mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Til middag hos… mig!!

Billederne er taget af Bjørn Jacobsen, NENT group


Der er allerede et par stykker som enten har gættet det, eller spottet mig i reklamerne for programmet, i ugerne op til at det skulle starte, men NU er det altså så officielt som det overhovedet kan være. Jeg er med i denne sæson af Til Middag Hos, på TV3 (og viaplay) og det er altså “min” uge i denne uge.

Som I ved, så elsker jeg at lave mad (når jeg har tid til det) og det krævede derfor ikke megen overtalelse, da jeg i foråret blev ringet op og spurgt om jeg ville være med. Mit eneste krav var, at jeg kunne trække min deltagelse i land, hvis jeg var ked af de andre deltagere på “mit hold”. (Jeg kunne simpelthen ikke overskue at invitere en fyr som Rasmus Paludan indenfor i mit hjem. Derfor).
Om dét faktum havde noget at skulle have sagt i forhold til det hold jeg endte med at blive sat sammen med, ved jeg selvfølgelig ikke, men jeg ved, at jeg vandt i lotteriet!
Jeg er nemlig sat sammen med Pelle Hvenegaard, Janus Bakrawi og Le Gammeltoft, som er helt vildt fantastiske mennesker, på hver deres meget fine måde.

Vi havde de bedste fire dage sammen og jeg er så taknemmelig for at det lige akkurat blev de tre, jeg skulle få lov til at lære at kende igennem Til Middag Hos.

Jeg har allerede sneget mig til at se et par af programmerne og selvom der er rigtigt meget der er klippet ud, så synes jeg faktisk at de virker meget ærlige i forhold til at afspejle stemningen, samtalerne og vores fælles oplevelser.

Så altså, hvis I har lyst til at se med, så tjek ind på TV3 i aften kl 19.00 eller på Viaplay, hvornår det end passer jer 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (27)

 1. Hvor dejligt, at du blev tilfreds med showet efter klipperiet – og at det rent faktisk også vár skide hyggeligt, selvfølgelig 😉 Jeg havde sgu nok fået liiidt præstationsangst (læs: meget), men det er også altid sjovt at lave mad til folk, uanset hvem det er.

 2. Ser det faktisk tit-jeg syntes det er så hyggeligt at komme lidt med hjem i stuerne hos de forskellige . Jeg har desværre en tendens til at danne mig et forkert indtryk indtil jeg har set ( mange gange) det stik modsatte. Det er det der er lidt sjovt ved det program. Jeg bliver tit positivt overrasket. Jeg glæder mig til at se programmet med dig

 3. Sidder og ser forpremiere på din middag på viaplay nu. Og for ikke at spoile menu osv for folk, der ikke har set det, vil jeg ikke kommentere på det (selvom jeg gerne ville komme til middag hos dig).

  Men må simpelthen spørge, hvor dine super smukke tallerkener er fra? Og generelt bare thumbs up til din stil – som er super inspirerende.

 4. Du har en fin lyskæde hængende i hjørnet ved din sofa, hvor er den fra. Ser ud til at lyset er behageligt 😊

 5. Hej.
  Super godt afsnit ☺️
  Men nu har jeg en kæreste der sidder og siger jeg skal lave den forret. Såååå kommer der måske en opskrift 🙏🙈☺️

 6. Hej Cana.
  De dybe tallerkener som du serverede din dessert i, hvor er de fra?
  Det var for øvrigt mega lækkert mad du lavede der.
  Mvh Mette

 7. Kommer der opskrifter på de rette som du serverede i programmet? For hold nu helt fast det så godt ud!!!

 8. Jeg synes, at du tog dig rigtigt fint ud i udsendelsen, hvor du er vært (det gjorde du sikkert også i første program. Det har jeg bare ikke set).
  Jeg blev dog frygteligt irriteret på Le Gammeltofts kommentarer om dig. Fx, at hun – noget nedladende synes jeg – kaldte dig en 12-tals-pige.

 9. Hej Cana
  Håber også du vil dele lidt mere fra aftenen, stel – opskifter osv. (og generelt bare lidt mere inspiration fra dit hjem)… Er ny følger, og du inspirere mig allerede, så TAK for det og din skønne personlighed.

 10. Jeg må simpelthen spørge hvor de smukke, smukke tallerkner som du serverede forretten på, er fra? MÅ eje nogle mage til, de er jo SÅ smukke!!!

 11. Hej Cana
  Så til middag hos dig igår det var virkelig godt
  Man kunne vel ikke være så heldig at få dine opskrifter på maden igår

 12. Jeg er en ældre dame som bor i Spanien. Har lige set “Til middag hos” og din mad så virkelig lækker ud. Har “googlet” efter brødstegt fisk, men kan ikke finde en opskrift der helt ligner din. Vi elsker fisk her i huset og har let adgang til friske fisk. Vil du dele din opskrift med mig. Jeg fik ikke set hvordan man undgår at brødet falder af. Tusind tak på forhånd.

  med venlig hilsen Jetje

 13. Hej
  Jeg hedder Charlotte Østereng og blev vildt inspireret af dit smukke hjem. Hvor er den flotte “reol” væg fra? Den med hylder, planter og nips? Helt fortjent at du vandt, så dygtig! 👍

  Vh Charlotte

 14. Glæder mig til du får tid til at lave opskrifter på alle de skønne ting du lavede til “til middag hos”. Det var virkeligt så lækkert :-))

 15. Kære Cana – har du opskriften på de kammuslinger du lavede i “til middag hos” primært din dild, peberrod creme – det så vildt lækkert ud mvh mette

 16. Hej Cana

  Wauuu noget lækkert mad du lavede i programmet, og wauuu hvor var det smukt 🙂 er det evt muligt at få opskrifterne på menuen? Tror da lige jeg har fundet forretten til min nytårsmenu 😊

 17. Hej. Du er virkelig skarp i et køkken. Arbejder selv med mad, så jeg er virkelig imponeret over dine evner.
  Specielt den der forret du laver i til middag hos..
  Kunne sindsyg godt tænke mig opskriften, hvis det er muligt ?
  Den ser voldsom lækker ud
  🙂

 18. Hej Cana. ☺️

  Som så mange af dine andre følgere , har jeg også set programmet “til middag hos” og jeg er også ret vild med din stil og jeg vil høre om du ville fortælle hvor dine smukke tallerkener, som du laver forretten på er fra?

  Mvh Lotte

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven