mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #37

Vi kommer ikke udenom at det har været en lidt anderledes uge end sædvanligt. Jeg har været en hel masse mere i fjernsynet end jeg plejer – og så er jeg jo for fa’en nedkommet med endnu en bogbaby. Særligt det sidste har fyldt temmeligt meget, både op til, på dagen og her i dagene efter, men det er på en god måde, så jeg er fuld af taknemmelighed.

Ugens højdepunkt har naturligvis været, at “40 ting du skal vide om din fødsel” endelig er kommet på gaden! Den er allerede blevet taget usædvanligt godt imod og det gør mig selvfølgelig bare ekstraglad, at blive bekræftet i, at de gravide føler sig godt hjulpet på vej, når de har læst bogen til ende. JEG ER SÅ GLAD!!

Jeg smilede mest da Simon, helt fuld og helt glad greb mig om livet på dansegulvet til Mette Maries fødselsdagsfest, og svingede mig rundt i en fuldemandsdans af en anden verden, imens han konstaterede at vi bør gå mere ud i hinandens selskab. Han er så sød når han er fuld (og også når han ikke er, selvfølgelig) og jeg bliver så glad når jeg ind i mellem mærker hvordan min kærlighed til ham stadigt bare vokser ❤️

Ugens lavpunkt var noget med et tandlægebesøg tidligt onsdag morgen. I sig selv kan dét selvfølgelig være slemt nok, men fordi det ovenikøbet også faldt sammen med – eller altså, morgenen efter en middag med (næsten) alle damer i Confetti, så virkede det faktisk næsten ondt at skulle så tidligt hjemmefra, mod noget, der trods alt er så lidt morsomt.

Det gode ved det var at dagenkun kunne blive bedre derfra. Når man starter lidt ringe ud, skal der trods alt ikke så meget til for at resten af dagen bliver bare en lille smule bedre 😀

Jeg har haft det bedst med at iføre mig dén florlette sag jeg havde på til min boglancering. Altså, hvor jeg synes den er pæn! Hvis du vil se (eller købe) den er der et reklamelink HER. (Og imens du tjekker den ud, så tag også lige et kig på denne her (også reklamelink) som dælme også er pæn!).

Det bedste jeg har spist står solidt imellem den der helt vildt lækre brownie fra dessertbuffeten på madklubben i torsdags og den panang karry som Simon var så sød at servere, da jeg i onsdags havde inviteret Le, Pelle og Janus over, for at se programmet sammen med dem. Brownie og panang kan selvfølgelig kun dårligt sammenlignes og jeg kan således ikke få mig selv til at vælge; begge dele er kæmpe-konge!

Det bedste jeg har set må simpelthen være Til Middag Hos, ha ha! #navlepilleri Det er vist nærmest også det eneste jeg har set, for jeg har simpelthen ikke haft tid til andet. Til gengæld, så synes jeg faktisk at det blev nogle helt fine programmer, hvor vi hver især er blevet fremstillet nogenlunde sådan som vi rent faktisk også er. Bevares, jeg gør selvfølgelig ikke altid så meget ud af maden – langt fra – som jeg gjorde den dag Le, Janus, Pelle og kameraholdet fra TV3 besøgte mig, men jeg kan godt lide at gøre mig umage når det gælder – og så var det selvfølgelig bare ekstradejligt, at det så også bar så meget frugt, at jeg endte med at kunne give 10.000 kroner til PlanBørnefonden.

I næste uge glæder jeg mig allermest til at vi får vores nye sofa! Det er ved at være nogle måneder siden vi bestilte den, så jeg glæder mig efterhånden heeeeelt vildt til at se den i levende live. Vi bestilte sofaen i noget andet stof end det “sædvanlige”, så jeg har ikke set andet end en lille stikprøve og en sofamodel. Derfor har jeg faktisk ikke nogen idé om hvordan den helt præcist ser ud, når den kommer og det gør naturligvis kun spændingen større!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven