mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Krea-tip: Dekorer naturens skatte

Krea med børn efterår

Jeg kunne finde på mange dårlige ting at sige om efteråret. Blæsevejr, regnvejr og fornemmelsen af en himmel der kan falde ned hvert øjeblik, for eksempel. Men akkurat de dårlige ting, giver heldigvis også anledning til en hel masse af de gode! Sådan synes jeg i øvrigt ofte det er – at dét der er skidt, måske alligevel kan vendes til noget godt, hvis man bare kigger sig godt omkring. Ofte – ikke altid.

Det gode handler selvfølgelig om hyggen inden døre, varm kakao, uldne sokker, brætspil og kreative sysler med dette og hint. Forleden stod den jo for eksempel på syslerier med marengskranse – en aktivitet der nærmest fungerer som mild terapi, på samme måde som malebøger. Min hjerne bliver heeelt afslappet når jeg sidder og dutter marengsmasse ud på bagepapir, ha ha!

… Og nu skal den altså stå på dekoration af blade 🙂

Naturen byder jo på så utroligt mange gratis skatte og det kræver vitterligt nærmest ingenting at skabe grobund for et par hyggelige timer for hele familien. Når altså man lige har fået en god idé, i alle tilfælde. Og her skal jeg gerne forsøge at komme jer til undsætning, for jeg har altså en idé jeg i hvert fald selv synes er ret genial!

Krea med børn efterår

Jeg faldt over noget lignende på instagram for nogle uger siden og tænkte, at vi måtte prøve at lave noget af det samme herhjemme. Og heldigvis for dét, for det var så hyggeligt!

Vi havde samlet en håndfuld af de smukkeste nedfaldne blade vi kunne finde, lagt dem i pres i en gammel bog i et døgns tid og efterfølgende dekoreret dem med slettelak og tuscher.

Krea med børn efterårKrea med børn efterårKrea med børn efterår

På samme måde som med bladene, kan det selvfølgelig også være både hyggeligt og dekorativt, at give sig i kast med at tegne på kastanjer og kogler, hvis man er så heldig at ligge inde med – eller at kunne finde – den slags 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven