mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Fridag, lige pludselig


Det var egentlig meningen at jeg skulle have været på farten det meste af dagen. Først til et event inde i byen, så til møde med min agent og nogle af mine kollegaer på vesterbro, så ud med pakker, skrive blogindlæg og måske skyde sådan et rigtigt bloggerbillede, hvor jeg ser lidt mere smart ud, end jeg nok i virkeligheden er. Du ved, sådan et billede, hvor jeg ligner en rigtig storbypige, selvom jeg i virkeligheden stadig føler mig ret meget som en bonderøv. (Hvor -røvbetegnelsen i øvrigt er af positiv karakter, at forstå).

Men så vågnede jeg allerede ved fire-tiden i morges og kunne ikke sove. Så jeg stod op, ordnede noget regnskab, gik i bad og havde allerede drukket dagens to første kopper kaffe, da jeg hørte Peters lille morgenstemme fortælle min mor, som har sovet hos os – på Peters værelse – i nat, at han ville holde fridag. Aaaw, det kunne jeg overhovedet ikke stå for, så jeg lavede hurtigt om i planerne og gav ham lov, da han et par minutter senere stod ude på badeværelset og trak min i blusen, i håbet om at få en fridag sammen med mig.

Der er jo ikke meget mere end et halvt års tid førend skoletiden så småt begynder for Peter og nu ved jeg jo, af bitter erfaring, hvor nederen det er, pludselig ikke at kunne give sine børn fridage i tide og utide (selvom man selv har tid), fordi skolen selvfølgelig skal passes, så jeg malker altså den sidste tid i børnehaven til fulde. Når Peter vil holde fri, får han – næsten – altid lov.

Det betød at han i morges var med til det der event, hvor værtinderne heldigvis var smaddersøde, selvom jeg havde det temmeligt stramt med, at have en lille croissantdrysser med inde i den pastelfarvede lækkerhedsbutik, ha ha! Jeg priste mig lykkelig for trods alt at have taget en lillebitte blok og nogle farveblyanter med til Peter, så han havde noget at lave, imens vi hørte oplæg om farver, sanser, blomster og hvordan det hele åbenbart hænger sammen. (Jeg lærte, at farver ikke er noget vi ser – det er noget vi sanser. Aha!).

Sidenhen blev mødet i mit agentur udskudt og vi stod således pludselig i den vidunderlige situation ikke at have andre planer for dagen, end at lukke én der gerne vil købe vores gamle sofa, ind derhjemme. (En tjans Simon ellers havde taget på sig, fordi jeg havde sååå travlt, ha ha!). Damen, der heldigvis viste sig at være vildt sød, blev lukket ind, sofaen blev solgt og Peter fik lov til at stene fjernsyn en times tid, inden han besluttede, at det var sjovere at lege med LEGO, hvor han sidder endnu, imens jeg har fået printet dagens tørn af pakkelabels og lagt sidste hånd på et sponsoreret indlæg (som jeg har ret meget optur over), der kommer ud i morgen. Og klokken er ikke engang halv tre – og Jens har en legeaftale, så hvis jeg kan lokke Peter ud af sin gode leg, så kan vi jo ligefrem nå en tur i tivoli til at slutte dagen af på (når vi lige har afleveret pakkerne i shoppen). Se dét kunne da være vidunderligt! Meget bedre end dét der bloggerbillede 😉

God dag og aften til jer derude!

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Sådan nogle fridage er guldværd!
    Med mit arbejde som socialpædagog kan fridage for min yngste bonusdatter godt lade sig gøre. Hun er snu nok til at vide, at når det kun er mig der aflevere om morgen er det fordi jeg har fridag, ofte siger hun til mig at hendes mave siger den gerne vil holde fridag, det kan jeg aldrig stå for, hendes skolestart er nemlig også næste år, så det er med at få så mange fridage på kontoen!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven