mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #41

For silvan hvor har der da bare været smæk på i den forgangne uge! Det har gjort at ugen både er fløjet afsted, samtidig med at det føles som helt vildt lang tid siden jeg lavede de ting, der var på programmet i mandags. Simpelthen fordi der har været så meget forskelligt på mit lille tapet. Et par dage med børnene i højsædet, møder, events, pakkepakning (!), venindedates, kærestedates, rødvin, kaffe, morgenboller og selvfølgelig en hel masse ture rundt i Nordhavn med min lille pelsede Martha ved min side har stået som fortegn for en i øvrigt dejlig uge, som har gjort det usædvanligt godt, selvom solen ikke har skinnet.

Ugens højdepunkt har simpelthen sat mig på overarbejde i denne uge. Det handler simpelthen om at jeg langt om længe har fået mit chiliplaster på lager i min lille webshop, og at jeg simpelthen er blevet blæst bagover af den varme modtagelse det har fået. Jeg har allerede sendt flere hundrede plastre afsted ud i verden og jeg glæder mig sådan over, at så mange får glæde af dem. Det føles knaldhamrende godt, gør det.

Jeg smilede mest da jeg et kort øjeblik troede at min venindes kæreste, Sunny Cagara, vandt Danmark Har Talent i aftes. Shit, hvor var det tæt på! Vi havde været ude og se generalprøven om eftermiddagen, hvor flere af deltagerne kiksede lidt i det, så jeg var sååå spændt på at se det om aftenen. Sunny nailede (selvfølgelig) sin optræden og da de kun stod to tilbage, var jeg overbevist om, at han havde vundet hele pisset! Det havde han desværre ikke, men jeg ved at han er vildt glad alligevel – og ham der vandt, Alex Porsing, virker simpelthen som det mest sympatiske (og skingrende vanvittige!) menneske i verden, så jeg under ham totalt sejren. Men pyh, hvor var det spændende!

Ugens lavpunkt følger sådan set en lille smule i halen på ugens højdepunkt, for den pludseligt tiltagende arbejdsbyrde jeg har fået, med at sende chiliplastre ud i verden, har selvfølgelig også betydet, at jeg har måtte omforvalte en hel del af min tid, som ellers var nøje planlagt til alt muligt andet, end at rende på posthuset.

Det gode ved det var at det jo er den ultimative luksusudgave af at “lavpunkt”, så jeg klager bestemt ikke! 😀

Jeg har haft det bedst med at iføre mig blødt tøj! T-shirts, sweatshirts, sweatpants. Den slags, som bare er helt vildt rart, selvom det ikke er helt vildt pænt. Jeg ser det som en lille opladning inden sæsonen for julefrokoster går i gang – på torsdag, for mit vedkommende.

Det bedste jeg har spist må næsten have været den overordentligt store omgang sushi Simon og jeg spiste, da vi tog på spontan date torsdag aften. Jeg elsker altid dates og jeg elsker især de spontane! Vi spiste på Watami på Østerbro, som er sådan noget all-you-can-eat med sushi af nogenlunde kvalitet

Det bedste jeg har set er en klammo af en dokumentar, som jeg kun kan anbefale dig at se, hvis du ikke er synderligt neurotisk anlagt, for adr! Den er klam. Og god. Abducted in plain sight, hedder den, og den handler om hvordan en nær ven af familien, ender med at kidnappe et barn, hjernevaske hende og – selvfølgelig – misbruge hende seksuelt. Den er så klam og man sidder flere gange og tænker “hvorfor er der ingen der har fattet noget?” undervejs, men for pokker, alle har jo gjort det bedste de kunne… Pyh, den er vild.

I næste uge ser jeg frem til årets to første julefrokoster. Og 1.december i kombination med 1.advent, ikke mindst. Om jeg fatter at det allerede er nu det sker?! Vi har endnu ikke pyntet noget som helst op, men jeg glææææder mig sådan til at komme igang. Børnenes pakkekalender skal op og hænge, vi skal have lyskæder alle vegne. Og julekugler. Og gran. Og et kalenderlys, som jeg håber på, at børnene gider at lave. Åh, hvor jeg glæder mig!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven