mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #35

Det har på én gang været en meget rolig og en meget vild uge. Vild allermest, fordi min bog er kommet fra trykkeriet. Det har for alvor fået sommerfuglene i min mave til at baske vildt om sig og så har det affødt nogle nogle nye arbejdsopgaver, som jeg glæder mig til at indvi jer i – meget, meget snart! Udover dét, har ugen faktisk været usædvanligt rolig, med hjemmedage, skovture, gåture, en enkelt tur i biffen, lange snakke med veninder, bagedysten, efterårsforberedelser og en enkelt flaske vin i selskab med ham jeg allerbedst kan lide. Deraf er denne uges Tid til Eftertanke også blandt de mest langsommelige, stilfærdige eller måske ligefrem harmoniske, hvis man tager dén slags briller på.

Ugens højdepunkt var selvfølgelig da min bog kom fra trykken – endda en hel uge inden jeg var blevet lovet. Sådan en bog, der kommer fra tryk er jo kulminationen på en både lang og intens arbejdsproces, så det føles virkelig, virkelig godt! Bogen er tilmed blevet endnu finere end jeg havde troet og håbet, så jeg kan næsten ikke vente til den kommer i handlen d.24.oktober.

Jeg smilede mest da en god veninde fortalte om sine spændende fremtidsplaner. Hun skal til at springe ud i noget helt nyt i forhold til dét hun kommer fra og jeg synes sådan noget er så sejt! At turde mærke efter inden i og at turde tro på sig selv, er i mine øjne noget af det sejeste og stærkeste man kan gøre. Også selvom man af og til er ved at skide i bukserne imens. Kæmpe high-five til min veninde og til alle andre, der kaster sig ud i nye eventyr, hvis de føles gode.

Ugens lavpunkt må simpelthen være det usædvanligt kedelige vejr, vi har holdt os her i weekenden. Heldagsregn – eller helweekendregn, for den sags skyld – bliver bare aldrig noget for mig.

Det gode ved det var at jeg i fredags havde planlagt at have en rigtigt hjemmedag, hvor jeg ikke skulle andet end at ordne lidt småting i min lille biks, gå et par (meget korte) ture med Martha og stene lidt tv ind i mellem det hele. Sådanne dage er GULD værd!

Jeg har haft det bedst med at iføre mig min nye oversized sweater, som jeg købte i H&M i sidste uge. Den er blød, varm, vamset, højhalset og så stor at jeg nærmest kan flytte ind i den. med andre ord: den er perfekt, når det er koldt! Hvis du har lyst, kan du finde den HER (reklamelink).

Det bedste jeg har spist er uden sammenligning den risotto Simon lavede til mig, efter han kom hjem fra personaletur. Inden jeg mødte Simon var jeg faktisk ikke den store risotto-fan, og jeg syntes ofte ikke at det var alle de tunge kalorier værd at spise det. Men jeg skal love for at det er andeledes nu, hvor jeg nærmest slikker tallerkenen, når det er på menuen herhjemme 😀

Det bedste jeg har hørt er i denne uge i podcastgenren, hvor min søde kollega Sneglcille selvfølgelig har fået mig igang med at lytte, efter hun udgav sin nyeste podcast “krøllet kærlighed”. Den er så fin, rørende og gribende, ikke mindst, så hvis du (også) er en sucker for krøllede kærlighedshistorier, så kan jeg klart anbefale dig at give den et lyt.

I næste uge ser jeg frem til at holde efterårsferie med Simon og drengene. Åh, hvor jeg dog GLÆDER mig!

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven