mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Den perfekte timing!

 

[Indlægget indeholder skamløs reklame for mig selv]

Åh men altså, jeg er simpelthen så kisteglad i dag! Der er nemlig sket det vidunderlige, at min bog er landet fra tryk – endda en hel uge førend forventet og altså intet mindre end 15 dage, førend den udkommer. Og timingen kunne simpelthen ikke være bedre, eftersom jeg, som en del af mit dagsprogram i dag havde besøg af en sød journalist, som således ikke alene kunne høre om bogen – hun kunne også affotografere mig sammen med den. Bevares, det er godt nok “kun” til en artikel i vores lille lokalavis hernede i Nordhavn, men det føltes nu alligevel lidt stort at få lov til at få den med. Særligt, fordi jeg slet ikke havde regnet med det.

Undervejs i interviewet, som heldigvis gik rigtigt fint, fik jeg for første gang nogensinde sat ord på én af bogens allervigtigste pointer, og lige akkurat dén kunne jeg godt tænke mig at dele med jer her. Det handler – naturligvis – om fødsler. (Det er jo trods alt dét hele bogen handler om).

Det handler om at min største mission med alle mine bøger er, at give de kvinder der læser dem en styrket tro på egne evner, hvadenten det er som gravid, som fødende eller som nybagt mor. Det er svært nok i forvejen at gå igennem den livsomvæltning det er, at få (endnu) et barn, så når jeg, med mine bøger, kan være med til at gøre det hele bare en lille smule lettere at håndtere, er jeg ovenud tilfreds.

For fødslernes vedkommende, er der selvfølgelig rigtigt mange ting, tips og tricks jeg kan bidrage med, i forhold til at gøre oplevelsen bedre, men én af de allervigtigste pointer i bogen er faktisk, at fortælle alle kvinder, at de er nogle superstjerner.

Der er i vores samfund ofte en tendens til at vi roser nogle kvinder for deres fødsler. Det være sig typisk hvis fødslen har været hurtig og ukompliceret, hvor floskler som “hvor er du bare sej” og “godt klaret” hænger løst i snakketøjet. Og de kvinder der føder sådan er seje. Selvfølgelig er de det. Men det er de kvinder, der har veer i 56 timer og som ender med at få foretaget et akut kejsersnit, efter et mislykket forsøg på at hjælpe barnet ud med en sugekop, saftsuseme da også!! Tænk hvilken indsats at gå igennem for sit lille barn. Det er da mindst ligeså sejt! Det er vigtigt for mig at gøre det klart, at alle kvinder, der føder børn, er super seje og jeg håber sådan på, at dem der kommer til at læse min kommende bog, faktisk også vil tro på mig, når jeg fortæller dem at de selvfølgelig godt kan klare det og at de er super, super seje. Det fortjener alle at have med sig ind i moderskabet og jeg vil hjertens gerne være dén der siger det igen og igen.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Tillykke med bogen! Hvor er det fantastisk at høre, burde være en barselsgave til alle! Jeg minder alle fødende der ender i et AKS om, at fødslen aldrig har været forgæves og at veerne forbereder barnet på verden udenfor. Man ville jo heller ikke underkende en marathonløber som er tvunget til at give op efter 35 km, vel? Nej man ville bukke sig i støvet for indsatsen!

    1. Du har ret – forskellen på den fødende og marathonløberen er dog, at den fødende – uanset hvordan det forløber – jo for pokker gennemfører! Der er ingen der giver op og melder sig ud. Alle gennemfører – selv dem, hvor kroppen siger fra – og dét er sejt!

  2. Det er mega cool, at du skriver de bøger (ville ønske at jeg stadig var i den fødedygtige alder:-))
    Mine døtre har de første og er helt pjattede med dem:-)

  3. Tillykke med bogen! 🎉
    Jeg håber sådan at jeg når at læse den inden jeg føder, har termin 1. november og har simpelthen været så glad for de første to 😊

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven