mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #40

Det har helt overordnet set været en rigtigt dejlig uge. Altså, hvis man lige ser bort fra alle de morgener, formiddage, eftermiddage og en enkelt aften, hvor jeg er blevet sjasket til i regnvand, fordi jeg er sådan én der helst cykler rundt alle steder. Jeg har nærmest ikke orket at sætte mig ud på cyklen på grund af alt det regn vi har haft og hvis jeg kunne blive fri, ville jeg aldrig mere cykle i regnvejr. I hvert fald ikke i regn- og blæse- og skide-koldt-vejr på samme tid. Uf, dét er jeg træt af.

Men altså, bortset fra vejret, så har det været en dejlig uge. Vi har været meget hjemme, drengene (og jeg) har haft kæmpe hyggeren på, vi har spist årets første æbleskiver, Simon har haft mange aftener fri, Marthas mave har (endelig) været stabil hele ugen og alt ånder således ret meget fred og idyl. Nårh ja, og så har jeg sgu lige bestilt de første billetter til vores nye BigBio som åbner i Nordhavn om en måneds tid. Åh, hvor jeg dog glæder mig til at få en biograf lige ved siden af hvor vi bor – jeg forestiller mig nemlig, at det kommer til at gøre en hel del regnvejsdage langt hyggeligere. (Note til mig selv: må undersøge om ikke man kan købe et 10-turs-kort eller noget i dén dur).

Ugens højdepunkt må simpelthen være forældrefesten i aftes. Det er et helt, helt genialt koncept, som jeg bliver nødt til at sætte nogle flere ord på snart. It works!

Jeg smilede mest da det viste sig at mere end 7000 damer havde lyst til at glæde en veninde med en pakkekalender, da jeg udloddede sådan én på min instagramprofil i torsdags. Julen handler for mig at se, netop om at dele, sprede kærlighed og glæde andre, så det gjorde mig helt vildt glad at se, at så mange var med mig.

Ugens lavpunkt var den aften, hvor jeg (troede jeg) fandt et luseæg i mit hår. Alt kløede. Som i alt. Og jeg kæmmede. Og kæmmede. Og kæmmede, indtil det føltes som om min hovedbund skulle falde af.

Det gode ved det var at det nok slet ikke var et luseæg. Der var i hvert fald ingen lus på mig. Og i øvrigt heller ikke på børnene, som fik en tur med kammen dagen efter, for at være helt sikker. (Simon mente i øvrigt, at det nok bare var skæl, så det kan være at jeg skal på jagt efter nogle gode hovedbundsplejende produkter til dét. Det er dog alligevel temmeligt meget bedre end lus, så jeg er glad).

Jeg har haft det bedst med at iføre mig store, sorte støvler, som jeg fornemmer bliver “Min ting” (sammen med et par millioner andre, der gør det samme) denne vinter. Jeg har i hvert fald allerede fire par stående fremme (to gamle og to nye – det ene par, er jo cowboystøvlerne, som jeg fortalte om i sidste uge), såeeeehh….

Det bedste jeg har spist ligger solidt imellem Simons lasagne, som jeg har haft glæden af hele to dage og min egen lille supernemme pastaret med spinat og svampe. Simons mad smager bare altid mega-lækkert, men jeg vil altså sige, at pastaretten dér, kommer ret godt med op i niveau, når det kommer til smag! Særligt den fløde- og ostedyngede spinat er fuldstændigt fantastisk! Find opskriften HER, hvis I har lyst.

Det bedste jeg har set eller hørt i denne uge, kan jeg simpelthen ikke lige finde ud af hvad er. De fleste aftener hvor jeg ikke har siddet foran computeren og skrevet blogindlæg, forberedt kampagner eller besvaret mails, har jeg siddet henover et spil Carcasonne sammen med Simon. Det er et helt, helt genialt spil, som både er let, hyggeligt, strategisk og sjovt at spille, uanset om man er 2, 4 eller 6 spillere. Det kræver ingen paratviden og normalt ville jeg nok gå en lang bue udenom sådan et spil, men efter at Simon har introduceret det for mig (og drengene) er jeg altså blevet ret glad for det. (Ja, jeg ved det godt, vi bliver mere og mere “campingfamilie” med brætspil und alles, men jeg elsker det!). 

I næste uge ser jeg frem til en uge med en godt og tætpakket kalender. Jeg har ikke haft det store overskud til at gå til alle mulige arrangementer den seneste tid, fordi der har været så meget pres på med bogudgivelse, foredrag, nye forretningstiltag, webshop og mig, der lige har skullet finde mit fodfæste i det hele; men jeg kan mærke at min lyst til at netværke lige så stille vender tilbage, så nu glæder jeg mig bare til at komme ud og se en masse søde mennesker og forhåbentligt få nogle gode oplevelser i løbet af den kommende uge.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven