mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Chiliplaster – til dig med ømme muskler

Så er chiliplastrene endelig landet og jeg kan således lancere mit helt eget, nye chiliplaster, som har til formål at lindre lokalt på ømme muskler og led.

chiliplaster

Indlægget er – hvis du skulle være i tvivl – en reklame for mit eget produkt.

Kender du det, når man vågner om morgenen, og det føles som om nogen har sat éns hoved helt skævt på i løbet af nakken? Hvor ryg- og nakkeregionen føles stiv og gør ondt, fordi man har sovet forkert, fået træk – eller måske danset lidt for voldsomt i går? Måske. Måske kender du det også når lænden værker og man mest af alt bare har lyst til at ligge ned, fordi det både gør ondt at sidde, stå og gå? Ja?

Så skal du altså læse med her, for jeg har et trick i ærmet, du må kende til.

Jeg har nemlig fået produceret mine helt egne chiliplastre, som jeg da bare lige skal love for, sparker røv! Det er plastre som i udgangspunktet er 12 x 18 centimeter (men som sagtens kan klippes i mindre stykker, hvis du har dét behov. Fx klipper jeg dem gerne i to dele, hvis jeg har nakkesmerter) som du sætter på dér hvor du har ondt. I begyndelsen mærker du ikke det store, men efter 20-30 minutter sætter effekten for alvor ind og du vil mærke en varm, prikkende fornemmelse i huden, alt imens dine smerter langsomt forsvinder. Det er så rart!

chiliplaster

Køb dit chiliplaster HER


Sådan virker chiliplaster:

Chiliplaster indeholder Capsicum, som er et uddrag af det aktive stof fra chilipeber. Capsicum virker bedøvende på nerverne i det område, hvor plastret sidder.

Når plasteret påsættes, overstimuleres kroppens egne smertereceptorer. Når disse overstimuleres, reagerer de ikke på de påvirkninger, som normalt fremkalder smerte. Der er dermed sket en lammelse af nerverne i området.

Udover en lammende effekt af nerverne øger Capsicum kroppens frigørelse af endorfin (kroppens eget smertelindringssystem) i præcis det område dit Chiliplaster dækker.

Plasteret virker ved at varmestimulere, hvilket forbedrer blodcirkulationen og stofskiftet, samtidig med at det virker bedøvende på smerter. Derfor kan plasteret både give en kortvarig midlertidig lindring på op til 12 timer, samt en længerevarende forbedring af problemet.

Udover en kraftig fornemmelse af varme i begyndelsen, er capsaicin fri for bivirkninger.


Jeg døjer af og til med smerter og spændinger i nakken, som i de slemme perioder også kan give mig en vederstyggelig hovedpine – og der hjælper chiliplastrene altås gevaldigt. Ikke mod hovedpinen, men mod spændingerne i nakken, som efter et par timer med chiliplastret på mindskes gevaldigt. Ej, det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er altså sååååå lækkert, at kunne sætte et plaster på dér hvor det gør ondt og så allerede efter 20-30 minutter mærke en tydelig lindring.

chiliplaster

SÅ, hvis nu at du går og døjer med muskelspændinger, -smerter eller led, der ikke rigtigt vil som du vil, så kan jeg altså klart anbefale dig at prøve med et chiliplaster. Der er to stk i en pakke og du kan anvende chiliplastret op til 3 timer dagligt. Og nårh ja, hvis du er gravid og planlægger at føde vaginalt, så kan jeg så absolut også anbefale dig at erhverve dig et par chiliplastre, som du kan anvende som smertelindring mod dine vesmerter allerede imens du er derhjemme, men det er en anden snak, som vi må tage på et andet tidspunkt.

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. Jeg arbejder som sygeplejerske og der bruger vi chiliplastre og chilicreme mod kløe. Det er nok en andet koncentration. Hvor stærke er dine plastre?

  1. Der kunne godt være noget andet. Der er 3.9 mg capsicum (som er det aktive stof fra chili) pr kvadratcentimeter i mine plastre 🙏🏼

  1. Ja, det kan de godt 🙂 De må ikke anvendes sammen med direkte varmekilder (varmeoude o.lign), men fordi fødevand helst skal være omkring 37 grader, så er det helt fint.

 2. Hold nu op! Det er jo lige dét, jeg har gået og mangler!
  Vil du vise hvordan du bruger dem i nakken mod spændingerne? – altså hvor sætter du dem og hvordan?
  Kan de genanvendes eller er det én gang.

 3. Hejsa.
  Hvor længe må man have plastret på af gangen. Altså må jeg sove med det i nat ???????

  1. Hej Glenn,
   Jeg sælger kun én slags plaster som er 12×18 cm i størrelsen. Du kan dog sagtens selv klippe plastrene i mindre stykker, hvis du ikke har brug for så store stykker ad gangen. De kommer i en pose med genluk, så du kan gemme dem eller de stykker du ikke bruger 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven