mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Tid til eftertanke #29

Sjældent har det været så svært at komme igennem min lille ugentlige refleksionsrunde som det har været i dag. Det har i sandhed være én stor omgang prioritering, for der er sket så mange dejlige ting i løbet af ugen, at jeg næsten ikke har kunnet udvælge de bedste at dele med jer. Bedst som jeg havde skrevet om hvordan jeg smilede allermest da jeg kom ud fra et møde med mit forlag, kom jeg i tanker om Simons og min date tirsdag aften, og fyrværkeriet i Fælledparken i fredags, de smukke solnedgange og byturen i går; inden det gik op for mig, at det allermest smilbare (foruden ugens højdepunkt, selvfølgelig) nok i virkeligheden var noget helt sjette. Jeg føler mig meget, meget priviligeret i denne uge og jeg tænker, at jeg må minde mig selv om netop dén følelse, når jeg med garanti om nogle uger sidder og har det helt og aldeles anderledes. For at vise jer lidt mere af det gode, uden at dynge jer fuldkommen til, har jeg sat lidt ekstra billeder ind og så følger der altså tid til eftertanke nedenfor.

 

Ugens højdepunkt har som I nok allerede fornemmede ovenfor, nærmest bare været hele ugen, som har været fuld af gode ting. Men hvis jeg skal sætte fingeren på én dag, som var særligt god, så var det i mandags, hvor Simon havde fødselsdag. Solen skinnede højt og flot og fuldstændigt som jeg havde håbet, da jeg planlagde dagen, fik vi den perfekte kombination af kæreste- og familietid. Vi startede ud med familiemorgenmad, så tog Simon og jeg i spa, og om eftermiddagen hentede vi drengene og tog en tur i ZOO, hvor vi var blevet inviteret på aftensmad inde på PanPan. Det var den perfekte kombination af kærestetid og familietid og hvis jeg håber på, at vi kan få prioriteret lidt flere dage som dén ind i kalenderen her i løbet af efteråret.

Jeg smilede nok allermest under et barselsbesøg, hvor jeg fik hilst på den mest nuttede lille Hans Christian, jeg nogensinde har mødt. Jeg er virkelig ikke skruk, meeeeeen… At se mine veninder blive mødre er altså ret vidunderligt. Og så det gik selvfølgelig direkte i smiletøjet, at få lov til at sludre med den lille charmør, som heldigvis lod til at finde mig særdeles morsom.

Ugens lavpunkt ligger altså ikke lige til højrebenet i denne uge. For jo, det er da lidt irriterende at have tømmermænd i dag (ovenpå en i øvrigt helt fantastisk bytur i går), og det var da også lidt irriterende da jeg havde glemt at købe mælk til kaffen i går, ligesom det så absolut gav et lille hak i min stolthed, at jeg var kommet til at sætte ophænget til vores nye lamper i stuen forkert op. Men all over, så er ingen af delene værd at nævne som lavpunkter, når det nu mest af alt føles som om jeg har været ret godt ovenpå det meste af ugen.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig mine nye hvide og lyserøde sneakers fra FILA. De ligner noget der burde bo på en teenager, og de får mine fødder til at se endnu større ud, end de i virkeligheden er, men jeg knuselsker dem altså alligevel. I kan se dem HER (reklamelink). Hvis nogen skulle lade sig friste til at købe den, så kan jeg i øvrigt informere om, at de er ret små i størrelsen.

Det bedste jeg har spist er helt klart middagen på PanPan i mandags. Vi var inviteret derind og fik således maden gratis, men ikke desto mindre, så mener jeg det altså, når jeg siger at det var virkelig godt. Normalt spiser jeg helst ikke kød (medmindre jeg har tømmermænd, så kører jeg gerne en kyllingeburger eller en kebab), men heldigvis lod min nysgerrighed løbe af med mig derinde, så jeg prøvede deres gourmet-hotdog. Mummelum, altså!

Det bedste jeg har hørt må være Lana del Reys nyeste single “Norman fucking Rockwell” fra albummet af samme navn. Den er fin, den er stærk, den er badass og så er den så smooth, at selv det halve, kunne få mig til at blive blød som en overmoden banan.

I næste uge ser jeg frem til intet mindre end to ture til jylland OG et formiddagsbesøg af min mor, her i København. Jeg glæder mig nok allermest til det sidste og fordi det er så sjældent at jeg har min mor “for mig selv”, så tænker jeg faktisk at aflevere drengene i skole og børnehave om morgenen, så vi kan få lidt voksentid, min mor og jeg.

P.s. Jeg nåede kun lige at sætte punktummet i den sidste sætning, førend det gik op for mig, hvor vildt det må være, at have “voksentid” med sine børn!! #mindfuck

P.p.s. Jeg tænker, at jeg må have haft ægløsning i denne uge – det er den eneste logiske forklaring på min totale ukuelighed. (Hvis du ikke aner hvad jeg mener med det, så læs lige indlægget jeg engang skrev om kvindens cyklus og vores omskiftelige humør).

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Kære Cana, jeg er ikke på Instagram, men så dig i en bluse med enmillionstemmer budskabet. Vil bare sig tak for din støtte! Jeg har fulgt din blog siden jeg blev gravid med mit første bare – som desværre er født med cerebral parese. Har tænkt mange gange på hvordan teksten så ud, hvis det var min fødsel, der blev beretter i fødsels-fredag! Hvorom alting er, tak for støtten til alle os, hvis liv har slået en koldbøtte på en måde, som ingen ønsker. Klem K

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven