mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Julegaven til den gravide <3 (med rabat)

[Indlægget er en reklame for mine bøger, som lige nu sælges med rabat i min webshop]

Der er mange, det er svært at købe gaver til. Onkler, fædre og storebrødre plejer at ligge i toppen, men de gode herrer står selvfølgelig ikke alene. Der er jo også alle de gravide!

Jeg husker så tydeligt da jeg var gravid første gang og min daværende mand havde købt en helt forkert julegave. (Stakkels mand). Jeg var omkring uge 18 da julen indfandt sig, hvilket betød at jeg allerede havde taget 7-8 kilo på, selvom min mave stadig mest bare lignede noget, der kunne være forvoldt af al den pasta (og krydderboller!) jeg konsumerede. Jeg havde det ikke ligefrem superfedt med hvordan jeg så ud, så jeg fattede overhovedet ikke kærlighedserklæringen, da jeg pakkede den helt stramme, røde velourkjole ud, som han mente jeg ville være så lækker i. Gu’ var jeg da ikke lækker! I hvert fald forstod jeg det ikke og i ren frygt for at han ville se den på, tror jeg at jeg fyrede noget med “jeg kan alligevel ikke passe den om nogle uger, når maven for alvor begynder at vokse, så vi kan ligeså godt bare bytte den til noget jeg rent faktisk får brugt”.

Jeg indrømmer det gerne. Det var så dårlig stil af mig, jeg ved det godt. Men for fanden. Jeg var gravid og jeg følte mig tyk og jeg var så langt fra at hoppe i bodycon rød velour, som jeg måske nogensinde har været, lige der.

Gravide kan med andre ord være usædvanligt svære at købe gaver til. Både fordi man ikke lige kan vide hvad de kan lide, men så sandelig også fordi man ikke kan vide hvordan de tolker éns intentioner. Jeg er for eksempel ganske overbevist om at min eksmand havde de allerbedste intentioner med dén kjole. Måske noget med at han ville få mig til at forstå, at han stadig syntes at jeg var lækker, selvom jeg på daglig basis fortalte ham (eller i hvert fald mig selv) at jeg var alt andet end dét.

Men hvad gør man så, hvis man har en gravid kvinde tæt inde på livet, som selvfølgelig fortjener en gave hun bliver glad for? Jo se, her har jeg et tip. Et – selvfølgelig fuldkommen subjektivt – tip om at købe hende en stak bøger, som hun med så-godt-som-garanti vil blive glad for. Det er selvfølgelig min lille bestsellertriologi af graviditets- fødsels- og barselsbøger, du skal give hende.

40 Uger Inden – alt det du (i virkeligheden) skal vide om din graviditet

40 Ting du skal vide om din fødsel – alt det der (i virkeligheden) er vigtigt

40 Uger Efter – en kærlig håndsrækning til den nybagte mor

Derfor har jeg besluttet mig for at give dig bøgerne til den samlede pris på 499.- hvis du køber alle tre i min webshop LIGE HER du skal bare bruge rabatkoden JULEGAVE, når du bestiller.

Ja, faktisk så kan du også godt købe tre ens og få den samme besparelse, hvis nu du kender flere der skal forkæles med en bog hver 😉

Man går aldrig nogensinde galt i byen, når man giver bøger i julegaver – slet ikke når det er sjove, ærlige, kærlige og ikke mindst fagligt funderede bøger, som handler om lige akkurat dét som fylder allermest for hende den søde gravide du kender <3

Hvis du gerne vil have bøgerne signeret, så kan du selvfølgelig sagtens få det – bare skriv i kommentarfeltet på shoppen hvem der skal have hvilke bøger og evt din egen lille hilsen, hvis der er nogen bestemt du gerne vil have mig til at skrive. Så fikser jeg selvfølgelig også det.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

    1. Jeg tjener så lidt på bøgerne og sætter også lidt til på fragten, så det kan jeg desværre ikke i denne omgang 🙂

  1. Jeg har problemer med at bruge rabatkoden JULEGAVE til at købe de tre bøger. Den siger at koden er udløbet. Kan du hjælpe mig? 😃

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven