mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #38

Det har på én og samme tid været en uge, med masser af ting på programmet og en uge, der har føltes en lille smule som ferie. Måske skyldes sidstnævnte, at jeg har holdt Peter hjemme fra børnehaven både onsdag og fredag – og at vi, stort set alle dage, har hygget max! Vi har været i tivoli, på biblioteket, bygget lego, bagt smukke kager, lavet mad, set fjernsyn, gået ture, haft legeaftaler, snoldet og hygget, alt imens jeg også har haft lidt arbejde, et par events (hvoraf jeg på det ene lærte at lave (meget grimme) flødeboller) og en snes ture til pakkeshoppen, med bøger – gudskelov dem alle tre – som er blevet sendt ud i verden. Pyyyyh altså! Det hele har været dejligt, men ærligt, så er jeg også liiidt rundtosset nu.

Ugens højdepunkt er, at vores nye sofa endelig er landet hjemme i vores stue! Den er akkurat ligeså pæn, som jeg havde håbet og så er den altså bare 100 gange bedre at ligge i. Vi kan snildt ligge i den alle fem (Martha tæller selvfølgelig med) og det er simpelthen så dejligt, at vi ikke længere skal “kæmpe om de gode pladser”. Nu er alle pladser lige gode og dét er fedt! Du kan se den ovre på Instagram, hvor jeg i dag har postet et billede af den 💕

Jeg smilede mest da jeg var med Jens og fem af hans klassekammerater (og deres forældre) ude og stemme dørklokker til Halloween i torsdags. Vi gik rundt i vores gamle kvarter inde på Østerbro, hvor der er så mange som virkelig gør noget ud af det! Flere havde lavet sådan nogle totalt spøgelseshus-agtig baner man skulle igennem, inden der var sukkerholdige belønninger for enden af skæmmerierne. Det var SÅ sjovt og jeg glæder mig allerede til næste år, hvor børnene er lidt større og vi voksne har aftalt at tage en bag-in-box med under armen til at lune os på, hvis det bliver for koldt at stå ude, når børnene løber ind i opgangene.

Ugens lavpunkt handler simpelthen om noget så dumt, som internet. Som ikke virker, vel at mærke. Det er egentlig ikke noget nyt, at vores internet er meget ustabilt, men i de seneste uger har det været heeelt galt. Derfor drog vi i sidste uge konsekvensen af det og bestilte nyt internet hos en anden udbyder. Her fik vi at vide, at de ikke kunne opsige vores abonnement for os og jeg besluttede således, ret desperat efter snart at kunne komme på internettet (og blogge!), at skide på dobbelt pris i en periode, for at sige jatak til hurtig ekspedition og velfungerende internet ugen efter. Som så skulle have været i denne uge. Hvor vores internet – ja, du har nok gættet det – altså stadig ikke virker. Hverken via vores ene eller vores andet abonnement. #great

Det gode ved det er, at jeg om to uger ikke længere skal betale til vores oprindelige udbyder og så er jeg jo – worst case – bare back to basics. (Jeg håber selvfølgelig at det nye internet kommer til at virke i mellemtiden, men af bitter erfaring stoler jeg ikke rigtigt på noget, før jeg ser det).

Jeg har haft det bedst med at iføre mig mit halloween-kostume, selvfølgelig! Eller kostume er måske så meget sagt, for jeg vidste jo, at vi skulle rende rundt udenfor hele aftenen, så jeg havde valgt udelukkende at fokusere på hoved og hals, som var det eneste man kunne se for mit overtøj. For nogle uger siden købte jeg sådan nogle vampyragtigetænder, som er blevet støbt efter mit tandsæt; så de fik lov til at sætte tonen for resten, der blevet en noget “blodig” affære 😉

Det bedste jeg har spist var en fuldkommen out-of-this-world pastaret på Scarpetta på Nørrebro. De skifter deres menu hver måned, så jeg er ikke sikker på om den fås endnu, men det meste derinde plejer at være vildt lækkert. Jeg elsker italiensk mad og med dét i tankerne, skuffer Scarpetta bare aldrig!

Det bedste jeg har set, så jeg for nogle dage siden, da jeg tappede ud af hverdagen og kørte et par timers Landmand Søger Kærlighed. Hold kæft, hvor jeg dog elsker de programmer, altså! Ha ha, det er virkelig sjældent jeg holder så meget af fremmede mennesker, som jeg gør med de landmænd (og ofte også deres bejlere). Det er et fantastisk program og jeg håber, at der kommer en million-millard sæsoner mere.

I næste uge ser jeg frem til at skulle til Jylland og holde nogle små miniforedrag, sammen med BabySam. Jeg starter i Esbjerg på tirsdag og kører så videre til Herning onsdag og Kolding torsdag, inden jeg slutter aftenen af hos en veninde på Fyn. Jeg glæder mig både til lidt alenetid i både velkendte og fremmede byer, til foredragene og selvfølgelig til at drikke en sjus med min veninde, som jeg, på grund af afstanden imellem os, ser alt, alt for lidt. Nårh ja – og til på lørdag, hvor jeg skal indfri en del af min fødselsdagsgave fra Simon. Uh la la! 😀

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Åh cana. Det med internettet er sku også bare træls. Med hensyn til skift af udbyder så håber jeg det hjælper. Dog vil jeg bare sige at skulle det være samme stik – altså teknologi i bruger ved den nye udbyder, så er det basically det sammen internet. Der kan være eb smule forskel i den router der sender signalet ud. 🙂 jeg arbejder selv indenfor tele/internet branchen. Jeg vil ikke lige sige hvilken, da det ikke skal forstås som reklame eller lign. Men blot en hjælpende hånd. 🙂 hvis det du har nu ikke virker men det er samme teknologi du er skiftet til ved anden udbyder vil jeg altså påstå at du får samme resultat. Vil du vide mere så kan du endelig skrive. 🙂

    1. Hvor er du sød at skrive! Grunden til at den nye udbyder ikke kan opsige det gamle abonnement er netop at det ikke er samme teknologi, så vidt jeg kan forstå. Det nye er fiber – det er det gamle ikke 🙂

      1. På den måde. 🙂 og ja så har du ret i at nye udbyder ikke kan lukke det gamle ned. Jeg håber at det nye fiber kommer til at fungerer meget bedre for jer.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven