mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Annonce

Tid til julefrokost(er)

Der er ikke andet end et par timer til, førend jeg suser afsted til årets første julefrokost, for mit vedkommende. Og jeg GLÆDER mig!

Èn af de ting jeg elsker allermest ved julefrokoster (udover maden, selvklart) er, at det er verdens bedste undskyldning for at skeje lidt (ekstra meget) ud. Julefrokoster er bare lidt mere lumre, overdådige og i øvrigt næsten altid pissesjove!

Julefrokoster er den perfekte anledning til at give den fuld skrue på hele paletten af skønhedstricks med krøller i håret, glimmer i fjæset og selvfølgelig en god parfume på hals og håndled, så man allerede inden man åbner munden, kan charmere sig ind på sin bordherre, eller -dame.

Til dét har jeg selvfølgelig nogle helt særlige tricks i ærmet og et par gode tilbud på nogle af de produkter jeg bruger, at give videre til jer, takket være mit gode samarbejde med Cocopanda.


Med koden CANAWEEK får du 10% rabat (udover dét produkterne allerede er sat ned). 

Hvis nu du ikke skal have så meget og ender med at købe for mindre end 399.- så kan du, i stedet for at få 10% rabat, få fri fragt (som giver dig en større besparelse) med koden: CANAFRI. (Hvis du køber for over 399.- er fragten altid gratis).


Oftest, når jeg skal skeje ud, laver jeg krøller med mit glattejern (som du kan se en tydelig guide til via indlægget HER), men i denne omgang har jeg faktisk brugt et krøllejern, som nærmest gør det endnu nemmere. Eller i hvert fald nemmere, hvis man ikke er trænet i at lave krøller med glattejernet. Krøllejernet kan du se på min lille liste over produkter HER, hvor den hårlak jeg efterhånden altid tyer til også er at finde. Den giver både fylde og et godt hold, synes jeg, så på den måde er den perfekt til festlige krøller 🙂

Note: For at passe godt på håret, når man styler det med glatte- eller krøllejern, er det vigtigt at bruge varmebeskyttelse. For tiden bruger jeg sådan en creme, som jeg kommer i håret efter bad, så jeg ikke behøver at tænke mere over dét, når først musikken spiller. Ret smart! Den kan du også finde i min lille shoppeliste HER.

På læberne har jeg min all-time-favorit, som jeg efterhånden har plapret op om hundrede gange. Jeg har den i mange farver og bruger den altid, når jeg forventer et alkoholindtag på mere end 2-3 genstande. Den holder til hvad-som-helst og når først den er kommet på, rører jeg den ikke før den skal fjernes – for det skal den altid. Den forsvinder ikke af sig selv.

Fordi jeg har sådan lidt “tunge” øjenlåg kan jeg ikke give den så meget gas på øjenskyggen som andre, men jeg har gjort hvad jeg kunne med verdens bedste eyeliner (som jeg bl.a. har skrevet om HER og HER), en god (men billig) øjenskyggepalette og to lag mascara. Apropos mascara, så kan jeg i øvrigt afsløre, at én af mine mere make-up-kyndige veninder grinede stort over, at jeg for nyligt fortalte at MaxFactors 2000 Calorie til stadighed er blandt mine evige go-tos, når det kommer til mascara. Hun sagde at jeg i stedet skulle prøve én der hedder “worth the hype” og altså, indtil videre er jeg udmærket tilfreds. (Selvom jeg næppe skrotter mit varmhjertede forhold til 2000 Calorie, lige med det første).

I kan finde både læbestift (i den farve jeg har på på billederne her), øjenskyggepalette og mascara HER.

På kinderne har jeg både bronzer, highlighter og selvfølgelig en god highligter, som efter min mening næsten er det allervigtigste. Lidt ekstra shimmer på kindbenene har i alle tilfælde aldrig skadet nogen 😉 Jeg har her brugt luksusudgaven fra Yes Saint Laurent (som også er lidt glam at have med i dametasken, men en billigere kan selvfølgelig også sagtens gøre det. Du kan finde begge dele HER.

Til sidst, topper jeg (selvfølgelig) det hele med en god parfume og her er jeg altså også ude i én fra Yves Saint Laurent, som jeg synes dufter sååå godt (og som du også finder via linket ovenfor).

Meget belejligt vil jeg gerne lige nævne, at alle produkter fra Yves Saint Laurent KUN I DAG (torsdag) er nedsat med 20% hos Cocopanda – og at du selvfølgelig får 10% oveni med min rabatkode, CANAWEEK som det selvfølgelig skal stå dig frit for at bruge skamløst. Også selvom du har tænkt dig at bestille noget helt andet, end de ting jeg har fremhævet her. Det må man selvfølgelig meget gerne – og for nemhedens skyld, kan du finde ind til de allerbedste tilbud hos Cocopanda lige HER.

P.s. Rabatkoderne i indlægget gælder indtil d. 15.DECEMBER 2019 og virker én gang pr kunde og man kan altså kun bruge én rabatkode pr ordre.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven