så synes jeg at de små udgaver her er helt geniale. De er nemme at have med i tasken når man skal ud og man undgår samtidig at sprøjte unødig parfume ud i rummet, når man påfører det. Som et kirsebær på toppen, kostede sættet bare 179.-

Julegaver cocopanda

Til sidst kan jeg fortælle, at der også et lækkert skægplejesæt med i kurven. Det er jo blevet så moderne at mænd passer deres skæg, som vi andre passer vores hår, så jeg tænker at det her sæt, kommer til at falde i rigtigt god jord 🙂 Det koster 367.-

I kan finde de tre gaver via linket HER, hvor I også kan se et par øvrige ting, som jeg har købt i julens anledning. Og med dét sagt, så vil jeg bare ønske jer rigtigt god juleshopping, hvadenten den foregår online eller ude i butikkerne!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Årh den parfume du linker til, den vækker minder!! 😍 Overvejer seriøst om jeg skal købe den til min kæreste 🙈

  2. Wupti – så fik jeg også lige købt årets julegave til mig selv 🤷🏼‍♀️💃🏼 Jeg elsker CLEANs parfumer og kunne ikke stå for det sæt du viste frem 😍

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven