mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Annonce

Træt. Overvældet. Lykkelig.

Jeg er vågnet op her til morgen, mere frisk end i går, men stadig mast. Ikke som om jeg havde løbet et marathon i går (som om jeg nogensinde kunne det, ha ha) eller som om verden er i mod mig, men som om det lige har været jul. Jeg er mast af lutter glæde og kærlighed, ligesom jeg bedst kender det fra dagen(e) efter juleaften. Simpelthen.

Det har virkelig været en vild uge, hvor jeg har været i vælten, først på grund at min deltagelse i Til Middag Hos og sidenhen på grund af min nyeste bog, som udkom i torsdags. På den gode måde, heldigvis!

Jeg kan ikke mindes at jeg nogensinde har fået så mange private beskeder, som jeg har fået de seneste fire dage og det vildeste er, at alle dem jeg har læst indtil videre, er fulde af kærlighed. Det er så overvældende, at modtage så meget god energi fra mennesker jeg for de flestes vedkommende overhovedet ikke kender og det gør mig meget, meget taknemmelig. Og ydmyg, ikke mindst. For jeg ved også, at alt det gode jeg har fået, efterlader mig med et ansvar, som jeg vil gøre mit allerbedste for at leve op til.

Rigtigt mange har spurgt ind til opskrifterne på det mad jeg serverede i Til Middag Hos og jeg lover, at de nok skal komme en dag, allesammen. Men til en begyndelse, så har jeg faktisk delt opskriften på min dessert med jordbær og marengs (med en lidt anden, men også meget pæn anretning) lige HER og så kan I altså også finde saucen fra min hovedret (som er noget nær den bedste sauce i hele verden, hvis nogen spørger mig) lige HER, hvor jeg delte opskriften på den i forbindelse med en lækker og smagfuld forret. 

For i dag skal det dog handle om noget ganske andet, for jeg har sådan lyst til at fortælle jer lidt mere om mit lanceringsevent i torsdags.

Jeg havde – ligesom de to foregående gange – teamet op med Madklubben, som havde åbnet deres selskabslokale, Guldsalen på Madklubben Østerbro for os. Og milde makrel, hvor var det dog bare en god beslutning!

Jeg ankom til lokalerne ved 10-tiden, hvor jeg gik og gjorde klar sammen med tjeneren, Mads, fiksede alt det praktiske, imens jeg dimsede med blomster, pakkede præmier ind til min quiz og prøvede på at holde styr på de millioner af sommerfugle jeg havde i maven.

Klokken kvart i tolv, kom den allerførste gæst, Pernille E, som har illustreret alle mine bøger. Hun er simpelthen én af de sejeste, sødeste kvinder jeg kan komme i tanker om og jeg er så evigt taknemmelig for, at hun i sin tid sagde ja til at være med på min bogrejse. Der er ingen tvivl om, at Pernilles illustrationer har givet mine bøger et løft, som har været med til at gøre dem, til dét de er i dag. Hun er virkeligt dygtig!

Kort efter kom de næste gæster dryssende og i løbet af den næste halve times tid, var jeg omgivet af lige knap 30 dejlige veninder og kollegaer.

Da jeg skulle invitere til eventet, foreslog mit forlag mig, at jeg skulle gå målrettet efter gravide bloggere. Men selvom jeg selvfølgelig godt kan se at det ud fra et markedsføringsperspektiv ville være enormt fornuftigt, så havde jeg bare meget mere lyst til at invitere med hjertet, frem for med hjernen. Som tænkt, så gjort og således var der ikke andet end et par gravide til mit event, men til gengæld en hel masse damer, som giver mig god energi og som jeg holder af. Bevares, jeg holder selvfølgelig også af de gravide, men de var der altså ikke fordi de var gravide, men fordi jeg godt kan lide dem.

Den beslutning betød også at jeg kunne slappe af under hele eventet og rent faktisk nyde mine gæster, maden og de smukke, smukke lokaler vi befandt os i.

Vi fik super lækker mad serveret fra vores egen lille buffet og imellem hovedserveringen og desserten, bød jeg så ind med en lille hyggelig quiz; fødsel eller porno. Det tog ikke andet end 5-10 minutter med den quiz, men det var super skægt og det virkede som om de fleste havde ret god optur over det.

Efter quizzen var der dessert – og selvom jeg normalt faktisk ikke er det store dessertmenneske, så slugte jeg lynhurtigt lige to stykker brownie (ja, jeg var nødt til at tage to stykker, for den smagte simpelthen så mega-godt!) imens jeg krammede, signerede bøger og tog billeder – med andres kameraer – til den store guldmedalje, inden jeg kyssede den sidste dame farvel klokken kvart over to.

Det var sådan en vidunderlig dag og det eneste jeg ærgrer mig over fra dagen er, at jeg simpelthen kun fik taget ét eneste billede, efter mine gæster ankom. Heldigvis var det et fuldkommen vidunderligt billede, af to ammende kvinder, som matchede både hinanden, deres babyer og det smukke lokale til bravour, men jeg kunne nu også godt have tænkt mig også at have knipset nogle billeder af de øvrige gæster, af maden og af stemningen, som altså var helt i top!

Heldigvis var nogle af mine gæster lidt mere skarpe på billedfronten, så der er trods alt et par stykker jeg kan vise jer alligevel 🙂

[De søde damer fra @confetticph fik knipset nogle fine billeder af lidt af maden]

[Vidunderlige @lillemorblog fangede både bog og en lækker tallerken mad]

[Min elskede @sneglcille fangede mig og bogen på det fine lyserøde toilet. Spørg ikke, hvorfor jeg tig bogen med derud, ha ha] [Smilende @jasmingabay lyste som sædvanligt op med sin fantastiske udstråling]

 

[Smukke @emiliemiddelhart med de fine halskæder bød også op til billeder og selvom jeg ser lidt tåbelig ud, så elsker jeg det her billede!] [Èt af mine nyeste, dejlige bekendtskaber er @emiliemelgaardjacobsen og jeg synes det her billede siger det hele. Det er blandt mine absolutte yndlingsbilleder!]

Mit allermest yndlingsbillede fra dagen, er dog det her, af @emilysalomon og @christine_egholm – og deres helt overdrevet dejlige babyer, Kurt og Carl. Arghmen altså!

Der var mange flere søde, dejlige og inspirerende kvinder, end dem I har mødt her i dag og hvis I har lyst til at vide mere om hvem de er, hver især, så følg med på min instagram i løbet af de kommende uger, hvor jeg tænker, at de skal have en lille præsentation hver og én. Det fortjener de, for de er altså blandt de allerbedste og jeg er så taknemmelig for, at de gad at komme og fejre min nye bog, 40 ting du skal vide om din fødsel.

Siden har jeg været både træt og overvældet, men allermest har jeg været lykkelig. Således er weekenden her hos mig sparket godt igang og jeg håber sådan, at det samme gør sig gældende for jer – uanset om I har planer om at læse bøger, stene fjernsyn, gå i skoven, gå på disko eller noget helt, helt andet.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven