mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #33

På én eller anden måde, har denne uge føltes lidt amputeret for mig. Som om dagene er gledet lidt ind i hinanden og jeg kan have svært ved helt at komme i tanker om hvad det egentlig er, jeg har brugt min tid på. Kender I det?

Ikke desto mindre, har jeg selvfølgelig forsøgt at grave mig igennem ugens begivenheder, for at finde på de bedste, de værste i forhold til at skabe røre i mit indre følelsesliv, som mine ugentlige refleksioner jo i realiteten oftest centrerer sig omkring.

Ugens højdepunkt var da jeg i tirsdags indtog gulvet midt i Greve Bibliotek og holdt foredrag for en fuldkommen vidunderlig gruppe damer. Fordi jeg ikke selv har haft så meget som en lillefinger med i planlægningen af foredraget, så anede jeg ikke på forhånd hvem der ville sidde blandt publikum og det gjorde mig ærligt talt en lille smule nervøs. Tænk nu, hvis det ville være hele pensionistgruppen der dukkede op og forventede at jeg ville begynde at synge en sang, fordi de havde forvekslet mig med min eksmand, ha ha! Heldigvis blev min frygt gjort til skamme, da det viste sig at langt de fleste var kvinder med én eller anden form for interesse udi livet som (kommende) mor, som foredraget handlede om. Så det gik virkelig godt og jeg blev (endnu engang) mindet om, at jeg elsker at holde foredrag!

Jeg smilede mest da jeg læste alle de mange (!) kommentarer i indlægget HER, hvor I på min opfordring præsenterede jer selv. Det er så givende for mig, at få lov til at lære jer lidt bedre at kende, og at der ligefrem var så mange, som gad at bruge et par minutter på at strikke en præsentation sammen – og for manges vedkommende ovenikøbet at svinge et par søde ord i min retning samtidig – synes jeg er fuldkommen vildt! TAK!

Ugens lavpunkt var mine tømmermænd i lørdags. Av, av, av, hvor var den grum altså! Henover sommeren (hvor jeg i de tre uger børnene var hos deres far, drak temmeligt meget mere alkohol end sædvanligt) havde jeg forberedt mig gedigent på at undgå tømmermænd. Jeg havde købt alle mulige præparater som jeg skulle drikke både om aftenen inden jeg gik i seng og om morgenen når jeg stod op. Det virkede umiddelbart så godt, at jeg efter de første par gange holdt op (fordi det der drikke-noget smager seriøst klamt). Tømmermændene holdt sig stadig på afstand, så jeg tænkte, at jeg slet ikke havde behov. Min krop var blevet klogere. Jeg var færdig med de der jeg-brækker-mig-ihjel-tømmermænd #not. For hold nu kæft, hvor var jeg syg. Allerede længe inden solen stod op, begyndte jeg at brække mig, og så stod det ellers på indtil jeg henad formiddagen endelig fik ro i kroppen til at få sovet en times tid.

Det gode ved det var at jeg sammen med de der klamme drikke-ting også havde købt panodil som suppositorier, så jeg rent faktisk kunne dulme hovedpinen med medicin, selvom jeg kastede op hvert kvarter. Ja, så ved I også det om mig. (Sorry).

Jeg har haft det bedst med at iføre mig min nye kjole fra Y.A.S. som jeg købte på gigatilbud for nogle uger siden. Den er egentlig lidt mere “pæn” end jeg normalt er til på sådan en date-night, men Simons blik da han så mig prøve den på, overbeviste mig om, at den var helt perfekt.

Det bedste jeg har spist må være middagen inde på Nimb Bar’n’Grill i fredags. De havde været så søde at invitere Simon og mig på en smagning af deres menu – og hold nu op, hvor var det lækkert. Ud fra navnet, havde jeg egentlig mest troet at det var sådan et bøf-og-bearnaise-sted, men det viste sig simpelthen at det hele havde fået et asiatisk twist, som var meget, meget klædeligt, hvis du spørger mig. Så hvis du også er vild med mad der rimer på asien, så gør dig selv den tjeneste at tag derind en dag. Det var virkelig godt.

Det bedste jeg har set er endnu engang i Netflixkategorien, hvor jeg – efter at have slugt Unbelievable i sidste uge – nu har kastet mig frådende over Working Moms. Den er hylende morsom og så varer afsnittene kun 20-25 minutter, så man rent faktisk godt kan overskue at sætte et enkelt (eller to) på, efter en lang dag. Kæmpe anbefaling herfra!

I næste uge ser jeg frem til at skulle få lidt bedre styr på nogle af alle de ting der skal ske i løbet af de næste par uger, inden min næste bog skal på gaden. Jeg skal blandt andet have planlagt et lanceringevent for nogle af mine allerbedste kollegaer, jeg skal i studiet og påbegynde indlæsningen af bogen og så skal jeg simpelthen til at få styr på de sidste detaljer, så jeg forhåbentligt snart kan åbne op for en lille bitte webshop (!) her på bloggen, så man kan komme til at købe mine bøger direkte fra mig – enten med eller uden signatur. Dét glæder jeg mig til!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Yaiiiii! Fedt med webshop! Jeg har faktisk tænkt på at det var ærgerligt at du ikke havde sådan en. Det må være helt specielt at være “langt fra sit salg” og ikke få den samme tilfredsstillelse og glæde hver gang en bog bliver langet over disken. Og ikke kunne følge slutbrugeren på den måde. Spændende! Pøj pøj med det! Håber jeg bliver kunde i Canas biks i løbet af det næste år 😉 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven