mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Ting jeg gerne vil…

Der er mange ting jeg gerne vil. Vinde en million i lotto, for eksempel. Skabe fred i verden og sørge for at der er nogle ordentlige forhold i både daginstitutioner, folkeskoler og sundhedsvæsen, for at nævne et par stykker mere. Det vil jeg faktisk rigtigt gerne. Problemet med dét er imidlertid, at det ikke bare er sådan lige at få gjort, hverken det ene eller det andet. Jeg kan give det et forsøg, men udsigterne er nok – hvis jeg skal gøre arbejdet selv, i alle tilfælde – temmeligt lange. Til gengæld, så er der også andre ting jeg gerne vil. Ting, som ligger lidt mere indenfor rækkevidde. Ting, som jeg nok i virkeligheden mest bare ville ønske, at jeg kunne tage mig sammen til. Ting, som jeg inderligt håber, at bare et par stykker af jer, der læser med, kan relatere til.

Jeg vil virkeligt gerne…

Jeg vil virkeligt gerne få bugt med de der pigmentpletter jeg har fået i ansigtet, som følge af at have været gravid et par gange. Har for nyligt fået sådan en særlig serum (i gave) som skulle kunne gøre underværker, men indtil videre synes jeg faktisk det er blevet værre.

Jeg vil også ret gerne blive bedre til at tage tjansen med at gå aftentur med Martha. Virkelig. Jeg synes det er så ærbart at Simon altid – og uden et kny – tager den, men jeg vil sgu da også gerne være ærbar. Altså, bortset fra, at jeg ikke gider, når jeg kan slippe.

Jeg vil i hvert fald gerne lave mere mad. Som jer der så med, da jeg var med i Til Middag Hos, ved, så har jeg, siden Simon er kommet ind i mit liv, faktisk lært at lave rigtigt god mad. Altså, den slags mad, som ikke bare smager godt, men som også ser godt ud. Den slags mad som man kunne spise på en (finere) restaurant og som kræver planlægning og forberedelse. Den slags mad som jeg, nu hvor dagene for alvor er ved at blive korte, simpelthen ikke får gjort mig det fjerneste i, selvom jeg ægte godt gad.

Jeg gad også ægte godt at lære at få skorpen rigtigt sprød når jeg bager brød. Jeg føler at jeg har prøvet alt, men det bliver aldrig – som i aldrig – ligesom dét brød jeg køber hos bageren. (Særligt ikke brødet hos Andersen og Maillard, som er for sindssygt!).

Jeg vil sååå gerne have sådan en maskine, så jeg selv kunne lave shellak-negle. Altså, på mig selv. Jeg elsker at have neglelak på, som holder sig pæn længe, men jeg (og min pengepung) hader at skulle sidde hos en negledame i en time hver tredje uge, så jeg tænker, at det ville være ret genialt, hvis jeg kunne gøre det selv. Jeg tænker om aftenen, foran et ligegyldigt tv-program kunne være oplagt.

Jeg gad egentligt også godt – nu hvor vi er ved det – at se mere godt tv. Ofte når jeg får tændt for flimmerkassen, så er det altså for at se reality – helst i konkurrenceform. Landmand søger Kærlighed eller Den Store Bagedyst er for eksempel sikre vindere, selvom jeg ville ønske, at jeg kunne tage mig sammen til at se flere dokumentarer i stedet.

Jeg vil i virkeligheden gerne træne mere. Eller at træne i det hele taget. Buttom line er, at jeg nok sagtens kunne finde tid til det (hvis jeg droppede nogle af alle mine overspringshandlinger) i løbet af de fleste dage. Faktisk sagde én af mine veninder (som er EMS-træner) til mig i dag, at det jo ikke behøver at tage længere tid, end at drikke en kop kaffe. Problemet er så, at jeg til enhver tid hellere vil drikke kaffe. (Og i øvrigt tror jeg slet ikke hun er klar over, hvor hurtigt jeg faktisk kan tylle en kop kaffe – jeg kan jo bedst lide den lidt lunken!).

Jeg vil selvfølgelig også gerne blive bedre til at passe på mine planter. Særligt krydderurter. Jeg siger ikke at de dør allesammen. Jeg siger bare, at jeg indenfor den seneste måned, har slået både koriander (som f*cking altid dør!), ærteskud og timian (som jo nærmest aldrig dør) ihjel.

… Og så vil jeg gerne tage mig sammen og gøre de ting jeg tænker jeg gerne vil. Jeg skal bare lige have en kop kaffe først.

Ps. Simon undrer sig over, hvorfor jeg ikke har skrevet “lære at strippe” på min liste. Jeg undrer mig bare over, hvad han egentlig har tænkt sig, eftersom jeg nærmest altid går i (lidt for) stramme jeans.

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. Hej Cana,
  Qua punkt fem, så kan du jo overveje at købe en le mini macaron gel manicure sæt, til at lave flotte negle foran fjernsynet 😃 og der er mange flotte farver.

   1. Jeg har gode erfaringer med den.
    Jeg tror, at fejlen mange laver er, at de ikke buffer (altså sliber neglen let) inden de lægger lakken. Der gik over 6 måneder, før jeg opdagede, man skulle det. Der gik min lak fra at holde 5 dage til 2,5 uge.

 2. Ej men altså det kunne have været mig der havde skrevet det der.
  Der er SÅ mange ting jeg gerne vil, f.eks. at træne. Og selv på dage hvor jeg HAR tiden, kan jeg sgu ikke tage mig sammen. For jeg GIDER ikke. Jeg gider ikke svede og jeg gider ikke være øm.
  Men jeg gider godt det det gør for min krop og mit selvværd bagefter 🙄🙄😊😊😊
  Mega dobbeltmoralsk eller hvad man skal kalde det.
  ❤️❤️

 3. Jeg har det sådan mest, at jeg i forhold til de fleste jeg kender, mangler at blive sådan voksen, for at kunne gøre de der ting som jeg gerne vil – som f.eks. være sådan en med pæne (gel)negle og hjemmebagt brød (med sprød skorpe) og flad veltrænet mave fordi man faktisk træner, men i stedet ender jeg med neglelak på venstre hånds negle – og ikke højre fordi, ja det ved jeg ikke, og bagerens brød fordi det heller ikke lige blev idag med det der hjemmebag og slasket mave fordi jeg VIRKELIG godt kan lide f.eks toblerone og faktisk meget bedre end kold løbetur i mørke. Men altså – tilgengæld håber jeg er virkelig god til telepati så alle de mennesker jeg holder af kan mærke det, for det når jeg heller ikke. For jeg har3 børn. Og et arbejde. Og en hund. Og en mand. Og måske jeg alligevel hellere vil dem end at have pæne negle og flad mave. Og måske jeg aldrig rigtig bliver virkelig sådan rigtig voksen. Og måske det er ok.

 4. Hej.
  Brødskorpen bliver sprød, hvis du giver den fuld skrald i ovnen. Gerne 270 grader, og så færre minutter. Det bliver skønt.

 5. En skål vand i bunden sf ovnen når du bager dit brød. Jeg bager alt rugbrød og boller selv og der er knasende skorpe hver gang. Altså pånær de kridhvide bamseboller 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven