mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #31

Jeg kan vist roligt sige, at det har været en uge lidt ud over det sædvanlige. Jeg sidder i skrivende stund i min sofa og prøver på at samle lidt op på højdepunkterne fra fredagens Vild Med Dans-premiere, imens jeg prøver at få hoved og hale i den forgangne uge. Det er selvsagt at de fire dage jeg har tilbragt i Göteborg sammen med Simon fylder en del, men jeg vil – for i dag – gøre mit bedste for ikke at lade dem fylde for meget. Simpelthen fordi jeg tænker at skrive et helt indlæg om turen. Det fortjener den. (Mindst).

Ugens højdepunkt var selvfølgelig min fødselsdag! Egentlig har jeg aldrig gjort så meget ud af – eller tænkt så meget over – min egen fødselsdag, men i år nød jeg den altså ekstra meget. Jeg blev vækket med morgensang (over facetime) af mine børn, jeg fik gaver på sengen af min kæreste og så havde vi – Simon og jeg – simpelthen den sjoveste, hyggeligste dag længe! Det var en kæmpe dag og 33 er således startet fuldkommen brilliant.

Jeg smilede mest da jeg i tirsdags fik beskeden om at én af mine allerdejligste veninder har født sit tredje barn. Det er så stort, så stort og jeg kan næsten ikke vente med at møde den lille fyr.

Ugens lavpunkt var da jeg kastede mig ud i at drage nytte af den lave svenske krone for at købe noget lækkert undertøj. Jeg synes aldrig det er særligt sjovt at prøve tøj i butikkernes prøverum (jeg kan faktisk ikke komme i tanker om meget jeg synes er mere nederen). Og når så det er i kombination med den slags undertøjsekspedienter, som på ingen måder forstår at andre mennesker (mig) ikke umiddelbart synes det er særligt sjovt at de kommer brasende ind, imens man står fuldkommen afklædt, så bliver det altså først rigtigt træls! Det er selvfølgelig ikke alle undertøjsekspedienter der er sådan, men nogen. Og sådan én mødte jeg altså i Sverige. Sådan én som sagde “må jeg komme ind?” imens hun åbnede prøverummet og vadede direkte ind og “lige hjalp mig” med at mærke om bh’en sad godt rundt om brystet. Normalt er jeg egentlig stor fortaler for at vi mennesker skal turde tilgå hinanden og jeg elsker kropslig kontakt, men at vade direkte ind i et intimt rum (hvor jeg i forvejen føler mig lidt utilpas) og røre mig på brysterne, er simpelthen over min grænse.

Det gode ved det var at jeg ikke brugte så meget som en krone på undertøj (fordi ekspedienten og jeg var uenige om hvilken størrelse jeg skulle have – jeg kunne simpelthen ikke trække vejret i den anbefalede størrelse). Det betød, at jeg gik direkte ind i en anden butik og købte to bluser. Hah!

Jeg har haft det bedst med at iføre mig sort tøj. Efter en hel sommer stort set uden sort, er jeg tilsyneladende tilbage i min favorit-kulør. I hvert fald har jeg haft sort tøj på adskillige gange i den forgangne uge – og ja, den ene af de to bluser jeg købte for mine undertøjspenge var selvfølgelig også sort.

Det bedste jeg har spist må være nogle stegte kammuslinger, vi fik (blandt seks andre retter) på en restaurant i Göteborg. Jeg kan egentlig ret godt lide kammuslinger i de fleste afskygninger, men jeg tror faktisk at de her, var de bedste jeg nogensinde har spist. (Ja, nu får jeg selvfølgelig lyst til at spise kammuslinger igen, men jeg har lovet børnene, der kommer hjem senere i dag, at vi skal have pandekager til aften, så det må blive en anden dag).

Det bedste jeg har hørt er koncerten med Khalid i Royal Arena aftes. Og med Reye og med Mable, der varmede op. Manner hvor var det godt! Både musikken, stemningen og så det fuldstændigt vanvittige VIP-område vi var blevet inviterede op til af nogle virkeligt søde mennesker fra BC Hospitality Group. Det var fuldkommen vanvittigt! Vi spiste fin middag i en private suite med udsigt ud over Royal Arena (og med frit udsyn til scenen, selvfølgelig), vi drak drinks, vi dansede, vi sang og det føltes allermest som om vi havde en privat fest – til et arrangement med mere end 10.000 mennesker omkring os. Jeg niver mig selv i armen over at få lov til at få den slags oplevelser i mit liv og jeg lover jer, at jeg parkerer dem aller-allerøverst på min imaginære kaminhylde.

I næste uge ser jeg frem til en uge med lidt mere hverdagsfølelse end den foregående. Bevares, jeg elsker at have knald på og det har været en dejlig uge, men jeg savner at snuse mine børn i nakken, gå lange ture med min hund og spise stille og rolig – og helt almindelig aftensmad derhjemme. Næste uges hverdag – kom an!

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Jeg stemmer for et obligatorisk kursus for de der tøjekspedienter “I skal vente til vi siger ‘kom ind’ – hvis vi da siger det” Jeg er ik god til at en ukendt dame skal “gramse” når jeg står der helt udstillet… derfor holder jeg mig til en undertøjsbutik, som har styr på personlige grænser 🌞
    Ps du stråler for vildt på det billede – godt fanget Simon 😃

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven