mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Annonce

15 skønhedsfavoritter under 100 kroner

Det behøver slet ikke at koste en formue, at gøre lidt (ekstra) ud af sig selv. Jeg har i hvert fald personligt rigtigt gode erfaringer med masser af produkter, som ikke tømmer pengepungen – og de erfaringer, vil jeg selvfølgelig gerne give videre! 😀

Som så mange gange før, har jeg shoppet hos Cocopanda, hvor jeg altså har fundet intet mindre end 15 fantastiske produkter, som allesammen – hos Cocopanda – koster under 100 kroner.

Jeg har forsøgt at samle produkter fra forskellige kategorier, således der – måske – kunne være noget for enhver smag.

… Og hvis ikke, så skal det selvfølgelig alligevel stå dig frit for at bruge min rabatkode: 10CANA19* og spare 10% på hele udvalget hos Cocopanda.


Hvis nu du ikke skal have så meget og ender med at købe for mindre end 399.- så kan du, i stedet for at få 10% rabat, få fri fragt (som giver dig en større besparelse) med koden: CANAF.

(Hvis du køber for over 399.- er fragten altid gratis).


Men lad os komme til det! Favoritterne.

Fordi det er så mange, går jeg ikke i dybden med dem allesammen og for nemhedens skyld, kan du i stedet se dem listet op med priser und alles, lige HER.

skønhedsfavoritter cocopanda

Nogle af produkterne har jeg brugt (og elsket) i årevis, imens andre er nye for mig. Selvbruneren for eksempel, har jeg faktisk aldrig prøvet før, men jeg fik den anbefalet af en veninde, så nu giver jeg den også et skud. Jeg synes nemlig at det er så dejligt at kunne opretholde bare en lillesmule kulør henover vinteren. Den er selvfølgelig også med på listen HER.

Børsten fra Ecotools kendte jeg heller ikke på forhånd, men nu har jeg allerede prøvet den et par gange og jeg er blevet rigtigt glad for den. Den har børsten, som man kan se på billedet ovenfor og på den anden side er en pimpsten, som er genial til tørre fusser.

skønhedsfavoritter cocopanda

Hvis vi skal bevæge os lidt mere over i mine ægte favoritter, så bliver jeg simpelthen nødt til at fremhæve MaxFactor 2000 Calorie, som jeg knuselskerJeg tror det er omtrent 15 år siden jeg prøvede den første gang og jeg er altså vendt tilbage til den igen og igen, sidenhen. I perioder bruger jeg også andre mascararer, men denne her er uden tvivl dén jeg har haft og brugt aller-, allermest. Der er ikke så meget pis med den og jeg synes den er drøngod – særligt taget i betragtning at den kun koster 55 kroner hos Cocopanda lige nu!

skønhedsfavoritter cocopanda

Udover mascaraen, så er der selvfølgelig også eyelineren fra NYX, som jeg efterhånden har plapret om ad flere omgange – senest i mit indlæg hvor jeg viste hvordan jeg lægger min daglige øjenmake-up HER. Den er så mega god og nem at påføre, så hvis du gerne vil træne dine eyelinerskills, så kan jeg klart anbefalde den!

skønhedsfavoritter cocopanda

De hurtige – eller trofaste – har måske bemærket at jeg er ret vild med neglelak. (Jeg tror det er kommet efter mit arbejde som jordemoder, hvor dén slags er totalt forbudt, så har jeg nærmest haft neglelak på hver eneste dag siden jeg stoppede). Jeg veksler oftest mellem den helt røde og så en mere afdæmpet nude/lyserød, som matcher det meste. Jeg synes at lakkerne fra O.P.I. er rigtigt fine og du kan selvfølgelig finde mine to farvefavoritter lige HER. 

skønhedsfavoritter cocopanda

Allerøverst på skamlen over mine favoritter har vi dog denne her læbestift – faktisk også fra MaxFactor – som er GENIAL! Den holder til hvad som helst og jeg bruger den altid, når jeg skal ud og ikke orker at tænke på, om min læbestift sidder hvor den skal. For den gør den altid, med denne her.

Den er sådan lidt særlig at smøre på, fordi den er i to trin. Først smører man farven på – helst i et rimeligt tyndt lag, så lader man det tørre et minuts tid, hvorefter man kommer den gennemsigtige stift på, som gør læberne bløde og lækre. Og så holder den altså både til mad, drinks, kys og dét der er værre 😉 Du kan både finde denne og den røde, som jeg også er meget glad for, når jeg skal til fest, lige her.

Der er selvfølgelig en heeel masse andre gode og lækre sager hos Cocopanda og min lille liste med favoritter, er selvfølgelig på ingen måder udtømmende, men måske er der et par ting, du også kunne blive glad for at kende til – og hvis ikke, så er jeg da sådan set bare glad, for at du alligevel har læst med.

Som en sidste ting, så vil jeg bare lige nævne den der lyserøde klud, der ligger under selvbruneren på billedet af (næsten) alle produkterne, lige højere oppe i indlægget. Den er jo for VILD! Med vand – og kun vand – fjerner den, så let som en leg al make-up. Jeg fatter simpelthen ikke hvordan det kan hænge sammen, men det virker! – Og hvis ikke du tror på mig, så følg med på min instastory i dag, hvor jeg viser hvordan den fungerer 🙂

* rabatkoderne 10CANA19 og CANAF er gyldige indtil d.13.november og gælder kun på én ordre per kunde.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven