mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #34


Jeg sidder i skrivende stund i bilen. Simon kører, drengene leger på bagsædet og Martha sover, efter en lang dag i Knuthenborg. Vi har simpelthen haft den dejligste weekend i lang tid og turen i dag, toppede bare ugen til perfektion. Det har næsten føltes som en lille forsmag på efterårsferien, som jo heldigvis lurer lige rundt om næste uges hjørne.

Først skal vi dog lige have næste uge med – og jeg håber, at I får en fantastisk én af slagsen!

Nu er det Tid til Eftertanke. 

Ugens højdepunkt har, foruden en fuldstændigt perfekt weekend, været, at min kommende bog blev færdigindlæst. Jeg indlæser den selv, ligesom jeg har gjort med de to andre og jeg håber sådan, at den (også) vil blive taget godt imod, når den udkommer om nogle uger. (Både på bog og på lydbog, at forstå).

Jeg smilede mest da Simon kom  hjem med en ikeapose fuld af flexitrax i favnen. Han havde ved et tilfælde fundet dem i vores lille genbrugsstation i Nordhavn, da han var nede for at aflevere flasker. Bare sådan lige, ha ha. Der var SÅ mange flexitracks, og efter at være blevet samlet med dét drengene havde i forvejen, fyldte det – uden overdrivelse – hele stuen!

Ugens lavpunkt er noget så ukonkret som, at jeg flere gange har haft en følelse af at være bagud. Jeg har været mere glemsom end sædvanligt og i det hele taget haft svært ved at holde et sundt fokus på andet, end at være sammen med mine børn, som så absolut har været i højsædet i denne uge.

Det gode ved det var at jeg på en eller anden måde altid elsker mit liv lidt ekstra, når jeg smider hvad jeg har i hænderne (og i tankerne) og “bare” er sammen med mine børn.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig hårbøjler. Mit hår vil slet ikke som jeg vil i de her dage, så jeg har tyer usædvanligt meget til hårbøjle. Egentlig synes jeg det er super fint med hårbøjle (til de fleste), men jeg får ofte en dundrende hovedpine af dem, så jeg har primært brugt dem, når jeg har været ude. Derhjemme, kører jeg straight-up knold.

Det bedste jeg har spist er den svampetoast Simon lavede ud af de svampe vi sankede i skoven, lørdag formiddag. Uhhhm, jeg elsker svampetoast, og fordi jeg forestiller mig at jeg ikke er alene om det, satser jeg på at lokke en opskrift ud af Simon, så jeg kan dele den her på bloggen, sammen med en snak om overtøj til børnene, i morgen 🙂

Det bedste jeg har hørt må simpelthen være oplægget af Michael Kamber, da vi – han, jeg og en håndfuld andre forfattere – mødtes for at præsentere vores kommende (eller nyudkomne) bøger, for en forsamling af Sjællands bedste boghandlere. Den mand kan altså noget helt særligt, og hvis jeg skal give noget videre, så må det næsten blive at tjekke hans nyeste bog, 3 Gode Ting, ud. Jeg har endnu ikke selv læst den og jeg aner derfor ikke om den er god, men han solgte den eddermamer godt!

I næste uge ser jeg frem til at lave en hel masse fantasi-ting ud af nogle af alle de skovskatte vi har samlet i weekenden og til, når børnene skal over til deres far, at drikke et glas vin eller to, i selskab med både nye og gamle veninder. Nårh ja, og så glæder jeg mig også ret meget til at skulle være vært for et bloggerevent i samarbejde med en kunde. Det er første gang jeg skal være vært for et event, der ikke som sådan har noget med mig selv eller mine bøger at gøre, så det er mega-fedt at få den anerkendelse, at få lov til dét.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Yes, kender godt det med hårbøjler. Får også ondt i knolden og efter jeg er begyndt at bruge briller i stedet for linser, kan jeg slet ikke få det til at fungere

  2. Kære du 🌸

    Tak for et skønt indlæg..

    Jeg er meget ny i at læse blogs. Jeg faldt over dig på Instagram en søndag, hvor du snakkede sønderjysk. Jeg er selv sønderjyde, men kan desværre ikke denne skønne dialekt 🍂

    Tak for dig

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven