mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Syv ting jeg burde gøre

… Men som jeg måske ikke får gjort. Ikke lige med det første i hvert fald. (Hvis overhovedet nogensinde).

 • Jeg burde gøre alvor af snakken om, at jeg igen vil forsøge at melde mig ind i et fitnesscenter. Min hjemmetræning, som jeg ellers var så glad for, er gået fuldstændigt i stå henover sommeren og jeg kan ligesom ikke finde motivationen til at få det gjort. Så jeg har googlet fitness-centre, dansehold, badmintonklubber og jeg skal komme efter dig. Og så har jeg ikke gjort mere, selvom jeg virkelig burde.
 • Jeg burde skære ned på mit kaffeforbrug. Her har jeg helt modsat ovenstående punkt faktisk været enormt dydig henover sommeren, men nu hvor jeg er tilbage med en hverdag der i høj grad bærer præg af møder, søvnunderskud og mange daglige timer foran en skærm, så ryger der altså nemt 4-5 kopper hver dag. Eller seks, nogle dage. Og ja, jeg skammer mig. Især over, at jeg nok ikke kommer til at gøre noget ved det i dag.
 • Jeg burde læse flere bøger. Det gør mig så godt at fordybe mig i en bog og alligevel så er det (næsten altid) sådan noget jeg nedprioriterer. Ofte flere måneder af gangen.
 • Jeg burde købe mig en ny vinterjakke. Den jeg havde sidste år kunne simpelthen ikke mere, så den blev i foråret afleveret i H&M til fordel for en rabatkupon, men jeg har altså stadig ikke købt en ny jakke og selvom der er så mange pæne derude, så kan jeg ikke rigtigt beslutte mig for hvilken én jeg skal gå efter. Jeg er altid bange for at jeg kommer til at vælge én jeg bliver træt af (enten fordi den er for vild/for kedelig/for kold/for varm) og så bliver jeg simpelthen for nærig til “bare” at kaste mig ud i det.
 • Jeg burde rydde op i mit tøjskab. Jeg synes egentlig jeg gør det ret tit, men nu hvor lågen ikke rigtigt kan lukke, er det nok på tide at komme over det igen. Selvom jeg nok i virkeligheden ender med at lave “propperen” et par dage (eller uger) endnu.
 • Apropos “proppe”, så burde jeg helt klart gå i kælderen og rydde ud. Og det kommer jeg helt klart ikke til at gøre.
 • Jeg burde nok også stoppe med at lave fuldkomme ligegyldige lister. (Som denne). Jeg elsker lister, post-its, lapper med papir, notesbøger og små huskere til mig selv. Problemet er bare, at jeg ofte glemmer hvor jeg har skrevet hvad. Men det er hyggeligt og rart for min hjerne at gøre det, såeh…

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

 1. Uh jakke dilemmaet. Ih hvor jeg dog kender det.
  Jeg løste dog vinterjakke dilemmaet for to år siden, da jeg efter at have frosset på legepladsen 5 vintre i streg, fordi jeg (åbenbart) hellere ville være smart end varm, valgte at købe en fjälräv! Sort, så den går til alt og den figursyede af slagsen så jeg ikke er den helt kiksede pædagog på legepladsen.

  Smart, praktisk og varm! (Nå jaja og dyr, men den står altså stadig knivskarpt og nærmest som ny, trods to års brug)

  🙂

  1. Det lyder som om du kunne lære mig en ting eller to, ha ha! Lige nu har jeg forelsket mig lidt i en lang, gul dynejakke – og det er sgu ikke skide praktisk 😂

 2. Kære Cana.
  Åh, hvor befriende, at der er andre (ja, ihvertfald fald én), der har “jeg burde”-punkter for sig selv… Men øhh, det får jeg jo ikke klaret mine ting af 🙈Tak for at dele tanker, hilsen Jannie

 3. Åhh, det virker bekendt! 🙂 Har lignende lister, men faktisk mest til vore hus. Hvor vi burde skifte noget træ, nogle tagrender, grave et kloakrør ned. Den slags… Men det er fint. Altid godt at ha’ noget at slå sig selv i hovedet med, ikke? 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven