mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Må jeg spørge om noget?

Jeg tror det var i forbindelse med at jeg bød op til spørgerunde ovre på min instagramprofil, at det gik op for mig, at det lige pludselig er omkring tre og et halvt år siden jeg sidst – sådan for alvor – spurgte ind til jer.

Altså, undskyld!!

Jeg er selvfølgelig med på, at blogmediet i høj grad bærer præg af at det er læseren, der får lov til at lære bloggeren at kende, men derfor synes jeg nu alligevel at det er både hyggeligt og rart, hvis jeg kan få lov til at lære jer lidt bedre at kende også. I årenes løb har jeg være så heldig at møde nogle af jer ude i verden, til foredrag, arrangementer og ved tilfældige lejligheder hvor I kommer over og siger hej, men jeg vil altså også gerne vide lidt om alle jer, jeg endnu ikke har mødt.

 

Derfor har jeg et par spørgsmål som jeg håber du vil finde inspiration i, til at skrive en lille tekst om dig selv, i mit kommentarfelt.

… Og hvis så du tænker, at du altså svarede på præcis de samme spørgsmål sidste gang jeg spurgte, så vil jeg bare lige minde dig om, hvor meget der rent faktisk kan ske på 3,5 år. Læs bare min egen udlægning i det oprindelige indlæg HER.

Hvad hedder du?

Hvor gammel er du?

Hvor bor du?

Har du mand/partner?

Har du børn?

Hvad laver du til dagligt?

Hvad elsker du at lave?

Hvad er din største last?

Hvorfor læser du med på canab.dk?

Hvilken type indlæg kan du bedst lide at læse?

Som en lille inspiration, kan jeg starte med at præsentere mig selv:

Jeg hedder Cana og jeg har overraskende stor optur over, at være fyldt 33. Jeg blev gift i 2010, skilt i 2017 og har på dén bekostning fået et par skrammer på knæene, som jeg til stadighed arbejder med at få helet. Heldigvis har jeg været så heldig at støde ind i en mand, der gør mit liv en lille smule bedre hver eneste dag. Vi bor sammen med mine børn (når de ikke er hos deres far, selvfølgelig) i lejebolig i Nordhavn, hvor jeg dagligt sidder og klimprer i tastaturet på min computer, for at skrive blogindlæg, bøger, e-mails og lister over nye idéer. Jeg elsker at holde fredag med mine børn, lørdag med mine veninder og søndag med min kæreste! Min største last plejede egentlig at være bland-selv-slik og fordi det er så indgroet i mig, var jeg lige ved st skrive det igen, men faktisk er det ikke rigtigt. Min største last er kaffe. Jeg drikker alt for meget kaffe! Jeg læser med på bloggen her, fordi jeg selvfølgelig kan identificere mig 100% med alt der bliver skrevet, ha ha… De indlæg jeg har læst flest gange, er nok nogle af opskrifterne, fordi de er så nemme at tilgå her. Men dem jeg – for tiden – er gladest for, er “tid til eftertanke”, som er en god blanding af hverdagstanker og refleksion. 

Jeg HÅBER at I vil være med og jeg er super spændt på at få en lidt bedre fornemmelse af, hvem I er! Kom frisk og fortæl mig, hvad I synes jeg skal eller må vide om jer.

Skriv din kommentar

Kommentarer (242)

 1. Hej allersødeste Cana!
  Jeg hedder Camilla, er 38 år gift på 3. År og mor til en skøn dreng på 7.
  Jeg har lige opsagt mit job gennem 14 år og aner ikke hvad fremtiden skal bringe, jeg ved bare jeg skulle videre.
  Jeg elsker løb, natur, mine sjove skønne og fantastiske veninder og at stable en sjov aften på benene.
  Jeg læser med glæde din blog, både fordi jeg kan se noget af mig selv i dig, men oftest fordi du er så pisse uhøjtidelig og skøn. Jeg selv er fra Jylland og din humor passer dejligt ind i min hverdag- så tak for det! Jeg elsker dine tid til eftertanke og alle hverdags emner. Min største last er jakker og kufferter, jeg elsker at rejse især med min lille familie og gerne længere tid ad gangen og det kræver naturligvis en hær af flotte og sjove kufferter😉😜

  Forsæt det gode arbejde, du gør det så fint!!

  1. Hej Camilla!
   Hvor dejligt at du gider at fortælle lidt om dig selv – og tak for de søde ord. Og hvor ER du sej, sådan at sige dit job op, uden at have et nyt på hånden. Jeg er sikker på, at der nok skal falde noget godt ned i din turban 🙂

 2. Jeg hedder Sisse, er 30 år, gift med min kæreste gennem 12 år, bor på Frederiksberg og har læst med siden dit 2. eller 3. indlæg.
  Jeg elsker dine indlæg om graviditeter og fødsler, på trods af at jeg har så meget fødselsangst, at jeg fik planlagt kejsersnit for 2 år siden (på fredag :D)
  Min største last er at rense ører, drikke faxe kondi og spise bland selv slik.
  Og så elsker jeg at strikke!!
  Jeg var faktisk til stede dengang du fejlagtigt blev gættet til at være gravid, men jeg turde simpelthen ikke at sige hej 🙈

  1. Hej Sisse,
   Ha ha, hvor sjovt at du har oplevet at jeg er blevet “spottet” til at være gravid. Det er efterhånden sket maaaaange gange, så jeg husker måske ikke den samme situation som du – men en anden gang må du love mig at sige hej. (Helst uden at nogen tror jeg er gravid, selvfølgelig).
   Knus!

 3. Halløjsa. Jeg heder Nadia og er 25 år gammel og fra Aalborg. Jeg læser til sygeplejerske,. Jeg blev gift med min mand der jeg var 21 år gammel. I min fritid elsker jeg at løbe og dyrke motion. Min største drøm er også min største last, min største drøm er at få lov at være mor , men jeg kan ikke blive gravid siger lægen. Jeg følger dig fordi du spreder en masse glæde og grin, og det elsker jeg ❤️

 4. Hej kære Cana. ❤️
  Jeg hedder Camilla (ctc2911 på IG), og jeg er 35 år. Jeg bor i Slagelse med min kæreste gennem snart 8 år og vores to lækre børn, Mads på næsten 7 år og Methine på 2 år.
  Jeg sidder til dagligt på et kontor i Slagelse og arbejder for et dansk firma, der ligger i Tyskland. Der sidder kun mig på kontoret, og når der ikke er noget at lave, så laver jeg bullet journal. Det giver en ro i hovedet. ☺️ Min største last er nok generelt søde sager, hvilket sjældent passer helt godt til den LCHF-livsstil, som vi kører herhjemme. 😅😬🤷🏻‍♀️
  Jeg elsker at læse/høre/se med hos dig både på bloggen og på IG, fordi man kan relatere til dig. Du oplever alle de samme udfordringer, sejre osv. i hverdagen, som alle vi andre gør, og du er ikke bange for at dele ud af dig selv. Og så bliver jeg bare i super godt humør af at følge dig.
  DU ER FANTASTISK AT FØLGE. 😍
  Stort virtuelt knus herfra

  1. Altså, Camilla, hvor gør du mig bare glad! TAK!! Og hvor er du bare sej, sådan at styre et kontor helt alene 😀 Well done, mama!

 5. Jeg hedder Rikke, er 25 år og kæreste med J på sjette år og vi har ingen børn endnu – dog en kat, som tæller lidt for et barn. Ikke? Haha.

  Jeg er født og opvokset i Aalborg, men er bosat i Sønderborg (mojn do) på 3 år. Vi flyttede primært pga. min uddannelse som lægesekretær på Sønderborg Sygehus, som jeg blev færdig med i sommeren 2018. Men ak, det er ikke min rette hylde og jeg er nu ved at lære mig selv at kende. Mistede mig selv fuldstændigt undervejs. Af flere omgange og nu hverken kan eller vil jeg mere.

  Jeg ELSKER at læse, tegne og skrive. Og se serier, primært Greys Hvide Verden. Og så elsker jeg min familie og alle mine pelsede venner (dyrene i mit liv).

  Min største last er Nutella. Sådan helt ærligt. Jeg spiser en lille smule dagligt. Men det smager jo godt! Og stearinlys. Året rundt.

  Jeg læser med og har gjort det siden… lang tid. Jeg følger med, fordi du er så ærlig og kærlig og fordi du bare er genial.

  1. Åh Rikke, jeg er så meget med dig på det nutella, der!! Tak fordi du deler ud af dig selv og tak fordi du læser med <3

 6. Hejsa! Jeg hedder Mai, er 29 år og gift på 4. År. Jeg har en dreng på 2 år, som er født 3 mdr for tidligt (født i uge 26). Jeg elsker både at drikke rosé med mine veninder, danse til åh abe med min søn, og se de unge mødre (alene)!
  😀
  Elsker dit gode humør og dine fantastiske blogindlæg og insta-stories

 7. Hej Cana 😊

  Jeg hedder Helle, og jeg er 39 år – lidt endnu… Jeg bor i Kolding sammen med min mand, som jeg har kendt i 22 år og været gift med i 11 år. Vi har to børn på 8 og 10 år. Jeg arbejder som sagsbehandler i Skatteforvaltningen, men jeg er altså ret ok alligevel 😉 Jeg ELSKER at læse – fristes næsten til også at kalde det min største last. Hvis lasten skal være til at indtage, så må det være Coca cola light og slik 😬

  Jeg læser med hos dig, fordi du skriver godt og vedkommende. Og så ville jeg ønske, at dine bøger var udkommet da jeg var gravid/nybagt mor. Jeg er især glad for dine Tid til eftertanke posts – og så er jeg vild med Synnejysk Søndag på IG ❤️

  1. Hej Helle,
   Ha ha ha, jeg elsker at du kan tage lidt pis på dig selv og dit job hos skatteforvaltningen 😀 Jeg er sikker på at du er fantastisk – både med og uden job, i øvrigt! Tak fordi du deler lidt om dig selv – og tak fordi du læser med 🙂
   Knus

 8. Hej Cana.
  Mit navn er Anne og jeg er en lidt halvgammel pige på 56 år. Jeg er født i Odense men har boet den største del af mit liv på Als og i Sønderjylland. Lige nu bor jeg i en skøn murermestervilla i Haderslev sammen med min mand som jeg lærte at kende i april 1990 og blev gift med i juni 1991!
  Sammen har vi 3 børn på 19, 21 og 25 år. Kun den yngste bor endnu hjemme.
  Jeg er uddannet sygeplejerske men har ikke arbejdet siden vi fik vores yngste. Der lavede vi et bevidst valg om at skære ned på forbruget og prioritere familielivet. Det er en beslutning som vi aldrig har fortrudt.
  Min have er min helt store passion og jeg elsker at være i den. Både når der skal arbejdes og når solen skal nydes.
  Min største last må absolut være ‘blandselvslik’. Der forsvinder en skål som dug for solen!
  Jeg begyndte at læse med ved en tilfældighed og så er jeg blevet hængende. Jeg er vild med din humor og din positive indstilling til livet. Især dine fødselsfredag indlæg læser jeg med stor glæde. Mine 3 fødsler har alle været meget forskellige og jeg syntes at det er imponerende hvad kvindekroppen kan klare.

  1. Kære Anne,
   Hvor er det dejligt at du vil læse med her hos mig 🙂 Det er jeg meget glad for! Og Haderslev – den smukke, gamle by, som for altid vil have en helt særlig plads i mit hjerte, fordi det faktisk var der jeg slog mine allerførste folder som jordemoderstuderende for 13-14 år siden 🙂
   Knus!

 9. Hej 🙂 Jeg hedder Mathilde, er 38 år. Jeg bor i den nye del af Sydhavnen, men elsker virkelig også den gamle del. Jeg blev gift med min dejlige mand sidste år og tro det eller lad være, det er sgu et match made på Tinder 😉 Vi har ikke nogle børn endnu, men håber på det sker inden længe. Jeg arbejder med at vejlede om studieophold i udlandet, men er pt i gang med at blive klogere på UX/UI Design..
  Jeg elsker at rejse og særligt store naturoplevelser bliver jeg høj på. Har bl.a. trecket efter bjerggorillaer i Congo og sejlet i kajak blandt spækhuggere, pukkelhvaler og søløver (altsammen på dyrenes præmisser og med organisationer som beskytter dyrene vil jeg gerne understrege). Min største last må være kaffe og chokolade. Min kaffeafhængighed er så slem at hvis jeg ikke har fået kaffe inden kl 9, så får jeg dundrende hovedpine.
  Din blog var faktisk den allerførste jeg begyndte at følge for snart 3 år siden og den i dag sluger jeg adskillelige blogs råt om dagen. Så du har totalt æren for min blogafhængighed, hvilket jeg er så über glad for. De indlæg jeg er mest glad for er egentlig ikke de faste indlæg, jeg elsker lidt blandet fra hverdagen.

  1. Ej okaaaaaay, Mathilde! Hvor er du bare mega badass! Kajak med spækhuggere?! Wauw!!! Det gør mig bare endnu mere beæret over at du gider at læse med her hos mig 😀

 10. Hej Cana
  Jeg hedder Britt, bliver 30 år om en måned. Jeg bor i Aalborg med min mand og vores 2 årige præmatur datter (født 32+3). Jeg er gravid med lillebror, som forhåbentlig kommer til verden tættere på termin i marts.
  Jeg blev uddannet pædagog i sommers, men har endnu ikke fundet et arbejde.

  Jeg elsker at være sammen med min datter, om det er ude på legepladsen eller inde. Min største last må være telefonen.

  Jeg læser med fordi du skriver ærligt og ikke så poleret som nogle andre.

  Jeg kan bedst lide at læse dine jordemoder indlæg, savner jordemoder onsdag, men er glad for fødselsfredag stadig er her.

  1. Hej Britt,
   Allerførst tak fordi du læser med og deler lidt om dig selv her 🙂 Og rigtigt meget pøj pøj med lillebror. Jeg krydser fingre for at han bliver i sin 1-værelses lidt længere tid end sin storesøster 😀
   Knus!

 11. Hej Cana

  Jeg hedder Sarah, jeg er 30 år og bor i Hobro sammen med mine børn på henholdsvis 10 og 8 år. Jeg er ikke sammen med ungernes far længere, men jeg har en kæreste, som ikke bor hos os lige for tiden. Til dagligt studerer jeg på AAU, dansk med sidefag i engelsk, hvor jeg lige er startet på kandidaten. Dog skal jeg fra 1. februar holde et års barsel da jeg er gravid med mit 3. barn. Jeg elsker at bruge tid med mine unger, veninder/venner og kæreste, derudover læser jeg en del bøger. Min største er klart slik – måske faktisk mest chokolade. Jeg læser med på canab fordi jeg virkelig elsker dine indlæg, og jeg synes mange af dem er meget inspirerende, og man bliver stortset altid i godt humør af det. Dine “Tid til eftertanke” indlæg er virkelig nogen jeg nyder at læse. Det har givet inspiration til lige at reflektere over min egen uge når vi kommer til søndag.

  Ha’ en dejlig aften

  1. Altså, Sarah! Mange tak for de søde ord om mine blogindlæg. Det gør mig virkelig glad, at en kvinde med så mange jern i ilden som dig, kan glædes over at læse med. Så tak for det – og pøj pøj med baby 3 lige om lidt. Det lyder godt nok spændende!

 12. Jeg hedder Louise. Jeg er 34 år gammel og bor i Nordjylland. Jeg er gift med verdens bedste Mikkel (ja well, det synes jeg i hvert fald 😝) og sammen har vi verdens dejligste og hidsigste lille dreng på halvandet år ❤️ Jeg er dyrlæge. Jeg elsker fritid – tid hvor vi bare skal være sammen uden pligter. Og jeg ELSKER at være alene, høre lydbog og spise heksehyl 🙈 Det var en en kombination af hvad jeg elsker at lave og min største last 😂 Jeg læser med fordi du er reel, nede på jordens og menneskelig. Du er ikke blevet opblæst trods alt din succes – det har jeg enormt respekt for og hvis jeg kendte dig i virkeligheden ville jeg gøre meget for at bevare vores venskab, tror jeg… Jeg ved faktisk ikke hvad jeg bedst kan lide, og det er nok netop derfor jeg læser med, du skriver så meget blandet og du rammer ofte lige dét, jeg føler for. Tak for det og for din blog 🙏☺️

  1. Kære Louise,
   Allerførst tak for dine søde ord! Det betyder virkelig meget for mig <3
   Dernæst, så er jeg altså helt med dig på lydbog og heksehyl - ikke fordi det er en kombination jeg bruger så ofte, men det tror jeg da at jeg skal til, for jeg elsker begge dele!
   God dag og tak fordi du gad at dele lidt om dig selv.

 13. Hej Cana🌸
  Jeg hedder Amanda og er netop fyldt 30😅 jeg er gift med verdens dejligste mand, vi har kendt hinanden i 8 år♥️ Sammen bor i et ældre hus i Nordsjælland med vores vidunderlige unger. En datter på 3,5 og en søn på 16 måneder.
  For tiden arbejder jeg for fuld skrue for at skrave en masse gode penge sammen. Vi har det seneste år bygget en tilbygning som bla består af det der bliver til min klinik. Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut, samt babymassageinstruktør. Min klink skal fyldes med skønne bebser og forældre samt klienter der har behov for kropsbevidsthed, nærvær, anerkendelse og grounding,
  Jeg elsker at observere og blive klogere på hvert enkelte menneske.
  Min alleralleraller største last er chokolade. Ellers er mad generelt en last for mit vedkommende.
  Jeg har efterhånden fulgt dig i nogle år og har elsket at se din personlige udvikling fra tiden ved skilsmissen og til nu. Allermest dit humør og din ærlige tilgang.
  Jeg er vild med dine bøger og anbefaler dem gerne pga den faktuelle grundighed samtidig med et skævt smil og en god punchline.
  Jeg græder med glædestårer ved dine genfortalte fødselsberetninger, ler ved dine store og små oplevelser i hverdagen og varmer mig ved din ærlighed. Fortsæt det gode arbejde!

  1. Altså, Amanda! TAK for alle de søde ord og tak fordi du deler lidt om dig selv 😀 Det lyder viiildt sejt med den klinik du er ved at bygge! Jeg hepper i hvert fald med, og håber at du får lige akkurat den succes du går og drømmer om!
   Knus

 14. Jeg hedder Simone og blev i sommers 31 år. Jeg er igang med det vildeste år 2019; fastansættelse, gravid, barselsorlov, bilkøb, forlovelse, bryllup, fødsel af verdens mest vidunderlige lille dreng og lige om hjørnet venter der os et hus. Når jeg ikke er på barsel, arbejder jeg som ergoterapeut, hvilket er et utroligt givende arbejde, fordi jeg hjælper mennesker med at kunne udøve meningsfulde aktiviteter. Jeg elsker at være kreativ, ja, noget så banalt som at pakke gaver ind, er simpelthen en fest. Jeg elsker at gøre noget ud af detaljerne. Og så har ammehjernen bildt mig ind, at kage er simpelthen så godt og livsnødvendigt. Jeg nyder at læse dine jordnære indlæg og fødselsberetningerne.

  1. Waaaaaaauw!! 2019 lyder som det vildeste, mest fantastiske år nogensinde, for dig! Nyd, nyd, nyd og pøj pøj med det hele.
   Stort knus!

 15. Hej, jeg hedder Camilla 🙂

  Jeg er 37 år og mor til 3 skønne sønner. Tilmed er jeg kæreste med Thomas, som har to søde drenge.
  Alle fem drenge er i alderen 9-14 år.
  Min yngste søn, på 9, fødte jeg hjemme, det var fantastisk.
  Vi bor i Vig, den lille by, med den hyggelige festival og kræmmermarked og sommeren:)

  Jeg er uddannet lærer i 2005, og jeg arbejder på en friskole.
  Efter arbejde ser jeg en masse fodbold, da alle vores drenge spiller.

  Jeg elsker at være kreativ, male, bage mm.

  Min største last er slik og søde sager… Jeg gad godt at være mere sund!

  Jeg læser med, fordi jeg er vild med din ærlighed. <3
  Og så elsker jeg bla at få inspiration til steder at besøge/prøve…

  Tak fordi du deler så meget…

  Kærlige hilsner fra Camilla

  1. Åh kære Camilla, også tak til dig for at dele! Det lyder som en fuldkommen vidunderlig flok drenge I har sammen – der må være godt gang i den, af og til! 😀

 16. Jeg hedder Susanne er 46 år og bor med mand og to skønne døtre i Sorø på Midtsjælland. Jeg er kontoransat på 22. år.

  Jeg elsker at være sammen med familien og veninderne, læse en god bog og at bage.

  Min største last er PepsiMax.

  Jeg læser med på Cana.b fordi jeg synes, der er nogle vigtige, vedkommende og humoristiske indlæg.

  Jeg holder meget af dine reflekterende indlæg og indlæg der handler om at kombinere livet som mor med alle de andre ting, man også skal. .
  Tak for at dele ud af dig selv 😊

  1. Hej Susanne,
   Tak for dine søde ord! Det betyder virkelig meget for mig 🙂 Og også tak fordi du vil dele lidt om dig selv. Det er så rart for mig også at få en lidt bedre fornemmelse af hvem der egentlig læser med 😀
   KH

 17. Hej Cana😊
  Jeg hedder Regitze og jeg er 32 år, jeg er gift med Jakob som jeg har kendt i 15 år🙈 vi har to piger sammen, den ældste er ti og den yngste to❤️ Lige pt arbejder jeg som pædagog i en vuggestue, men jeg har en drøm om at komme ud og bruge min kandidat (i sociale interventionsstudier) til noget spændende! Jeg elsker at være sammen med min familie og gerne tage ud og opleve noget, om det er en ferie eller en tur i skoven er i virkeligheden ikke vigtigt, bare vi er sammen❤️
  Min største last er uden tvivl kage! Jeg kan spise kage døgnet rundt😱
  Jeg læser med fordi jeg elsker din ærlighed og dit nærvær og så synes jeg at du skriver vildt godt, både på bloggen og i dine bøger❤️

  Elsker fødselsfredag, men er også vild med dine hverdagsberetninger og de indlæg hvor du tager stilling til de udfordringer vi har i vores samfund❤️

  1. Hej Regitze,
   TAK fordi du deler lidt om dig selv. Det lyder virkeligt spændende med din kandidat! Jeg krydser fingre for at du lige om lidt falder over det helt perfekte job til dig, for jeg er sikker på at dem der får lov til at ansætte dig, er nogle heldige nogen!
   Knus

 18. Hej Cana 😊 jeg hedder Nanna, jeg er 35 år og jeg bor på et lille nedlagt husmandssted på Fyn sammen med min mand, vores to katte og vores 2 mdr gamle søn. Vi flyttede fra storbyens larm til landlivets ro for lidt over to år siden, og blev gift i september sidste år. Lige nu er jeg på barsel – eller det vil sige lige i øjeblikket er jeg sygemeldt ovenpå en operation i foden (tabte en kniv i min fod, da vores søn var 2 uger 🙈) og min mand har overtaget min barsel. Og selvom det er en lortesituation, så har det været guld værd for far og søn ❤
  Når jeg ikke er på barsel, så er jeg børnehaveklasseleder, hvilket er et fantastisk job, men mange tanker om fremtiden ift institution mm. Der er lidt tid at løbe på…
  Jeg elsker at tage billeder, især af vores liv herude på landet, hvor vi knokler med haven og diverse gør-det-selv projekter.
  Min største last, tja udover min søde tand, så er det nok at købe alt for mange blomsterfrø og andet til haven 🌸🌱
  Jeg føler nok mest med på instagram og læser vist oftest de mere personlige indlæg. Jeg er vild med din humor og hudløse ærlighed, og har også været glad for dine bøger her under graviditeten.
  Så altså, tak for dig ❤

  1. En kniv igennem foden????! Det lyder ret voldsomt! Er du ok?
   Og altså, tak fordi du også deler alt muligt andet – jeg gik bare lidt i stå omkring kniven. Jeg håber at din mand i det mindste var hjemme da du skete, så du ikke stod helt alene med baby på armen og en kniv i foden?
   Stort knus – og god bedring!

   1. Altså, kniven gik ikke hele vejen igennem, men den kappede senen til storetåen 🙈 men ja, jeg er ok 🙏❤ jeg er gående igen, men stadig let haltende og med en noget stiv storetå… Det bliver heldigvis bedre hele tiden. Men nej, min mand var netop på arbejde, og jeg ville lave aftensmad – det kom jeg ikke så langt med. Så bebs i barnevogn, viskestykke om foden og sad med den hævet, mens jeg stortudende ringede til manden, som fik meget travlt med at komme hjem…. Tja, hvad kan jeg sige, det er fuldstændig surrealistisk at tænke tilbage på nu. Men også godt at man kan klare sig igennem så voldsomme oplevelser. Og vores lille dreng tog det så flot ❤
    Knus ☺

 19. Hejsa

  Jeg hedder Linda, er 33 år og gift med Søren på 8. år. (Kendt hinanden i 10 år). Vi har 2 piger på 5 og 7 år. Jeg bor i Horsens og arbejder som dagplejer.
  Jeg elsker at være sammen med mine børn, mand, familie og venner. Elsker at gå til dans og elsker at have veninde aftner hvor hele verdenssituationen bliver vendt.
  Min største last er chokolade og min spontanitet….. men hoved tænker konstant nye ideer.
  Jeg læser med fordi du er meget ærlig og alsidig.
  Jeg elsker at læse om hverdagens beretninger og om fødselsberetninger.

 20. Jeg hedder Henriette – Jeg er 36 år og jeg bor i Aalborg (Gug).
  Jeg har en kæreste på 6 år. Vi bor sammen og har Ellinor på 3 år og Nynne på snart 2 år.
  Og så har jeg Oscar på 11 år.
  Og så har jeg skide travlt og drømmer om at arbejde mindre. Og er meget kultur kritisk lige pt.
  Jeg er uddannet pædagog med særlig interesse for specialpædagogik (neuropædagogik)
  Jeg arbejder lige nu som støtte pædagog.
  Jeg elsker at være HELT alene, jeg elsker at være i naturen (altså helt derude i den rigtige natur), jeg elsker at tegne og jeg elsker at bevæge mig mod det åndelige univers. Min allerstørste last er rødvin (Den med den høje procent) og pomfritter (dem som er meget friture stegte og saltede). Jeg er følsom, ydmyg, nysgerrig og meget åben og jeg er stædig, (selv)kritisk og en smule doven.
  Jeg læser ikke med sådan fast…..
  jeg “falder” over det og jeg læser hvis overskriften fanger. Det gør den ofte.
  Jeg kan godt li når du kobler din faglige identitet og erfaringer på det du oplever og deler. Når det ikke kun er sofa snak og heller ikke kun fødestue snak. Og så har jeg rigtig meget brug for at spejle mig i en moden og gennemsnitlig kvinde – Du gir mig smil på læben – en pause – en grund til at se på mig selv igen – et nyt perspektiv eller en grund til at holde fast i mine egne perspektiver 😊 Du skriver humoristisk, kærligt og ærligt. Uhøjtideligt og meget nærværende.
  Tak

  1. Altså, Henriette! Mange, mange tak for din meget søde kommentar! Det gør mig så glad at læse dine ord og det er virkelig dejligt, at du vil dele lidt om hvem du er. Tak.
   Knus!

 21. Jeg hedder Christina, er 35 og mor til tre (pige på 8, dreng på 7 og dreng på 4).

  Jeg er gymnasielærer – og elsker mit job! Jeg er bosat på Djursland men er også eksil-sønderjyde!

  Jeg blev skilt i 2017 – og det var der jeg begyndte at følge med hos dig for alvor.

  De blogindlæg der har gjort størst indtryk på mig, er dem hvor du reflektere over at være skilt og skulle dele børn. Men også dem hvor du fortæller om at turde kaste sig ud i livet igen – det er først nu jeg for alvor er der, men jeg er sikker på at du har givet små inspirerende skub!

  Jeg elsker at gå til koncerter, drikke rosé med gode veninder eller bygge lego med mine tre banditter. Min største last er cola zero, uden tvivl!

  Jeg læser med, mest på IG – men også på bloggen når noget fanger min interesse – fordi du giver mig smil på læben, giver mig noget at tænke over og fordi du har en meget alsidig blog.

  1. Hej Christina,
   Mange tak for at dele lidt om dig og dit liv. Du lyder så sød og skøn og jeg håber sådan, at du er kommet godt igennem din skilsmisse <3
   Stort knus!

 22. Jeg hedder Nanna er 24 år (25 lige om meget snart!) Og har været sammen med min kæreste de sidste 5 år og vi bor i Emdrup (ydre Østerbro). Vi har ingen børn endnu men har helt sikkert planer om det, hvilket også er noget af grunden til at jeg følger med her. Du giver så meget info, som jeg slet ikke anede at jeg manglede at vide 😅
  Jeg blev færdig med min kandidat i biokemi sidste år og får forhåbentlig en ansættelse til PhD om lidt.
  Jeg elsker at bruge tid sammen med kæresten, venner og familien hvilket meget tid går med, ellers kan jeg ikke undvære strik og krea i min hverdag 🙂
  Min største last er nok at jeg elsker mad og spiser lodt for meget af det… Tilgengæld kan jeh også rigtig godt lide at lave det, så det er super fedt når du kommer med opskrifter fra jeres hverdag.
  Jeg kan godt lide at følge med hos dig, fordi du deler en del fif, fødselshalløj og har en meget uformel tilgang til det hele, og så har i bare en mega sød hund 😀

  1. Hej Nanna,
   Hvor er jeg bare glad for at du læser med – og at du ovenikøbet havde lyst til at dele lidt ud af hvem du er. TAK. Og hey, sejt gået med udsigt til phD-ansættelse i en alder af 24 år!! Wauw! 😀

 23. Hej Cana.
  Jeg er en af de lidt ældre følgere.
  Jeg hedder Gitte, er 50 år og bor i Odense.
  Jeg er mor til to skønne døtre på 22 og 25 år, hvor den ældste er nyuddannet pædagog, og den yngste læser til jordemoder på første år. 😊

  Jeg bor alene med min lille hund, Mille, som er verdens sødeste Vuffer. ❤️
  Jeg er førtidspensionist, fordi jeg igennem de sidste 21 år har haft sclerose, men er uddannet sygeplejerske, et job jeg elskede.
  Jeg elsker at være sammen med min familie, at træne, være sammen med venner, og rejse.
  Min største last er Pepsi cola og Spangsberg flødeboller. 😂
  I starten læste jeg din blog, fordi du var gift med Thomas, som jeg er kæmpe fan af. 😂
  Men i dag læser jeg med, fordi jeg synes at alle de jordemoderrelaterede indlæg er spændende, og fordi du skriver godt. 😊
  Jeg læser de fleste af dine indlæg, men springer indimellem reklamerne over. 😊
  Og så har du jo nogle skønne unger. ❤️

  1. Hej Gitte,
   Mange tak fordi du deler lidt om hvem du er – og dine døtre, ikke mindst! Hvor er det spændende både med en pædagog og en jordemoderstuderende. Du må have gjort et særligt godt stykke arbejde med dem 🙂
   Stort knus!

 24. Hej Cana

  Jeg hedder Pernille og er 42 år. Jeg bor i en lille landsby mellem Aarhus og Randers.
  Jeg er gift med Lars og har faktisk kobberbryllup i november😊
  Vi har tre sønner på 15, 11 og 4 år.
  Til dagligt er jeg PA’er i et ingeniør og entreprenørfirma.
  Meget af min fritid går med frivilligt arbejde i vores lokale håndboldforening hvor alle mine sønner spiller. Vi er håndbold gal familie, og næsten alt hvad vi fortager os har noget at gøre med håndbold. Ud over det løber jeg en del – gennemførte mit første halvmarathon i juni måned sammen med min søn på 15😊

  Min største last er også kaffe! Og bland del slik😂

  Jeg læser med hos canab.dk fordi jeg ofte synes du skriver om ting jeg kan relatere til… og ting jeg kan reflektere over. Og giver mig stof til eftertanke – så bare bliv ved med med❤️

  Kram

  1. Hej Pernille,
   Tak for de søde ord – og for at du deler lidt om dig selv, ikke mindst. Og hey, sejt med den der halvmarathon!!
   Stort knus!

 25. Jeg hedder Iben, 34 år gammel. Mor til Grethe på 15 mdr og gravid med nr 2. Gift med Steffen, vi har været samme i snart 17 år (WOW, det lyder vildt). Vi bor i Odder, 2 huse fra mit barndomshjem.
  Jeg er indtil på mandag studerende, så skal jeg til min sidste eksamen. Så kan jeg kalde mig serviceøkonom 😀
  Ja hvad laver jeg til dagligt.. Jeg(vi) drømmer om at jeg får et job som ligger forskudt af min mands, så vi kan hjemmepasse vores børn.
  Jeg elsker at være sammen med familie og gode venner, men mest af alt så nyder jeg bare at tisse rundt med min mand og vores datter.
  SODAVAND – det er desværre min store last 😒
  Jeg startede med at læse din ‘mor til to’ blog. Faktisk startede jeg med at følge dig fordi jeg fuldte Thomas. Tror vi er mange Odder folk der følger Thomas, han er jo en af os 🙂
  Jeg kan rigtig godt lide din e blogs om din hverdag. De er søde, sjove og hyggelige samtidig med at de er helt nede på jorden.

  1. Kære Iben,
   Tak fordi du følger med og fordi du vil fortælle lidt om dig selv.
   Rigtigt meget pøj pøj med eksamen på mandag! Jeg krydser alt jeg kan for at du nailer den 🙂
   Knus.

 26. Hej Cana
  Jeg hedder Cindy, jeg bliver 29 om et par uger, og har en lille smule krise over at det er mit sidste år i 20’erne🙈
  Jeg bor på Als sammen med min skønne datter på præcis 13 måneder i dag☺️
  Jeg er by choice alene med hende☺️
  Min barsel sluttede her i sensommeren, så jeg er pt. Jobsøgende, og samtidig i gang med at skrive på min første bog, som er en mega vild proces som du jo helt sikkert kan sætte dig ind i! Så hvis du har nogle virkelig gode fif så kom endelig med dem🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
  Jeg elsker andre mennesker og fungerer altid som “hende veninden man bruger til at tale med om alt” Jeg elsker naturligvis min lille krøltop af en datter og musik og min guitar.
  Min største last er klart mine smøger som har sneget sig ind i livet igen efter jeg blev mor.

  Jeg læser med her fordi du efter min mening er Danmarks bedste blogger! Så inspirerende og helt igennem skøn at følge!!

  1. Aaaaaltså, Cindy!! TAK!! Din kommentar gør mig mega-glad!!
   Og hey, sejt med bogen! Hvad skal den handle om?
   Stort knus – og pøj pøj!

   1. Hej Cana

    Bogen kommer til at handle om mit liv med incenst da jeg var lille, om problemer og udfordringer det følger med når man som barn har været udsat for det. Og at man kan komme godt ud på den anden side af det, trods selvskade af forskellig art,

 27. Hej cana.
  Jeg hedder Kristina, er 39 år, mor til 3 fantastiske børn på næsten 11, 13 og 18 år… Vi bor sammen i en dejlig lejlighed inde midt i Esbjerg, lige ved den skønneste park, tæt på alt og alligevel helt fantastisk stille… Så er jeg kærester med Morten… -og deltids-rengøringsassistent på mine børns skole…
  Jeg har mange laster… En af dem er den allerbilligste cola light fra fakta! -og lakrids… -og alt mad, trøfler og sko… Men holder det på et minimum fordi jeg ellers vil blive frygtelig tyk og fattig…
  Jeg læser med fordi du skriver vanvittig godt!
  Og så er dine fødselsfredags indlæg altid ugens højdepunkt…

  1. Ha ha ha, jeg er vild med dig, Kristina!! Jeg er med dig på lasterne – og på at prøve at lade være 😀
   Tak fordi du ville dele lidt om dig. Stort knus!

 28. Jeg hedder Nanna, jeg er 24 år og bor i Rønnede på Sydsjælland. Jeg bor her i hus på fjerde år med den skønne kæreste. Vi har endnu ingen børn, men er begyndt at prøve🥰 da jeg er færdiguddannet sygeplejerske inden længe.
  Jeg ELSKER at bage kager (og at spise dem😜), meget apropos last.. det må være min søde tand…!
  Jeg læser med fordi jeg ikke kan lade vær! Du er en skøn person, som giver så meget inspiration 🙏🏼 Jeg er særligt vild med indlæg som omhandler fødsler/fødselsberetninger og at det der høre med.. også selvom jeg hverken er mor eller gravid, men blot fordi det er så interessant og særligt i dine ord.
  Tak fordi jeg må følge med🙌🏼

  1. Altså, Nanna! Din kommentar gør mig så glad! Tak fordi du læser med og tak fordi du ville dele lidt om dig.
   Stort knus!

 29. Hej Cana 😊 Hvor hyggeligt du spørger 😊
  Jeg hedder Rikke, er 32 år og bosat i Aalborg med min kæreste gennem 10 år, og vores to piger på 2 og 4 år, med baby på vej til november 😍 Vi renoverer en gammel villa fra top til tå på 3. år og bliver færdige inden baby kommer – så er lige gået på barsel og glæder mig til alt der venter med vores “nye liv” med tid til at lave noget sammen som familie igen. Min største last er Pepsi Max og kalorier, men jeg er livsnyder og elsker det ☺️
  Jeg har fulgt med i mange år, og er vild med din ærlighed og mix af hverdag, glamour, gode fif, børne-aspektet og jysk mentalitet – tak for mange gode smil og grin, og en tåre ind imellem 🎈Håber at rende ind i dig en dag, så er jeg én af dem som giver en krammer for alle dine fantastisk skrevne ord 🤩

  1. Åh kære Rikke, jeg lover en kæmpe krammer hvis vi mødes en dag!! Tak fordi du ville dele lidt om dig selv – det lyder som om du har hænderne fulde af gode ting <3
   Knus!

 30. Hej sødeste Cana.
  Jeg hedder Natalie og er 31 år. Jeg bor i Viby Jylland med min kæreste fra Spanien. Vi har ingen børn endnu, men er nu ret skruk.
  Jeg er lige blevet færdig med min kandidat i sommers og er blevet ansat som projekt assistent, så det er super spændende med et nyt job efter studietiden.
  Jeg elsker at cykle ture i naturen, danse og planlægge rejser 😍
  Min største last er Pepsi Max.
  Jeg fandt dig via en anden blogger der havde skrevet hvor nice du var at følge, så det skulle jeg også lige prøve. Det er super hyggeligt at følge dig og elsker at læse om dine oplevelser og tanker….

  1. Aaaaaltså, hvor er jeg glad for at en anden havde anbefalet mig, så du kunne finde herind <3 Tak for din kommentar og for at du vil dele lidt om dig selv 🙂
   Knus!

 31. Hej smukke Cana 😍 jeg hedder Cecilie, jeg er 30, gift med en MEGET høj mand på 33 og sammen har vi to dejlige børn 🙂 en dejlig møgunge på (næsten) 6 år, som har det svært ved at være blevet storebror, til vores vidunderklump, vores lille tykke pige på snart 3 måneder 🥰
  Sammen bor vi i Tyvelse, den (Måske) mindste plet i DK, 3 km fra Glumsø i Næstved Kommune, i vores dejlige hus med højt til loftet.
  Når jeg ikke går hjemme og hygger med vasketøj og baby, er jeg vuggestuepædagog🥰

  Jeg læser med hos dig fordi det er hyggeligt. Du er smuk, sjov, du har de lækreste unger historien har set, det er interessant at følge med i dit liv, dine dage og alt hvad du personligt og fagligt har at byde på 🥰

  Jeg hader edderkopper og at fryse, og jeg elsker at spise, især når det er lækkerier (ups🤪)

  Tak for dig ❤️

  1. Hej søde Cecilie,
   Allerførst tak for de søde ord! Tyvelse lyder simpelthen så hyggelig – og jeres hus med højt til loftet, endnu mere! Tak fordi du deler lidt om dig selv.
   Stort knus!

 32. Hej sødeste Cana
  Jeg hedder Simone og er 25 år. Lige blevet mor til en præmatur baby gril født 33+6. Hun er lige blevet 4 uger😍
  Vi bor i Skibby, i et rækkehus med vores hund og min kæreste på 8 år.
  Pt. Er jeg på barsel med vores datter, pt indlagte på neonatal på Hillerød.
  Når jeg ik er på barsel er jeg pædagogisk assistent i en vuggestue på et barn med muskelsvind.

  Jeg elsker at gå tur med vores hund og nu også vores baby i barnevognen.
  Jeg ELSKER cola ! Årh sådan en dåse cola om dagen🙈😂
  Jeg elsker at læse med på din blog, men det jeg læser mest af, er fødselsberetninger. Det elsker jeg virkelig at læse – det er klart min favorit.

  Kys og kram Simone

 33. Hej Cana
  Jeg hedder Line, er 42 , gift og har 2 børn omkring de 10 år. Jeg læser psykologi på uni. Jeg kan bedst lide at være sammen med min familie og venner. Lasten er slik og rødvin. Jeg læser med her fordi det er hyggeligt 😊

 34. Hej Cana
  Mine skønne forældre gav mig navnet Vivian i 1966 😮 Ikke fordi de tænkte på Vivien Leigh eller en anden kendt.. næ nej de sad med navnebogen og diskuterede indtil de kom til V 😂 jeg har været gift med Lars siden 1993 og har sammen to skønner tøser, som ikke længere er i barndomshjemmet. Så nu starter vi salg af barndomshjemmet og håber en ny familie vil fylde det med varme og kærlighed. Jeg er Operation Program Manager i større IT firma. Nyder at arbejde med kunder og kollegaer i hele verden. Der er ikke noget bedre end gode/lange gåture med god speed sammen med en god veninde eller manden😁
  Ælsker IS – god Hansen is eller italiensk is i spandevis 😜 jeg startede med at læse med fordi jeg hørte at du var sprunget fra dit job og igang med noget nyt og det synes jeg er skønt; det at turde gøre det ikke forventede. Det har jeg selv gjort flere gange💪
  Jeg er ikke til jordmoder tingene men har dog købt dine bøger til gave flere gange 🥰jeg synes din skæve ærlige tilgang til livet er skøn og inspirerende❤️
  Store kram fra en trofast følger 🥂

  1. Åh kære Vivian, mange tak fordi du deler lidt om dig. Det er så rart for mig at få en fornemmelse for jer, der læser med 🙂 Det lyder som et spændende – men også lidt vildt – eventyr med salg af barndomshjemmet. Jeg håber at I finder noget nyt, der kommer til at skabe den bedste ramme for jeres fremtid.
   Stort knus!

 35. Jeg hedder Louise, jeg er 30 år gammel og bor lige uden for Bjerringbro med min kæreste gennem snart 9 år og vores dreng på 3 🙃
  Jeg elsker at “lege” og være fjollet med venner, søn og familie! Ligegyldigt om det drejer sig om at fylde stuegulvet med en togbane, prøve rutsjebaner på legepladsen eller male endnu et billede til samlingen!
  Min største last er at læse bøger, jeg kan nærmest ikke færdiggøre en uden at starte på den næste.
  Jeg læser med på bloggen fordi der ikke var filter på fødselsfredag, jeg var meget bekymret over at skulle føde og ledte efter noget der kunne give mig eller en ide om hvad det var for en opgave der ventede mig. Og visheden om at alle fødsler er forskellige og at der ikke er nogle garantier, pga de fantastiske beretninger gav mig ro 😃

  1. Hej Louise,
   Tak fordi du deler lidt om dig! Jeg bliver så glad over at læse, at du er et “legebarn” – det kunne jeg personligt godt lære lidt af!
   Stort knus 😀

 36. Hej Cana
  Jeg hedder Maria, er 35 år, gift på 8. år, folkeskolelærer og mor til to søde børn❤️ Jeg har fulgt dig og bloggen helt fra den spæde start, hvor jeg selv var på barsel og kunne relatere til meget af det, du beskrev med små børn. Faktisk tror jeg aldrig jeg har skrevet en kommentar på din blog før nu på trods af, at jeg har fulgt dig længe. Jeg elsker allermest dine blogindlæg om kærlighed, fødselsberetningerne og din ærlige beskrivelser om det at være mor.
  De kærligere hilsner Maria

  1. Hej Maria,
   Hvor er jeg bare glad for endelig at have lokket en kommentar ud af dig, ha ha! Det er dejligt at få en lidt bedre fornemmese af jer der læser med, så tak fordi du vil dele lidt 🙂
   Stort knus!

 37. Hej søde Cana.
  Først og fremmest tak for dig – du er kæmpe inspiration ❤️

  Jeg hedder Ditte. Jeg er 32 og gift på 6. år med Nicolai som jeg har været sammen med siden jeg var 19. Vi bor i vores 4-årige nybyggede hus og jeg arbejder som jordemoder i en kendt jordemoder ordning i Odense hvor vi primært har hjemmefødsler (drømmejobbet som jeg hver dag knuselsker!!!)
  For syv år siden blev vi forældre til et sæt enæggede tvillingepiger som desværre kom alt alt for tidligt i uge 27. De har det heldigvis godt idag. For to år siden planlagde vi at de skulle blive storesøstre til ÉN lillebror eller søster, men skæbnen ville at vi igen skulle være mega heldige at blive forældre til et sæt enæggede tvillingepiger. Så der er fuld gang i det lille hjem – og jeg ELSKER det!!
  Min største last er helt sikkert Pepsi max og kaffe! Kaffen er nu meget god kl 4 om natten midt i udvidelsesfasen 😉
  Jeg elsker at rejse, være aktiv og det allerbedste jeg ved er at være sammen med min elskede familie og dejlige venner.
  Jeg følger dig fordi vi har ret meget samme interesser, og fordi jeg elsker din ærlige tilgang til livet – tak for det og dig 😊

  1. Hej Ditte,
   Aaaaltså!! Tak for din megasøde kommentar! Og wauw – to sæt tvillinger og arbejde som jordemoder? Du må være gjort af et helt særligt (og meget, meget vidunderligt) stof <3
   Stort knus!

 38. Her er jeg 😀
  -Birgitte
  -56 år
  – bor i Kolding
  – single
  – 2 børn på 17 år. En pige og en dreng
  – arbejder som pædagog i en daginst.
  – elsker at holde ferie med mine børn
  – største last er mit stressede arbejdsliv
  – ja hvorfor jeg læser dine ting …den største grund er nok fordi du ikke fremstiller et glansbillede, men viser du er et helt almindeligt menneske bag linsen
  – bedste indlæg ….. det må være det samme svar som i den forrige.

 39. Hej skønne Cana
  Jeg hedder Mette, er 36 år og fra Nordjylland. Jeg har 2 fantastiske piger på henholdsvis 5 og 7 år. Jeg blev skilt fra pigernes far i 2017, hvilket kom som et stort chok for mig, så jeg har brugt de sidste par år på at forsøge at komme mig ovenpå den ikke så fantastiske oplevelse det var at blive skilt. Jeg lærte dig for alvor at “kende” i forbindelse med jeres skilsmisse samme år og jeres første sommer hver for sig, hvor jeg kan huske, at du skulle på camping alene med børnene (eller i hvert fald uden din ex). Jeg er forholdsvis ny på IG men nyder at følge med i hverdagen på godt og ondt. Og så elsker jeg at du ikke fremstiller dig selv helt perfekt. Det lyder så forkert at skrive det, men det er “dejligt” at se at du også står total gennemblødt efter en cykeltur i regnvejr, har dobbelthage på et billede eller lignende. Selvom jeg i øvrigt mener at du ser helt perfekt og skøn ud uanset. Og så er jeg vild med dit jyske gen.
  Til daglig er jeg børnefysioterapeut og finder derfor også graviditet, fødsler og den første start på livet ganske interessant ift. mit virke omkring den neurologiske, kognitive og motoriske udvikling, som jeg til dagligt beskæftiger mig med.
  Min største last er helt sikkert søde sager og nybagt brød.
  Tak fordi du deler din hverdag.

  1. Kære Mette,
   Taaaak for din meget søde kommentar! Det gør mig glad at du kan lide at følge med – og at du gider at dele lidt om dig selv også.
   Jeg håber at du er kommet til et godt sted efter din skilsmisse; dén slags er virkelig ikke for pattebørn…
   Stort knus!

 40. Hej Cana.
  Jeg elsker at følge dig på stories og læse dine skønne blog indlæg.
  Jeg hedder Bitten og er 36 år. Jeg er gift med Rasmus på 12 år og sammen har vi Asta på 5 og Thor på 9. Vi bor i Helsingør i vores dejlige hus.
  Til dagligt arbejder jeg som pædagog i en vuggestue. Jeg er vild med mit arbejde. Elsker at følge de små børns udvikling. Begge mine børn er reagensglas børn da jeg to gange har haft GUL og derfor idag ingen æggeledere. Det har været en svær proces at acceptere at jeg ikke bare selv kan få flere børn, men arbejdet med de små til dagligt tilfredsstiller det en lille smule.
  Når jeg skal have Bitten tid spiller jeg fløjte i et orkester og så har jeg en skøn pige loge jeg mødes med og spiser alt for meget kage og hvidvin. Ingen loge dag uden jeg kommer hjem med krampe i grine musklen.
  Jeg følger dig fordi du virker ærlig og oprigtig og så er jeg vild med dine blog indlæg. Ikke nogle specielle mere fordi jeg synes du skriver så skønt. Det er rart og nemt at læse.
  Fortsæt dit gode arbejde.
  Knus fra Bitten

  1. Hej Bitten,
   Allerførst tak fordi du vil dele lidt om dig selv! Og for de søde ord, ikke mindst 🙂
   Det lyder simpelthen så skønt med sådan en kvinde-loge der giver anledning til kramper i grinemusklerne! Go, go!

 41. Jeg hedder Line, er 35 år og bor i Silkeborg sammen med min kæreste igennem 11 år lige netop i dag og vores to lækre unger, Nynne på 1 og Willum på 4 år.
  Mine fødselsberetninger bragte du henholdsvis d. 9 og d. 16 august i år, hvilket jeg er piv stolt af 🙂🙏🏻
  Det var også fødsels fredag, som i sin tid fik pejlet mig ind til dig og jeg elsker at læse dem, knive en tåre og smile bredt over fede oplevelser. Jeg er generelt vild med dig, Cana B.

  Pt. er jeg jobsøgende og blogger og instagrammer derfor en del fordi jeg synes det er skide sjovt, holder min hjerne i gang og så vil jeg bare skide gerne sprede god karma og bryde tabuer! Og så drømmer jeg om swipe Up funktion, men der er laaaaaang vej igen 😉Mit drømmejob er i feltet indenfor kommunikation, marketing og projektledelse og helst en kombination af alle tre dele.
  Jeg går også med tanken om at blive selvstændig, freelancer eventuelt, men det spring er alligevel ret så stort. Endnu.

  Min største last er helt klart Instagram og chokolade. Det går faktisk også ret godt sammen 😉

  Tak for at du deler og tager os med indenfor i jeres liv. Du rocker min båd hver eneste dag 🙂👌🏻💪🏻👍🏻

  1. Aaaaltså!! Tak for din søde besked og fordi du også vil dele lidt om dig selv herinde 🙂 Og hey, tillykke med 11-års dagen!

   1. Tusind tak 😘

    Og tak for DIG og alt du deler 🙏🏻

    Jeg håber sgu, at jeg en dag møder dig helt ægte for hvor vil jeg gerne give dig den største krammer ♥️

 42. Hej skønne Cana,
  Jeg hedder Cecilie og nærmer mig 42 år. Jeg bor i lejlighed i Mariager med mine tvillingepiger på snart 11 år. Har ingen kæreste som sådan, men ser en dejlig mand så tit jeg kan slippe afsted med det. Jeg havde sidste dag på mit job som SSA på det lokale plejehjem i fredags. Skal fra oktober være personlig hjælper for en ung kvinde. Meget nyt, meget spændende, men jeg glæder mig til bedre arbejdstider, så jeg kan være mere sammen med mine piger. Jeg elsker at sætte gamle skabe i stand. Og min største last er cola. Jeg kan ikke huske hvornår jeg startede med at læse din blog, men det føles som altid. Jeg ved ikke om jeg har præferencer, nyder bare at følge med da du virker som en pige jeg ville have det virkelig sjovt sammen med, hvis jeg kendte dig i det virkelige liv. ❤️

  1. Hej Cecilie,
   Aaaaltså, hvor lyder det bare dejligt og spændende med den dér mand, du ikke er kærester med! Jeg håber at det kommer til at udvikle sig lige akkurat sådan som du drømmer om.
   Stort knus!

 43. Hej søde Cana ⭐️

  Jeg hedder Christina, er 26 år og min base ligger i København. Her bor jeg sammen med min kæreste Sebastian og Berta musen, der er vores baby (men en noget behåret en af slagsen) 😉 6 kg ren kærlighed i racen yorkshire terrier.

  Jeg har en kandidat i Medievidenskab fra Aarhus Universitet, og jeg arbejder som influencer specialist hos det fynske bureau STEP. Vi har efterhånden arbejdet sammen et par gange, hvilket altid er en fornøjelse! Du er i sandhed skøn, og jeg glæder mig så meget til næste kampagne med dig 👐🏼

  Jeg elsker at renovere det sommerhus min kæreste og jeg købte for et års tid siden. Ingen håndværkererfaring men et projekt baseret på kærlighed og drømme. Og så er der græs til den kære hund 😂 Dén følelse kender du nok… Jeg leger lidt på Instagram gennem: @voressmil, fordi det er drøn skægt at være lidt på den anden side, nu jeg har lavet strategier og kampagner i 6 år.

  Jeg elsker radio soft, jeg elsker iskoldt vand, og så elsker jeg at møde nye mennesker og komme over alle de banale spørgsmål. Dér hvor man faktisk tager noget viden med sig, som man selv kan udvikle sig på baggrund af.

  Jeg elsker din umiddelbarhed, din ægthed og din evne til at formidle dig. Og det er lige præcis det samme indhold, jeg sluger til mig. Du er for sej! Tak fordi du tør åbne op, det er drøn inspirerende!

  1. Hej Christina,
   Oh boy! Tak for din mega-søde kommentar! Det er særligt dejligt at høre fra én “på den anden side af bordet”, så kæmpe tak for det! Det er dejligt at du også vil dele lidt om hvem du er herinde hos mig 😀
   Stort knus!

 44. Sødeste Cana! Jeg hedder Stephanie. Jeg er 30 år og har to piger på hhv. 9 og 7 år og en dreng på 10 mdr. Jeg bor i Fredericia med mine børn og min kæreste, som jeg har kendt i 18 år og været sammen med i 3 af dem 🥰
  Når jeg ikke barsler den så bruger jeg min uddannelse som socialrådgiver til at hjælpe de udsatte mennesker i vores land hvilket er noget jeg virkelig brænder for!

  Jeg elsker at hygge med min familie, bage, male/tegne og synge.
  Min største last må jeg nok erkende er cola og chokolade. Jeg kan simpelthen ikke sige nej 🙈

  Jeg startede med at læse sin blog efter at du var barselsvikar over ved SneglCille og så har jeg ellers været hooked siden. Jeg elsker din blog og al den glæde du så fint spreder i dine indlæg 😍 jeg er især vild med fødselsfredag og dine tid til eftertanke. Og så er jeg blevet ret vild med at læse din føljeton omkring din tid som jordemoder til blogger 💜

  Det var lidt om en af dine trofaste læsere.
  Al kærlighed til dig og din familie 🌸

  1. Søde Stephanie,
   Taaak for dine søde ord og fordi du vil dele lidt om dig selv! – Og hey, det lyder som om du og din kæreste har en ret fantastisk historie, som jeg ville elske at høre engang <3
   Knus!

 45. Jeg hedder Mie, og er 22 år. Jeg bor på Amager i en lejebolig med min kæreste, og har ingen børn. Til dagligt studerer jeg historie på københavns universitet, og er lige nu i fuld sving med at lære alt om museumsudstillinger. Derudover spiller jeg teater. Min største last på nok være bland-selv-slik, da jeg ikke kan gå en weekend igennem uden netop det!
  Jeg læser med fordi du er skide hyggelig at følge, og jeg elsker at læse dine indlæg om ganske almindelige hverdagsting.

  1. Hej Mie,
   Hvor er jeg bare glad for at du læser med! Unge, garanteret smukke kvinde! Tak for dig og for at dele.
   Knus!

 46. Hej Cana 💜
  Jeg hedder Sofie og er 23 år. Jeg vor i Valby sammen med min mand. Vi blev gift for tre måneder siden og jeg stopper på mine p-piller om tre uger i håb om at blive gravid.
  Jeg er i gang med at læse nogle fag på HF og derefter er planen at blive jordemoder. Jeg elsker at se film og tv-serier med min mand og nusse med vores katte. Min største last er nok at jeg føler, at der er mega lang vej igennem mit studie, før jeg har en uddannelse.
  Jeg følger mest med på Instagram, hvor jeg nyder din positivitet, men jeg læser nogle blogindlæg i ny og næ, især hvis det har noget med dit liv som jordemoder at gøre. Tak fordi du spørger!
  Knus

  1. Eeeejjjj Sofie, stort tillykke med brylluppet! Og p-pillerne, der ryger på hylden om lidt! Jeg krydser fingrene for at det kommer ti at betyde, at I snart skal være forældre 😀 Yaaaay!

 47. Hej – jeg hedder Laila, er 37 år og gift med Henrik, og det har vi været siden 2003. Sammen har vi de to dejligste børn i verden. Signe på 17 år og Ricko på 14 år. Vi bor i Oksbøl tæt på Blåvand. Er selvstændig bager sammen med min mand og har en lille bagerforretning nede i Esbjerg.
  Største last er med sikkerhed mit evindelige småspisning 😋 elsker søde sager.
  Jeg elsker mine hverdags formiddage for mig selv (jep, sådan nogle har man, når man arbejder meget i weekenderne) der lader jeg virkelig op, og de er helt uundværlige for at jeg kan hænge sammen.
  Jeg læser med fordi jeg startede med at følge en vis herre med samme efternavn som dig og så gik der ikke længe inden du havde erobret mit hjerte, med din ærlige og nede-på-jorden agtige måde at skrive på. Det følelse så ægte, og man kan ikke andet, end komme til at holde af dig.
  Jeg er ikke så god til de der reklame indlæg, dem styrer jeg ofte uden om, alt andet er jeg med på, og sønderjysk søndag er genialt ❤️
  Tak – Vh. Laila

  1. Hej Laila,
   Taaak fordi du deler lidt om dig selv. Det er så dejligt for mig at få et lidt bedre kendskab til jer, der læser med 🙂 Og en bager i Esbjerg? Gad vide om jeg mon har snoldet hos dig, da jeg boede der i sin tid? Det kunne være skægt!
   Knus

 48. Hej fantastisk Q.

  Single og 40 år om 15 min 😜
  Og jeg er ik 40 fed og færdig, no no det hedder 40 frisk og fræk 🤣🤣

  To sønner på 6 og 9år, skilt fra børnes far for 1,5 år siden efter 17 år sammen.
  Jeg var ik mig selv mere, havde mistet troen på mig selv. Så bad om skilsmisse.

  Men siden da har jeg taget den ene røvtur efter den anden og skal først til at genfinde mig selv nu!

  Jeg startede med at følge dig pga dine to skønne drenge, (en drengemor, det måtte jeg da følge) synes du er fantastisk ❤️
  Sluger det meste du lægger op, tak for dig 🤗
  Kh. Heidi

  1. Åh Heidi, tak fordi du deler og tak for de søde ord! Det lyder som om din process med skilsmisse (også) har været benhård, så jeg sender dig den største og varmeste krammer jeg overhovedet kan komme i tanker om. Du er sej, er du!

 49. Hej Cana 🙂
  Jeg hedder Åsa, er 31 år og bor på Færøerne. Jeg blev sidste år skilt efter 10 års ægteskab. Jeg har ikke nogle børn.
  Til dagligt læser jeg til pædagog, og det elsker jeg virkelig!
  Jeg elsker at sy, og jo mere travlt jeg har med fx skolen, jo bedre gør det mig egentlig at sætte tid af til at sy.
  Min største last må være, at jeg spiser for meget slik/usund mad.
  Jeg har fulgt med hos dig længe, og synes at det er hyggeligt. Dog må jeg indrømme at jeg på det seneste i højere grad kun følger med på stories (det gælder ikke kun dig, men alle de bloggere jeg følger ;))
  Selvom jeg ikke har børn, så er jeg faktisk vild med fødselsberetningerne.

  1. Hej Åsa,
   Hvor er det bare dejligt at du læser med her hos mig – og følger med på stories, ikke mindst! Og tak fordi du også deler lidt om dig ): Stort knus!

 50. Hej cana
  Jeg hedder Louise, er 32 år, og gift med min ungdomskæreste på 11 år (været kærester siden jeg var 17år).
  Jeg bor i Albertslund, og har 2 børn, en datter på 9år og en datter på 5 år.
  Jeg arbejder som sagsbehandler på en kommune- og jeg ELSKER det.. jeg har daglig kontakt med borgerne i kommune, og det giver mig et kæmpe kick at kunne hjælpe dem i at navigere rundt i det offentlige.
  Jeg har efter et vægttab på 50kilo er jeg virkelig begyndt at elske at træne, og være aktiv med min familie- det er ret vildt hvad kroppen kan klare, og tænk sig hvad man har udsat den for ved at bære rundt på alt for mange kilo i en del år. Det var faktisk under min 2. Graviditet jeg startede med at tabe mig, under en forsøgsordning med diætist i jordmodercenteret.
  Jeg elsker at læse med om hvad der rør sig hos dig👍🏻
  Håber du kan bruge min lange smøre til noget
  Louise

  1. Waaaauw Louise!! 50 kilo!! Hvor er du bare mega-sej! Tak fordi du deler lidt om dig selv – jeg er sikker på at der nok skal sidde nogen og blive inspirerede af din gode energi. Tak for dig 🙂

 51. Hej Cana.
  Jeg er 38 år gammel. Jeg er uddannet sygeplejerske og bor lidt uden for Kbh.Jeg er mor til 5 sønner på 16 år, 10 år tvillinger på 8 år og lillebror på 5 1/2 år. Har født dem alle selv med undtagelse af min ene tvilling ser KOL til verden ved akut kejsersnit. Jeg har gået hjemme i 10 år med mine drenge pg passet dem på fuldtid. De 3 mellemste til skolestart og lillebror til han var 4 år. Jeg blev skilt fra børnenes far i sommeren 2018 og vi deler nu børnene 8/6. De 6 dage jeg ikke har drengene arbejder jeg som sygeplejerske og de dage jeg har drengene holder jeg helt fri… Min ældste søn er lige startet på efterskole. Han har altid boet hos mig 100% af tiden.
  Jeg elsket at være sammen med mine børn og give dem oplevelser. Derudover hr jeg en kæreste som jeg også elsker at være sammen med. Han er del yngre end mig.
  Min største last må være slik.
  Jeg elsker at læse med på din blog og følge med på Instagram. Du er meget inspirerende

  1. Hej Ditte,
   Sikke dog en (garanteret vidunderlig) flok du har!! Wauw. Jeg håber at du trives i dit “nye” liv, efter du er blevet skilt, selvom det lyder som om du har hænderne fyldt til randen. Pas på dig.
   Stort knus!

 52. Hej Cana,

  Jeg hedder Michelle, 26 år, bor på Fyn med min kæreste og vi venter vores første barn som kommer til december.

  Jeg var til dit foredrag i tirsdags og jeg må bare sige woaw! Sikke et humoristisk menneske du er! Du havde en utrolig evne til at selvom du lade svesken på disken om alt fra inden du er gravid til, nu er baby her. Så blev man bare så tryg efter at have hørt dine historier.
  Så det skal du altså have kæmpe ros for! 👏🏼👏🏼

  Min mor spurgte mig egentlig, som var med til foredraget, hvorfor jeg lige havde fulgt dig så længe. Og der må jeg vidst bare sige, at det er pga af den ægthed og tryghed du giver ud fra dine storys.
  Jeg læser ikke alle dine blog indlæg men følger dig hver dag!
  Jeg er kæmpe fan af dine spørgerrunder hvor du svare på alt mellem himmel og jord, også selvom du tror, at man ikke gider at se kilometer lange storys – men det gør jer 😄

  Dine bøger er fantastisk og du skal vide de har hjulpet en førstegangs gravid og hendes kæreste I VILDT mange situationer, som kan være svære at tale om i en graviditet hvor ALT bare ændre sig!
  derfor kunne jeg næsten hoppe af glæde over at du i tirsdags fortalte at du kommer med en ny bog som indeholder endnu mere til partnere. Hurra for det!

  Til sidst du skal vide! Du er mega sej og en fornøjelse at følge.

  God dag 🙂

  1. Aaaaltså, Michelle!! Din kommentar gør mig så glad! TAK for den og for dig!
   Rigtigt meget pøj pøj med fødsel og baby til december – du bliver uden tvivl en fantastisk mor. Husk det – også på de dage, hvor det hele måske føles allermest som remoulademos.
   Stort knus!

 53. Hej Cana
  Jeg hedder Ida, og er lige fyldt 24, hvilket jeg har det lidt stramt over, velvidende at det selvfølgelig er federe end alternativet.
  Jeg bor på Frederiksberg, hvor jeg lejer et værelse hos noget familie.
  Jeg er single and ready to mingle, selvom jeg alligevel ikke rigtig orker, for hold nu op, der er mange slatne fisk i havet!
  Jeg stoppede på mit studie for halvandet år siden, fordi jeg var kørt død i det og meget forvirret omkring, hvad jeg skulle. Siden jeg stoppede, har jeg arbejdet i en virksomhed, der forhandler dagligvarer til ældre mennesker, der ikke selv kan handle. Og jeg er jævnt glad for det!
  Jeg elsker mange ting, men jeg kan bedst lide at være sammen med mine bedste venner – og grine – og få andre til at grine. Dét elsker jeg.
  Last – jeg har da ingen laster 😉
  Jeg kan godt lide at blive klogere på andre mennesker, så jeg synes, det er ret hyggeligt at læse blogs. Og din er ingen undtagelse.

  1. Hej Ida,
   Hvor er det bare dejligt at du læser med her hos mig, selvom vi er vidt forskellige steder i vores liv! Tak for det og for at du deler lidt om hvem du er – det er jeg meget glad for.
   Stort knus!
   Og ps. Du skal virkelig (!) ikke have pres over at være 24. Virkelig ikke.

 54. Hej søde Cana!
  Jeg hedder Julie, jeg fylder 22 om en uge og jeg er lige startet på medicinstudiet. På søndag flytter jeg sammen med min kæreste gennem 5 år, og vi har fået den fineste lejlighed i centrum af Odense. Det bliver så dejligt.

  Før medicinstudiet tog jeg en danseuddannelse, og trænede i et ægte kompagni. Men medicin har altid været min store drøm, så jeg vidste at dansen måtte vige pladsen før eller siden. Selvom det er lidt vemodigt.

  Min største last er uden tvivl chokolade. Jeg spiser alt for meget chokolade… Men det smager jo så godt! Og så længe at jeg træner, så går det nok…

  Jeg elsker at følge med på din blog. Du er den sejeste, sødeste og mest positive og inspirerende kvinde. Sådan helt ærligt. Jeg tænker tit på, at når jeg en dag om mange år bliver gravid, så må jeg have fat i dine bøger.
  Jeg er vild med alle de forskellige blogindlæg du bringer. Men især fødselsberetningerne er altså lidt spændende 🙈

  Kæmpe krammer til dig

  1. Åååårh altså, Julie!! Din kommentar gør mig mega-glad! Tak for den og for dig <3
   Pøj pøj med medicinstudiet - jeg er sikker på at du bliver en fantastisk læge!
   Knus

 55. Hej Cana
  Jeg hedder Christina, er 29 år og nybagt mor. Til dagligt er jeg pædagog i en vuggestue på Østerbro. Jeg bor i søborg og er opvokset i Svendborg.
  Jeg elsker at være mor og følger dig fordi du er en kæmpe inspiration. Da vi var indlagt læste jeg og så dine videoer, som gjorde mig tryg ved at skulle føde, dog endte jeg ud i akut kejsersnit efter 21 timer. Efterfølgende læser jeg dine bøger og finder to der.
  Jeg kan godt lide at følge dig og din hverdag, du virker oprigtig og siger tingene som de er.

  Rigtig dejlig dag, og kæmpe respekt fra mig ❤️

  1. Hej Christina,
   Stort tillykke med din nye titel i livet – mor! Det er stort, ikke?
   Tak fordi du deler lidt om hvem du er; det betyder meget for mig 🙂
   Knus

 56. Mojn Carna.

  Jeg hedder Heidi , er 50 år gammel , uddannet sygeplejerske og har arbejdet som det i 25 år men nu desværre førtidspensioneret pga en træls gigtsygdom . Jeg har 4 børn, alle piger . På hhv 27,25,22 og en efternøler på 13 1/2 år. Jeg er gift med Klaus og vi bor i Sønderborg . Faktisk er jeg også mormor til 3 lækre børnebørn på 6, 2 og 1 1/2 år. Og jeg var så heldig at være med til mit første barnebarns fødsel på Sønderborg sygehus .
  Jeg elsker at læse gode bøger, at nusse i haven, strikke, hækle , bage og lave mad( når det ikke bare er en frikadelle)

  Derudover kigger jeg alt for meget på min telefon og læser alt for mange blogs og glor alt for meget på Instagram ….

  Desuden har vi en lille hund, Ella som er min makker herhjemme

  1. Mojn Heidi! Hvor er det dog dejligt at du læser med her hos mig! Og tak fordi du deler lidt om hvem du er – det er så fedt for mig at få en lidt bedre fornemmelse af hvem der læser med. Knus!

 57. Jeg hedder Louise, er 32 og mor til to børn på 1,5 år og 3,5 år. Jeg bor i Hillerød sammen med min mand. Vi flyttede hertil for to år siden fra Nørrebro og det er det skønneste at have eget hus og have hvor der er plads til at børnene kan boltre sig. Jeg arbejder til dagligt som ppr psykolog og synes det er det bedste i verden at være psykolog. Jeg elsker når mine børn leger med hinanden og griner, jeg elsker at læse (selvom tiden er minimal), jeg elsker elsker elsker at ses med mine veninder fordi de gør mig klogere, stærkere og mere modig. Min største last er kaffe og så er jeg en sucker for “de unge mødre” 🙈
  Jeg læser med her hos dig fordi jeg oplever dig som en meget ærlig kvinde som tør tage pis på sig selv og fortæller om virkeligheden som den er. Det inspirerer mig. Jeg er glad for de oplæg der handler om hverdagen! De små ting du lægger mærke til og fortæller om. Tak for dig.

 58. Hej Cana 🌸
  Jeg hedder Trine, er 42 lige om lidt, arbejder som sygeplejerske på mit 17. År, er gift med min mand på 12. År og er den stolte mor til mine 2 døtre på 9 og 12 år.
  Jeg elsker tid med mig selv, bage kager, indrette og veninde ture.
  Min største last er mad med alt for stor fedtprocent!
  Jeg læser med hos dig fordi du “bare” er dig: fede finurlige skriv, helt simpel og nede på jorden og din forelskelse i din kæreste er en inspiration og påmindelse til mig og mit parforhold.
  Jeg kan lide det hele, men nok allermest dine egne beretninger fra hverdagen og så fødsel historierne ❤️
  Tak fordi du spurgte ind🙏😍😉

  1. Altså, Trine! Tak for de meget pæne ord – og mange tak fordi du ville dele lidt om hvem du er. Det betyder meget for mig at få lov til at komme lidt om på den anden side af skærmen også 🙂
   Knus!

 59. Hej 😊 jeg hedder Pernille 34 år, og bor med min mand og tre børn på Amager. Når jeg ikke er på barsel (som jeg har været en del; har en dreng på 5 en pige på 2 og en dreng på 5 mdr) så arbejder jeg som jurist.
  Jeg følger primært med på grund af fødselsberetningerne, som jeg elsker.
  Min største last er Chips.

  Ha en dejlig dag 😀

 60. Hej, Jeg hedder Beth (med dansk udtale)og blev 27 i søndags 😉

  Jeg er født og opvokset på sjælland men flyttede for omkring 5,5 år siden til Nordjylland, da jeg mødte min, nu forlovede og vi har et barn sammen og så har jeg en bonus pige, som er hos sin mor hver anden weekend og hos os i hverdagene 🙂
  Så er hendes primær omsorgsperson uden at være forældre 😂❤

  Til dagligt er jeg lige p.t. prøver er jeg i praktik og kænper for at komme tilbage til hverdagen efter en depression i 2017 🙂

  Jeg elsker at lege med mine børn, drømme og gøre ting der for mig til at føle glæde 🙂
  og så drikker rigtig meget kaffe.
  Og er virkelig følsom.

  Her kommer en lidt sjov ærlighed 😂
  Jeg startede med at tjekke din blog ud, fordi jeg synes godt om Thomas og jeg var nysgerrig om hvad du var for en. (ja det er et stykke tid siden) 😂

  Og lige pludselig stod jeg der med en lille baby på armen og en masse perfektionisme og en voksende depression og der var du, som fortalte mig at det hele var okay og at livet gerne må svine og man gerne må tegne uden for normen og stregerne, så længe man er ærlig og kærlig til sin tilgang til andre og sig selv!
  Så tak for det og dig!
  Elsker hele din blog tror jeg 😂
  Men hvis jeg skulle vælge type indlæg, så nok alt der viser mangfoldigheden i mødre og kvinder og alt som er hudløs ærligt.
  (Fx. Fødselsberetninger, her er min mave, her er mit liv, dine tanker om dele børn og jul, og alt der i mellem)
  Bliv ved ved at inspirere og husk hvor vigtig og smuk en stemme du er i de danske debatter og i disse SoMe tider ❤

  1. Åh Beth! tak for din vidunderlige kommentar – og tillykke med fødselsdagen i søndags 🙂 Jeg krydser fingre for at din praktikperiode bliver super god og at du snart kan komme tilbage på fuld styrke som den fantastiske kvinde jeg er helt overbevist om, at du er <3
   Stort knus - og tak igen!

 61. Hej Cana ☺️
  Mit navn er Nønne.. jeg er 29 år og bor i greve sammen med min kæreste cecilia, men drømmer om et hus på lidt ude på landet – uden rigtigt at være landet 😅
  Efter 2 1/2 år i fertilitetsbehandling, en masse frustrationer og tårer, alternativ behandling osv , blev det endelig min tur .. Jeg har termin d. 24/12 med mit første barn. En lille dreng. 🎄🎅🏽 Og tænk at jeg nu har cecilia at dele det med ❤️
  Jeg er meritpædagog studerende og derudover er jeg vikar i en Rudolf steiner inst.
  Jeg elsker at hygge med familie , kæreste og venner . Den tid vi går imøde nu er min yndlings tid. Uldtrøjer, stearinlys, kaffe og seriehygge med kæresten er virkelig noget jeg holder af.. Ture i skoven, og mit arbejde i steiner inst. som er fuld af eventyr, hygge, læring, magiske stemninger , Er bestemt også en af favoritterne, og jeg tager en del af de stemninger med hjem i privaten.

  Jeg tror faktisk ikke jeg har en last🙊 ikke engang en graviditetslast.

  Jeg følger med da jeg syntes du er et fantastisk lunt menneske , som altid udstråler skøn energi og mange smil.

  Jeg er nok mest til familie relaterede indlæg. Om det så omhandler hund, børn, livsstil osv ..

  til sidst – guuuuuud Hvor gad jeg virkelig godt have dig som jordemoder !!🙌🏽 Er sikker på at du, med din varme, ville kunne få mig til at falde til ro ift at jeg forestiller mig at en fødsel er helt forfærdelig udstillende .. og jeg ville allerhelst gøre det helt alene uden nogle kunne se mig, så ingen så hvis jeg 💩 eller 🤮 imens 🤷🏽‍♀️😅 men skulle nogen være der , så skulle det da være din som jordemoder !!

  1. Aaaaltså, Nønne! Stort tillykke med graviditeten – og sikke dog en terminsdato. Det er jo verdens bedste måde at sikre sig en god juletid på <3
   Stort knus og tak for din søde kommentar!

 62. Hej søde Cana ❤
  Jeg hedder Caroline, jeg er 25 år. Jeg bor i Struer (vestjylland) sammen med min kæreste Nicolai og vores søn Storm på 2 år. På mandag begynder jeg min uddannelse som kosmetolog og samtidig med den arbejder jeg om natten på et plejehjem, da sådan en uddannelse desværre ikke er helt billig
  Jeg elsker at have en alene aften, nok fordi der ikke er så mange af dem, med kæreste og barn , så hvis min kæreste skal ud glæder jeg mindst lige så meget som ham, så køber jeg gerne sushi og bland selv slik og så finder jeg noget som kun jeg vil se i fjerneren 😍
  Min største last er desværre rygning, jeg begyndt at ryge igen efter jeg stoppede med at amme og det hader jeg mig selv for.
  Jeg læser med fordi du jo er mega sej og så kan jeg godt lide din måde at skrive på – når man læser din blog kan man høre din stemme oppe i hovedet
  Jeg er ret vild med at læse om alt med fødsel er, men også f.eks. hvordan man får flotte krøller 😊
  Har fulgt med i knap 2 år og jeg bliver hængende 😍

  1. Hold da fast, Caroline! Det lyder som om du er gjort af et helt særligt stof, med alt det du kaster dig over. Seje, seje, kvinde! Tak for din kommentar og for de søde ord.
   Stort knus!

 63. Jeg hedder Line og er lige fyldt 28. Jeg bor i Odense, men er oprindeligt fra Bornholm. Jeg er fandens godt ugift på 5. år med en dejlig fynbo. Vi har ikke børn, men vil gerne have to stykker en skønne dag. Til dagligt er jeg sygeplejerske på et rygkirurgisk sengeafsnit.
  Jeg elsker at stene dårligt reality-tv og hækle, men også at lave mad/bage og forkæle mine mennesker ❤️ Min største last er at jeg er en snacker.. gerne bland selv slik, men Chips og popcorn vinder.
  Jeg læser med på din blog fordi du er dejlig jordnær og vender løst og fast. Specielt “tid til eftertanke” er skønne at læse. Men jeg synes også at fødselsberetningerne er fantastiske at dykke ned i.

  1. Ha ha, fandens godt ugift?! Dén vil jeg tage til mig! 😀 Tak fordi du ville dele lidt om dig; det gør mig så glad, at få lov til at lære dig lidt at kende. Knus!

 64. Jeg hedder Karina Alex, jeg er 28 år og har en kæreste, sammen har vi en datter på 5,5 md. Vi bor pt. i Horsens, men flytter hjem til mit barndoms område om 14 dage.
  Jeg arbejder med tænder, når jeg ellers ikke lige er på barsel. Min største last er helt sikkert sukker – i alle afskygninger. Cola, slik, chips kage you name it, im on it! 😉
  Jeg læser med herinde, fordi du er sød og god til at skrive. Jeg foretrækker fødselsberetninger, og overvejer om jeg skal sende min egen afsted til dig. 🙂
  Jeg elsker desuden at lave ingenting, altså sådan virkelig ingenting.. dagene går op i baby, og derfor elsker jeg lige for tiden at sumpe i min seng når hun sover. Ellers kan jeg normalt godt lide at svømme, læse og se serie. 🙂

  1. Åh Karina Alex, jeg elsker dig altså en lille smule for at arbejde med tænder og alligevel være helt vild med sukker i alle afskygninger! Tak for dig og for din kommentar!
   Knus!

 65. Hej Cana
  Jeg heder Christina er 38 år (ja det må jeg desværre indrømme, selvom jeg ikke er meget for det)
  Jeg bor i Brande, Midtjylland sammen med mine 3 børn på 13, 9 og 7år. Og min skønne mand som jeg har været sammen med i 17 år.
  Til dagligt går jeg desværre hjemme, efter flere nedture med stress og en dårlig ryg (så den skal nok huske at fortælle mig jeg ikke er 25 længere, selvom jeg til tider føler mig der) Men jeg drømmer om min krop og mit mod en dag vil tillade mig at lave lidt det samme som dig, med en blog om at være mor, bolig, mad, kreativ og så mange andre skønne ting du viser os i din hverdag. Min største last er nok lakridser og tøj elsker at shoppe, og kan ikke undvære lakridser.
  Jeg elsker at læse med når du er dyb, fortæller om de ting der går lidt tæt på, og du viser hvem du er.
  Tusinde tak for dig. Fordi du er jordnær, sjov og dig. Bliv ved med det ❤️

  1. Åh Christina, det gør mig altså ondt at læse at du både er/har været ramt af stress og en dårlig ryg. Det lyder dog umiddelbart som et fint udgangspunkt for at blogge, hvis det er dét du gerne vil 🙂 Det lyder som om du har en historie at fortælle <3
   Knus!

 66. Hej Cana.
  Jeg hedder Julie. Jeg er 32 år gammel læser til sygeplejerske. Gift med Kristian på 33 som er VVS mand. Vi sammen Asta og Kresten som du kender lidt til, da du har delt begge fødselsberetninger ❤️

  Vi bor på Fyn nær Nyborg på vores lille gård, et liv der er meget anderledes fra dit i Nordhavn. Vores lille gård tæller både geder, kælegrise og katte.

  Jeg elsker tiden med familien på vores lille landsted hvor der altid er lidt at se til. Jeg elsker også Knytte og hækle. Og at løbe.

  Største last må klart være chokolade og cola.

  Jeg fandt egentlig frem til din blog ved en tilfældighed under anden graviditet. På det tidspunkt holdte du gerne “jordmoderdag” en gang om ugen hvor man kunne stille spørgsmål. Sidenhen er jeg begyndt at holde af at følge fordi du er ærlig, selvironisk og skøn. Jeg holder meget af dine ugentlig tid til eftertanke indlæg. Men generelt kan jeg godt lide du har os med i alt muligt.

  Keep on going❤️

 67. Hej Cana, så vil jeg da også være med i denne her….
  Jeg hedder Mai-Britt er 34 år, gift og har 2 piger på snart 9 år og 3,5 år.
  Vi bor i Nordtyskland og jeg har hele mit liv været en del af det danske mindretal. Manden min, som er dansker, mødte jeg i Sønderborg hvor jeg lige var startet på sygeplejestudiet. I over 10 år har vi formet vores liv i Danmark før vi besluttede os at rykke tilbage til mine rødder i Sydslesvig. Dvs. vi er blevet gift i Danmark og vores børn er født hhv. i Sønderborg og Aabenraa.
  Til dagligt er jeg skolesygeplejerske på de danske skoler der ligger syd for grænsen. Jeg elsker mit alsidige arbejde…
  Jeg elsker at have orden i tingene, rydde op og gøre rent men det er også min store last, da jeg ofte prioriterer et rent og rytteligt hjem overfor kvalitetstid med mine børn.
  Jeg elsker at følge med både her og på Instagram, fordi du er sjov, kærlig og har mod på at stå ved din mening.
  Jeg kan godt lide alle dine indlæg – jeg læser dem alle i rub og stub…
  Hilsen Mai-Britt

  1. Åh altså, Mai-Britt, din kommentar gør mig så glad! Tak for den og for de søde ord. Hvis du en dag bliver træt af at være så god til at rydde op, så skal du være velkommen til at skubbe lidt af dine evner over til mig, for dét gad jeg ærligt talt godt at blive bedre til 😀
   Stort knus!

 68. Jeg hedder Mia, fylder 32 år i dag og bor sammen med min mand udenfor en lille by, som ligger lidt udenfor en lidt større by som ingen har hørt om, i midten af Jylland.
  Jeg begyndte at følge dig og din blog sidste år, da jeg blev gravid for første gang, fordi jeg søgte nettet tyndt efter fødselsberetninger. Jeg elsker dem.
  Min egen skrev jeg ned i ugerne efter min fødsel for bedre at kunne huske den vilde og fantastiske oplevelse det var og for at kunne give den videre til min datter, når hun engang bliver gravid. Men den er vidst blevet for lang og detaljeret til dit format. 🙈
  Når jeg ikke holder barsel, er jeg soldat, og mine største laster er helt sikkert afhængigheden af min telefon og chokolade. 😁 Og så elsker jeg endeløse serier, hvor der altid lige er et afsnit mere.

  Tak for gode råd og inspiration i det fantastiske forløb en graviditet og fødsel er 👍

  1. Hej Mia,
   Soldatermia! Hvor jeg dog elsker at der er så mange forskellige kvinder, med så mange forskellige liv og professioner, som kan mødes herinde hos mig. TAK fordi du deler lidt om dig!
   Knus

 69. Hejsa ☺️
  Mit navn er Katrine, jeg er for nyligt fyldt 27. Jeg bor i Valby sammen med min søde kæreste, som jeg venter mit første barn med, og som jeg har termin med i morgen, så det bliver meget spændende at se hvornår den lille har lyst til rent faktisk at melde sin ankomst. Af samme årsag læser jeg med største glæde dine fødselsberetninger hver fredag, for at se hvad jeg har i vente 🙈
  Når jeg ikke lige er på barsel, arbejder jeg til dagligt som change konsulent i en stor it-virksomhed, hvor jeg hjælper vores kunder med at implementere de it systemer som mine søde kollegaere udvikler til dem. Det består blandt andet i at afholde workshops med kunden for at afklare behov, men i høj grad også undervise brugerne i hvordan systemet skal anvendes når det er klar til brug.
  Jeg elsker at bage og læse en god bog, når jeg lige har tiden til det, men ellers sætter jeg også stor pris på at ligge i sofaen med min kæreste og se en god film eller serie.
  Jeg tror min største last er søde sager i alle dens former hvis vi har det hjemme, og ellers har jeg noget der er grænsende til usundt forhold til ost, som kan bruges i de fleste retter og gerne meget af det!
  Læser med på bloggen, fordi jeg faldt over din Instagram profil, som jeg elsker at følge med på, så når du linker til dine blog indlæg går jeg gerne ind og læser dem og følger med i hvad der sker 😊

  Desuden er jeg kæmpe fan af dine bøger, som jeg har været meget glad ved under min graviditet, og er så ærgelig over at din nyeste først kommer efter jeg har født, så jeg ikke lige kunne nå at få den med i den mentale forberedelse.

  1. Iihhhh, termin i morgen! Hvor spændende!! Jeg ønsker dig den bedste fødsel i verden og så håber jeg at jeres første tid som en lille familie på tre, bliver ligeså magisk som jeg i gode glimt husker at den kan være <3
   Pøj pøj og stort knus herfra!

 70. Hvad hedder du? Nadia

  Hvor gammel er du? 26

  Hvor bor du? Holstebro på 7. År.

  Har du mand/partner? Kæreste

  Har du børn? En dreng på 5 mdr.

  Hvad laver du til dagligt? Sygeplejerskestuderende.

  Hvad elsker du at lave? Være sammen med min lille familie, læse om børn, fødsler og opdragelse.

  Hvad er din største last? Jeg er MEGET selvkritisk og dårlig til at modtage ros. Jeg er dårlig til at skændes fordi jeg ofte begynder at græde midt i det hele.

  Hvorfor læser du med på canab.dk? Jeg elsker fødselsberetningerne og dine indlæg om jordemoder-onsdag. Dem håber jeg der kan komme mange flere af.

  Hvilken type indlæg kan du bedst lide at læse? Fødselsberetninger og JM onsdag.

  1. Tak fordi du tog dig tid til at svare, Nadia. Det er så dejligt for mig at få et lille indblik i hvem I er <3 Knus!

 71. Hej, jeg hedder Rebekka og er 43 år gammel. Jeg er godt gift og bor i Albertslund. Jeg uddannet beklædningsdesigner, men er (desværre) førtidspensionist. For nyligt begyndte jeg at holde foredrag, om det at blive psykisk syg, og om at komme sig igen. Det fortæller jeg også om i min lille blog på rebekkabildt.dk. Jeg følger dig, fordi jeg synes du er skøn, altid positiv og spændende.
  Jeg har desværre ikke børn og får det heller ikke, da jeg tager medicin og har en sygdom, der ikke tillader det. Jeg elsker at være sammen med min mand. Og hader at han også er blevet syg.
  Tak for dig ❤️
  Rebekka

 72. Hvad hedder du? Emma

  Hvor gammel er du? 25

  Hvor bor du? Holstebro

  Har du mand/partner? Har en sød mand!:)

  Har du børn? Jeps 2 stk

  Hvad laver du til dagligt? Lige nu barsel, ellers er jeg social- og sundhedsassistent elev

  Hvad elsker du at lave? Sove, for hvilken nybagt mor gør ikke det??:)

  Hvad er din største last? Søde sager! Og cola!

  Hvorfor læser du med på canab.dk? Fordi bloggen har relevans for mig. Fordi jeg elsker din helt nede på jorden indlæg

  Hvilken type indlæg kan du bedst lide at læse?
  Jeg er mest fan af fødselsfredag ❤️❤️

 73. Jeg hedder Krista og er lige fyldt 37 år. Jeg bor Ved Vordingborg, sammen med min søn på 11 år.
  Jeg går hjemme på ressourceforløb, både med kroniske smerter og en dum psyke, som følge af en arbejdsskade.

  Jeg elsker at gå i haven. Elsker faktisk bare blomster og at pille i jorden, at gå ture og Træne- altså at bruge min krop i det omfang jeg kan og så elsker jeg at være kreativ og helst sammen med min søn❤️

  Min største last er søde sager, men er blevet god til ikke at købe det og kaffen har jeg også skåret ned på, så lige nu er det desværre cigaretterne der er det grimmeste og mest usunde, men det arbejder jeg også med, så det skal nok komme.

  Jeg læser med fordi du er så positiv, smilende og nede på jorden. Jeg er vild med alle indlæg og med at følge din skønne familie på Instagram. Du tør!!

  Tak for at få lov til at følge med i jeres liv

  1. Hvor er du bare sød, Krista! Tak for din kommentar og for at dele lidt om hvem du er. Du lyder sej og stærk.
   Stort knus!

 74. Hvad hedder du? Bolette Gaia
  Hvor gammel er du? Snart 51
  Hvor bor du? Gudme ( Sydsøstfyn )
  Har du mand/partner? Ja en dejlig en .
  Har du børn? Ja bio søn 32, stedsøn 19 og 7 år.
  Hvad laver du til dagligt? Jeg arbejder i min egen virksomhed , som Heks , seer og præstinde og
  psykospirituel mentor .
  Hvad elsker du at lave? Undervise , at være i naturen , læse og skrive og gøre det der falder naturligt i dagsfomen .
  Hvad er din største last? Jeg ryger og er i fred med det .
  Hvorfor læser du med på canab.dk? Jeg elsker din måde at skrive og dele på – på Insta.
  Hvilken type indlæg kan du bedst lide at læse? Indlæggene om dine tanker og liv .

  1. Bolette Gaia! En heks! Jeg er vild med det! Ikke fordi jeg ved så meget om hvad det betyder, men jeg ELSKER at vi er så mange forskellige kvinder der mødes her hos mig i mit lille online univers <3
   Tak fordi du deler lidt om dig selv. Det betyder meget for mig.
   Knus!

 75. Hej Cana!
  Jeg hedder Lotte og er 22 år gammel. Jeg bor i Holstebro med min kæreste. Vi har boet sammen siden april og været kærester siden september18. Jeg blev student juni17, og lever stadigvæk livet i sabbatår, men starter på sygeplejerskeuddannelsen i feb20. Jeg arbejder til daglig på en specialskole som pædagogmedhjælper – MEGA SPÆNDENDE!! Men er pt sygemeldt pga hofteoperation, så jeg ligger på langs og høvler Netflix/viaplay for alle serier!!!!
  Jeg er et kæmpe familiemenneske, så jeg elsker at være sammen med min kæreste og vores familier!! Jeg elsker at danse crazy på dansegulvet, og gør det i flere timer til de fester jeg kan komme afsted med det!
  Min største last er nok at knække fingre – og at spise chip…. hvis nogle stiller en skål chips foran mig, stopper min arm først med at bevæge sig, når skålen er tom….
  Ærligt, så læser jeg for det meste kun med, når jeg skal til at sove. Det er en dejlig måde at blive træt på, ha ha…. men hvis jeg ser du har postet et mere personligt indlæg, hopper jeg også ind på bloggen, selvom det ikke er sengetid.
  Apropos personlige indlæg, så er det klart dem jeg holder mest af. Jeg er kæmpe fan af bloggere og offentlige personer på Instagram og andre sociale medier, som åbner sig op og kommer ud med det følsomme og uperfekte – jeg ELSKER det!!!!!
  Keep up the good work!

  1. Ha ha ha, hvor er du bare mega-skøn, Lotte!! Tak for din kommentar og din ærlighed, ikke mindst! Rigtig god bedring – og pøj pøj med studiet, når det går igang 😀 Du bliver garanteret alletiders sygeplejerske!

 76. Hej Cana👋🏻
  Jeg hedder Sandie er 31 år og bosat i Kolding sammen med min mand Michael og vores to søde piger Josefine på 5 år og Elinor på 2!
  Jeg er igang med at blive advokatsekretær på et skønt kontor nede i Aabenraa (Sønderjylland er jo dejlig), og inden da her jeg læst engelsk på universitet samt sygeplejerske. Jeg har haft meget svært ved at finde min arbejdshylde, men har nu endelig fundet lige præcis der hvis jeg skal være❤️
  Min største last er kaffe, er det ikke altid sådan med små børn, men shopping er nok tæt på!
  Jeg elsker at se mine mennesker omkring mig glade, og vil nok altid gøre mit for at det sker, det kan dog nogen gange være på bekostning af mig selv, men det er ved at blive bedre!
  Jeg har fulgt med i din blok siden jeg var gravid med Josefine, da vi jo fik børn på nærmest samme tid!
  Jeg elsker at følge dig, og det skyldes specielt din ærlighed og din fantastiske energi, så TAK ❤️

  1. Ejjj hvor hyggeligt at du har fulgt med så længe, Sandie! Du må være én af de allerførste læsere herinde <3 Tak for det, for dig og fordi du ville dele lidt om hvem du er!
   Stort knus.

 77. Hej Cana😊

  Jeg hedder Tanja, er 36 år og bor i Århus med min kæreste og vores to dejlige og meget energiske tvillingedrenge på 3 år.
  Jeg arbejder som børnesygeplejerske på snart 10. år, og elsker mit job.
  Jeg elsker weekender med familien, og sætter måske også ekstra pris på dem pga mine arbejdstider og arbejdsweekender. Og så nyder jeg at være ude med veninder og ikke mindst de talrige koncerter min kæreste og jeg render til. Han er rigtig god til at være hurtig på tasterne, når billetterne sættes til salg😉
  Min største last er chokolade i alle afskygninger🙈
  Jeg læser med på din blog fordi jeg synes du er så dejligt umiddelbar, ærlig og åben. Du har en fantastisk evne til at belyse ting på en meget velformuleret måde… og så er du bare sjov😊
  TAK for en skøn blog- nyder at læse med.

  Mange hilsner fra Tanja.

  1. Årh altså, Tanja! Tak for din meget søde kommentar! Dine ord gør mig så glad og jeg synes det er meget, meget dejljigt at få lov til at lære dig lidt at kende også! Stort knus.

 78. Jeg hedder A, er 28 indtil på onsdag. Jeg fletter fingre med Skægaben på snart 9. år, som pt plager en helt del om børn. Jeg er deltidsansat kommunallønslave i bostøtteregi, som jeg er ganske glad for og bruger min store mængde fritid på livsnyderi ala kulturoplevelser, rejseri og hyggeblogging med en af min to yndlingsøstre der hedder K inde på http://www.venterpaavin.dk, samt på at læse alt, hvad jeg kan komme i nærheden af. Har en svaghed for dårlige vaner, rødvin, alt med mayo og gammelt, dansk rap.
  Jeg læser i øvrigt med, fordi det er pis’hyggeligt.

  1. Dårlige vaner og rødvin, siger du? Count me in!! Tak fordi du er med (omend jeg selvfølgelig bider mærke i, at det er nogle meget udsædvanlige navne, du er din søster holder jer, ha ha) 😉

 79. Jeg hedder Line og er 32 år, bosat på Vesterbro i København med min søde kæreste. Vi har ingen børn (dog en “bolle” i ovnen 🙂 – kom og fød med mig! Jeg er lærer, arbejder med børn med vanskeligheder- diverse diagnoser i udskolingen, og jeg elsker det! Jeg har faktisk læst et år til jordemoder tidligere, det har altid været min drøm, indtil jeg havde en nattevagt og blev bekræftet i, at jeg er vild med alt det fysiologiske, men knap så vild med fødsler – så blev det 4. generationslærer i stedet. Jeg elsker både at sumpe foran tv’et, eller læse en god bog. Naturen holder jeg også meget af og træning. Særligt mad er også en kæmpe interesse, og så at vinde i spil, det kan jeg virkelig godt lide 😀 Når jeg ikke bager børn, elsker jeg også at rejse langt væk og opleve livet under vand som dykker!
  Min største last… Min kæreste ville nok sige, at jeg roder! Nogle gange tager jeg sorgerne på forskud og er (for) pessimistisk og stiller for store krav til mig selv.
  Jeg følger mest med på intragram og hopper så herover, når jeg falder over et interessant indlæg. Jeg har fulgt med på sidelinjen længe, og er på det sidste sjovt nok begyndt at læse lidt ekstra med om fredagen 🙂
  Jeg tror bedst, jeg kan lide de indlæg, hvor det er helt tydeligt, at du virkelig har noget seriøst på hjertet, særligt omkring valget og det med normeringerne på børneområdet m.m. kan jeg huske, jeg var ret imponeret over, hvordan du stod frem og fortalte om dine holdninger! Netop fordi det var lidt anderledes end alt det andet som kan læses i det store bloggerland. Kærligst!

  1. Åh Line, tak for din søde besked og for at fortælle lidt om dig selv! Ha ha, jeg er vild med din selverkendelse – og hey, hvem kan ikke også lide at vinde i spil? 😉 Tak for dig – og pøj pøj med fødslen, når den viser sig. Hvis jeg kunne, var jeg gerne med! Knus.

 80. Jeg hedder Sine, jeg er 34 år og bor i Stenløse med min mand og vores to skønne børn på 2,5 og 5,5 år. Jeg arbejder til dagligt som sygeplejerske. Elsker at være sammen med min familie og det må gerne foregå ude i naturen. Elsker også at lave kreative projekter, men det bliver der sjældent tiden til i hverdagen med børn.
  Jeg elsker cola! Coca Cola og kan ikke have slik i huset uden at spise det. Og det er svært når jeg ikke vil have mine børn skal have alt for meget sukker.

  Jeg nyder at følge med på din blog (og læse sine bøger) fordi du er så ærlig, rolig og et varmt og positivt mennesker. Derudover synes jeg også jeg få noget lærerigt med omkring graviditet, fødsler og morkroppen som jeg finder meget interessant.
  Kan ikke sige hvilken type indlæg jeg bedst kan lide, for jeg kan godt lide din blog fordi der er forskellige slags indlæg.

 81. Hej skønne Cana!

  Jeg hedder Emma Johanne, jeg er 24 år og bor i Valby med min dejlige kæreste Andreas på 3 år. Vi har lige købt ny lejlighed på Grønttorvet pr. 1 april 2020! *KAN IKKE VENTE!
  Vi har ingen børn (endnu), det kommer nok på et tidspunkt – da vi begge to er vilde med børn!

  Jeg er uddannet bygningskonstruktør og arbejder til dagligt som byggeleder for flere spændende projekter, blandt andet et par stykker i Lufthavnen. Jeg fandt dig faktisk, fordi min drøm var at blive Jordemoder (kæmpe spring fra byggebranchen I know 😅)

  Til dagligt elsker jeg at tilbringe tid med familie, kæreste og venner, derudover går jeg til ridning.

  Min største last er sko og tasker… og blade – har en alt for stor samling af Elle.. Det går bare ikke i en 2 værelses lejlighed, men så er det jo godt at vi snart rykker til en 4 værelses!😉

  Jeg elsker at følge med på din blog og på Instagram – da jeg synes du er super inspirerende, sød og ægte og så skriver du bare pisse godt! Jeg har ikke en yndlings type opslag fra dig, jeg kan godt lide når det er lidt blandet.

  De bedste hilsner
  Emma Johanne 🎈

  1. Åh Emma Johanne, du har så god energi og jeg synes simpelthen du lyder som den dejligste, sejeste, unge kvinde! Kæmpe power til dig. Tak fordi du fortæller og lukker mig lidt ind i din verden også.
   Stort knus!

 82. Hej cana.

  Jeg hedder mitzy, er 60 år. Har 2 skønne børn, som begge er flyttet hjemmefra. jeg bor tæt ved Randers og arbejder som sygeplejerske. Har desværre nogle arbejdsmæssige problemer lige nu, kæmper for retfærdighed og ordentlighed.

  Følger din blog, især fordi du er meget ærlig omkring dit liv, dagligdag osv. kan godt lide at du tør sige, hvad du tænker.

  1. Hej Mitzi,
   Altså, hvor er jeg glad for at du læser med her hos mig! Tak for det og for at du deler lidt ud af hvem du er.
   Knus!

 83. Hej Cana

  Jeg hedder Majbritt. Jeg er 37 år og bor sammen med min mand (gift på 3. år) og mine to børn på 2 og 5 år.

  Jeg bor i Sønderjylland – tæt på Gram.

  Jeg arbejder på kontor. Er uddannet sygeplejerske, men det var ikke den rette hylde for mig.
  Jeg elsker at være sammen med min famile, at vi er ude sammen og ikke mindst når vi kommer helt ned i gear.
  Jeg elsker at slappe af med en kop kaffe. For min last er KAFFE og snolder 😆

  Jeg følger med fordi du er dig, og fordi der ikke er noget opstillet. Du er ægte og ærlig.
  Jeg elsker dine hverdags indlæg 😊😊

  1. Tak for dig, Majbritt! For din søde kommentar og fordi du fortæller lidt om dig selv. Det betyder meget for mig.

 84. Hej Cana. Hedder Stinne og er 49 meget snart 50 bor med min kæreste igennem 31 år. Han er også “ faren” til vores børn på 29 26 og 25 år og den Allerskønneste morfar til 2 små lopper Frej på 3 år og Balder på 11/2 år. Elsker mit liv med dejlige mennesker omkring mig. Samler på goe oplevelser i min indre kærlighedsbank er på førtidspension efter alt for mange tæsk på tidligere arbejdsplads. Det er øv men er begyndt at finde de fine ting ved det Jeg er Ilive. Og kan være der hvor jeg skal være. Hos MINE ♥️

  1. Det lyder som om du er rig på mennesker og kærlighed, Stinne. Den fineste rigdom i verden. Tak fordi du deler!

 85. Jeg hedderAnja, er 36 år (lidt endnu) gift med min søde mand og bosat i synnejyllan’ 😀Vi har en datter på 3 år og venter en lillebror omkring nytår. Jeg er uddannet pædagog og arbejder på 12. år i socialpsykiatrien.
  Jeg elsker at bruge tid sammen med min famile, renovere vores gamle hus og at lave mad/bage. Min største last må klart være bland selv slik (og mælkesnitter lige pt – lillebror nærmest kræver dem!) og jeg følger med hos dig, fordi du har verdens bedste blog – sjov, nærværende, nede på jorden og relevant 😊

  1. Årh hvor er du sød, Anja! Tak for dig og din kommentar. Og hey, nyd mælkesnitterne – de er dig vel undt! Knus

 86. Hej Cana. Jeg hedder Jane, er 44 år mor til 2 piger og en bonussøn. Jeg bor i det ‘mørke’ Jylland, tæt på Horsens. Er i mit andet (og mest rigtige) ægteskab. En voksen datter (20 år) fra første ægteskab og en pige på snart 8 med min nuværende mand. Jeg lider af fibromyalgi og arbejder derfor i flexjob i en Rema 1000😉 Min største last er Pepsi Max + kaffe – jeg ELSKER kaffe ☕️Jeg elsker at male mandala ( så glemmer jeg lidt mine kroniske smerter). Elsker at være sammen med venner og familie, samt bland-selv-slik 🍬🍭 🤗
  Jeg begyndte at læse din blog, efter jeg hørte den sang Thomas skrev til dig, til jeres bryllup- og har fulgt med siden👍🏻 – jeg elsker at du skriver om så meget forskelligt, og også at det ikke altid er ‘rosenrødt’ det du skriver om, livets op- og ned ture …. det som vi alle prøver indimellem … Synes du er mega cool 😘

 87. Camilla, 36 fra Esbjerg og single og igen børn. Jeg er uddannet lærer og arbejder i en special afdeling
  Jeg elsker at være kreativ og dyrke motion. Meget heldig når min største last er bland selv slik og Chokolade😊
  Jeg synes din blog er en god blanding af humor og hverdag indlæg
  Jeg startede med at følge dug da du lavede det opslag med en kvinde der barberede sig i svømmehallens bruser😊

  1. Hej Camilla,
   Tak fordi du deler lidt om hvem du er – og hey – Esbjerg! Der boede jeg jo imens jeg studerede; en fantastisk by, på mange måder, syntes jeg 🙂
   Stort knus

 88. Hej Cana Jeg hedder Marianne og er 57 år. Bor i Aarhus og er gift med Ali Nuur i nu 35 år. Vi har voksne børn. Jeg elsker alt der er kreativt og arbejder i et Vejledningscenter på en uddannelsesinstitution. Er oprindelig dekoratør. Jeg elsker sushi og gode krimier. Vi har altid rejst meget i hele verden både med og uden børn. Min mand er fra Afrika og derfor har det en meget speciel plads i vores liv. Jeg følger dig fordi du er sød og naturlig og elsker at følge med i dit liv. Jeg var en af de heldige, sammen med mit tøsebarn, der fik lov at feste med dig på Samsø festival. Skøn dag.
  Kh Marianne

  1. Åh Marianne, hvor er det dejligt du skriver! Det var så skønt at få lov til at møde dig på Samsø Festival – du var i sandhed med til at gøre oplevelsen endnu bedre! Tak for dig og fordi du deler lidt mere om hvem du er <3

 89. Hej Cana!
  Jeg hedder Sarah og er 28 år. Jeg arbejder pt som folkeskolelærer, men jeg har tidligere været specialskolelærer ❤️ Jeg er gift med min mand på 2. År, men vi har været sammen i 13 år. Sammen har vi to drenge, Nord og Sigurd, på 3 og 5 år. Min dagligdag går i høj grad op i “hverdag” og det kan jeg faktisk meget godt lide. Min allerstørste last er cigaretter (2 måneder røgfri, hurra for mig!) og i den mindre farlige afdeling er jeg en sucker for true Crime og podcasts. Jeg brænder for min familie (selvfølgelig), men i allerhøjeste grad for børn, der ikke har det nemt. Snydebørn og lyvebørn, som Tove Ditlevsen kalder dem ❤️ De har en særlig plads i mit hjerte og jeg bruger hver dag på at være en voksen, man kan regne med.

  Jeg læser med hos dig, fordi jeg elsker alting med baby og fødsler og fordi du viser pæne og sjove ting frem. Jeg er særligt begejstret for Synnejysk Søndag (har aldrig været i Sønderjylland og har kun været i Jylland to gange 😂. Den ene gang var faktisk takket været dig, da jeg vandt en overnatning på Radisson med min mand hos dig!)

  Mange hilsner
  Sarah

  1. HAHAHA!! Jeg ELSKER at du kan lide SynnejyskSynda, selvom du ikke er tilnærmelsesvist jyde! Tak for dig, for din kommentar og fordi du deler lidt ud af hvem du er. Og hey, godt klaret med de to måneder – det er altså mega sejt!

 90. Hej Cana
  Jeg hedder Katrine, jeg er 35 år gammel, mor til 2 og er lige blevet skilt. Jeg er ved at finde mine ben i en 7/7 ordning…
  Til daglig arbejder jeg med tobaksforebyggelse blandt børn og unge. Jeg bor i østjylland.
  Jeg elsker en masse. Men mest af alt lige nu elsker jeg at bevise overfor mig selv at jeg er rockersej og sagtens kan klare mig. Det er et seriøst slag at blive skilt, men satme også sejt at man tør stå ved sig selv og fravælge alt det sikre/trygge og nu skal lære at være sig selv (på godt og ondt). Dine ord omkring skilsmisse i podcasten med Katrine Gisiger gav så god mening for mig, tak!
  Min største last er søde sager.
  Tror jeg begyndte at læse med allerede da du lavede bloggen. Du boede i hvert fald i sønderjylland 🙂
  Jeg er mest til fødselsberetningerne… de fascinerer mig, også selv om jeg ikke skal have flere børn. Men det er bare så sejt hvad den kvindekrop kan!

  1. DU ER SEJ, KATRINE! En skilsmisse er ikke for pattebørn, så at du allerede er nået til at være stående og vide, at du er sej, er eddermamer godt klaret! Well done.
   Knus herfra.

 91. Hej Cana
  Jeg hedder Therese og er 31 år. Jeg er i sommer blevet gift med min kæreste gennem de sidste fire år. Før jeg mødte min nuværende mand boede jeg i 10 år sammen med min ældste drengs far, så jeg kender alt til skrammer på knæene. Heldigvis er mennesket så godt skruet sammen, at skrammer heler igen :-). Jeg bor i hus i Børkop, og pendler hver dag til mit arbejde. Jeg er så heldig at arbejde samme sted, som min kære mand, så når han kører bilen, læser jeg flittigt blogs – og selvfølglig får din et besøg med på vejen. Jeg blev uddannet folkeskolelærer i 2013. Jeg elsker mit arbejde, men jeg elsker også at holde fri. Min mand og jeg nyder madoplevelser og rejser, både med og uden børn. Min største last er uden tvivl Pepsi Max, og ja det er nok pinligt at skrive, men mit yngste barn kunne sige cola, før han kunne sige mælk. Jeg lagde mærke til din blog for år tilbage, da den viste et dejligt modspil til præstations- og perfekthedskulturen. Selvom alle godt ved, at virkeligheden er mere end pæne instabilleder, er det godt at blive mindet om det – og det minder du mig om, og ja det er derfor, jeg stadig hænger ved! 🙂

  1. Taaak for din søde kommentar, Therese! jeg måtte simpelthen grine lidt, da jeg læste at din søn kune sige cola før han kunne sige mælk. Jeg er vild med det!! Tak for dig.

 92. Hejsa 😊 Jeg hedder Charlotte (@domesticheaven på Instagram, hvor jeg først stødte på dig) og er 43 (44 om meget snart). Ingen børn, men to dejlige niecer og p.t. ingen kæreste. Jeg bor i Lyngby og til daglig sælger jeg bl.a. dine bøger i Gyldendals Bogklubber 😁 Elsker at lave kreative ting, syr bl.a. meget. Største last er chokolade – og Instagram. Læser med her og på din Instagram fordi du er så sød, sjov og charmerende. Og jeg synes det er fantastisk så ærligt du fortæller – det er nok det der gør dig mest charmerende. Du virker meget taknemmelig og omfavner os alle sammen uden fordomme. Det kan man jo ikke andet end at holde af 🥰

  1. Årh Charlotte, TAK for din søde kommentar! Det er så dejligt at få lov til også at få et lille indblik i hvem du er. Tak!

 93. Jeg hedder Sisse, er 36 år og bor ved Roskilde. Til dagligt arbejder jeg som fysioterapeut. Jeg har en søn fra januar 2018 sammen med min kæreste og vi håber på endnu et barn indenfor de næste par år. Jeg elsker at gå ture i naturen og min største last er lakrids med chokolade 😋 jeg begyndte at følge med efter at have hørt nogle af dine debatindlæg i tv, elsker dine bøger og er især fan af at læse om din jordemoderviden/fødselsberetninger.

  1. Åååårhh, har du mon nogensinde prøvet vanille (eller lakrids)-is med Johan Bülows lakridssauce over? Det er så fuldstændigt vanvittigt lækkert!! Mums, altså!

 94. Jeg hedder Anna Sofie Møller er 27 år. Jeg er bosat i Esbjerg med min mand. Vi blev gift i 2016 og fik tvillinger i november 2016 to lækre drenge. Jeg er uddannet socialpædagog og arbejder som hjemmevejleder for en bred borgergruppe. Jeg elsker at holde weekend med min lille familie, et er stort familiemenneske, og bruger meget tid sammen med alle i familien og mine veninder. Jeg sætter stor pris på god mad og vin. Min største last er kage og is og så bruger jeg for meget tid på min mobil … nu her jeg sagt det, så nu kan jeg lave det om. Det jeg især elsker ved dig er faktisk alle dine blogindlæg og især synderjysk søndag… shit jeg elsker synderjysk søndag 😊😊😊😊😂😂😂😂

  1. Hvor er det godt at du er vild med Sønderjysk Søndag – det er også såååå hyggeligt at lave, når jeg altså husker det 😀
   Tak for dig og for din kommentar! Knus.

 95. Hej Cana.

  Mit navn er Tessa, jeg er 22år og bor i Ringsted. Jeg er single og har ikke nogle børn (endnu), men jeg elsker at læse dine indlæg omkring din tid som jordermoder, fødselsberetninger og følge med i jeres hverdag.

  Jeg synes det er dejligt at følge med på din blog og Instagram, blandt andet fordi at du altid spreder en positiv energi og virker som en skøn person. Der er mange unge piger der kunne lære noget af dig, og specielt den måde du hviler i dig selv på. 🌸

  Personligt synes jeg det kunne være interessant at høre din oplevelse, af at kombinere karrieren og det at være mor. Hvad er din holdning til at få børn som studerende kontra at vente til man er færdiguddannet? Er der evt. noget du selv ville have gjort anderledes med den erfaring du har nu? 🌸

  Men du skal i hvertfald have tusind tak for fantastisk læsning, og at være en motiverende og inspirerende kvinde. 🌸👍🏼

  De bedste hilsner
  Tessa

  1. Hej Tessa,
   Tak for alle de søde ord – og for at du deler lidt ud af hvem du er. Det er nogle meget interessante emner du bringer op og jeg vil meget gerne lægge hovedet i blød og se om jeg kan formulere noget fornuftigt omkring det 🙂 Tak for dig.
   Knus!

 96. Hejsa Cana!
  Mit navn er Diana , 41 år
  Bor i en landsby nær Skanderborg
  Sygeplejerske
  Gift med min mand
  Har to børn på 8-13 år
  Elsker at bage, lave gymnastik, yoga, familie tid
  Min største last er indtag af for meget sukker og for meget mobil tid🙈
  Jeg følger med fordi du inspirerer mig , er ærlig og interessant, klog med et bredt indhold og positiv attitude. Fortsæt den gode stil og din ærlighed, Cana ❤️
  Kærligst Diana

  1. Årh altså, Diana! Tak for dine søde ord. Det gør mig så glad 😀
   Stort knus til dig og tak fordi du også lader mig komme lidt om bag den anden side af din skærm 🙂

 97. Hej Cana.
  Jeg hedder Lene, er 34 år, sammen med min mand siden 2006 og vi har to børn på hhv. 5 og 1,5 år. Min datter er født på Sønderborg Sygehus. Bor i Haderslev men er fra Nordborg ligesom min mand. Jeg er sygeplejerske og har lige haft 10 års jubilæum. Uddannet på den Sønderjyske Sygeplejeskole. Siden april har jeg arbejdet på et plejehjem for svært demente. Indtil være hjemmesygeplejerske og de sidste to år kun arbejdet med lindring til døende i eget hjem.
  Jeg læser med, fordi din Peter er ligeså gammel som min Trud og fordi du giver så meget god energi og er så ærlig. Dine stories hører jeg altid helt ud… Uden at trykke hurtigt videre som ved mange andre. Min største last er chokolade og jeg elsker at være på ferie med min familie. Derudover nyder jeg også alenetid med min mand… Det har vi for sjældent.

  1. Åh hvor er du bare sød, Lene! Jeg er glad for at du følger med og for at jeg også måtte få et lille indblik i hvem du er. TAK.

 98. Hej Cana

  Jeg hedder Anja og er lige om lidt 36 (gisp) år. Jeg bor i Aalborg, med min mand og 2 børn på 1,5 og 3 år. Jeg er bibliotekar, jeg elsker at læse (sker desværre alt for lidt med to små børn), bage de samme muffins om og om igen, og tale, lege, pjatte med mine børn. Og drikke kaffe med mine veninder, vigtigt!
  Min største last er chokolade, kaffe og Instagram. De to første har jeg ikke så meget imod – den sidste prøver jeg virkelig at skære tidsmæssigt ned på. Pyh en tidsrøver!
  Jeg har fulgt med på bloggen siden du skrev et indlæg om pinlige fødsler – jeg havde en veninde som skulle føde og indlægget dukkede op på min facebook. Selv var jeg ikke klar til børn, men fandt frem til det igen, da jeg så blev gravid et år eller to senere – og så fulgte jeg med. Især Fødselsfredag læser jeg trofast med på! Bestemt mine yndlings indlæg 😊

  Tak for en rigtig fin, sjov, lærerig og underholdende blog 👍🏻

  1. Hej Anja,
   Hvor er det bare dejligt at du fandt tilbage hertil da du selv blev gravid! Tak for din søde kommentar og for at du deler lidt ud af hvem du er. Stort knus!

 99. Jeg heder Veronika og det er vigtig at det er med K. N¨r jeg boede i USA 4 år efter gymnasiet udgik alle fra at det var med c, så den svenske stavelse blev en stor del af min personlighed. Nu har jeg boet lidt nord fra indre Kph by i 11 år, så det at være svensk fylder nok stadigt en del.
  Jeg har nået at blive 34, men helt ærligt var det bare det bedste at fylde 30 fordi ENDELIG var jeg den alder jeg hade følt mig som i 10 år 🙂
  Jeg er gift med en meget dansk mand fra Langeland siden maj 2017, og sammen er vi forældre til en engel fra oktober 2016 og Holger fra december 2017. Min største last, eller det føles som en last efter at jeg blev mor, er at tage tid til min egen træning.
  Jeg læser med fordi jeg kom til at høre dig når du var på God morgen danmark og talte om hvor perfekt man kan være som mor på trods af at kroppen ikke ser ud som den plejede. Jeg var et sted hvor jeg virkelig hade brug for den type af kommentarer, og absolut ikke alt det om hvor fantastisk og lyserødt det er blevet mor, og siden har jeg fuldt med via instagram. Det har jeg lidt stadigt.
  Til daglig arbejder jeg i Miljø og sikkerhedsafdelingen på en kemikalievirksomhed hvor det er min opgave at se til at alle vores SDS’er og etiketter er lovpligtige. Det bor nok en lille sadist i mig, fordi jeg nyder lidt af at lægge stopklodser i systemet så at sælgerne ikke får sælge ulovlige ting hehe
  Jeg er glad for de forskellige typer af indlæg du laver, men måske kommer jeg meget hurtigt igennem reklame tingene

  1. Hej Veronika,
   Hvor er det bare dejligt at du deler lidt om hvem du er. Det betyder meget for mig, at få lov til at kigge lidt indenfor hos nogle af jer, der læser med her hos mig, så tak for det.
   Stort knus!

 100. Hej Cana

  Mit navn er Camilla og puha om lidt under en måned er jeg 30ÅR – hvad skete der lige det 😳😂
  Lige nu bor jeg og min mand – jep er gift på 3 år, vi har været sammen i snart 6 år- i Farum, men 1 november siger vi farvel til Farum og god dag til Jyllinge. Jeg fødte i januar 19 vores første søn Rio.
  Når jeg ikke er på barsel arbejder jeg i butik som service og personalechef.
  Hvad elsker jeg at lave, ja lige nu ELSKER jeg at gå hjemme og passe på vores lille søn. Kan næsten ikke huske jeg nogensinde har lavet andet 😂 uha min største last må nok være indkøb af babytøj. Han har vel nok mere tøj end manden og jeg til sammen.. amen altså alt er jo sødt i de små størrelser 😍 jeg læser med efter jeg faktisk var til foredrag med dig i babysam sidste år, hvor du også signerede din bog for mig. Syntes det var så fedt at det hele bare var lige på og ærligt.
  Har ikke noget bestemt jeg elsker at læse, det er så forskelligt hvad jeg lige finder interessant at følge med i. ❤️

  1. Hej Camilla,
   Hvor dejligt at høre fra dig her, når vi nu også har mødtes ude i virkeligheden 😀 Tak for det og for dine pæne ord.
   Stort knus!

 101. Hej søde Cana!
  Jeg hedder Alma, er (snart) 21 år og bor i Vordingborg. Jeg har hverken mand eller børn, så jeg bor alene i min egen hyggelige lejlighed. Til dagligt læser jeg til pædagog og er færdig om 2,5 år. Jeg elsker at se fodbold samt at være sammen med min (store) familie. Min største last må klart være online shopping og at spise pandekager med nutella. Jeg læser med hos dig fordi jeg synes, at du selv på dårlige dage spreder god energi, og man bliver glad af, at følge med hos dig!
  Knus fra Alma

  1. Åh Alma, du gør mig så glad! Tak fordi du følger med og fordi du også fortæller lidt om hvem du er. Det er jeg glad for.
   Stort knus!

 102. Jeg hedder Charlotte, er 34 år og mor til Sofia på 7 år og Jonatan på 3 år.
  Jeg er gift med Lean som jeg har kendt i 15 år. Vi bor i Frederikssund.
  Jeg er udannet cand.pæd.soc og er oprindeligt folkeskolelærer.
  Jeg elsker at være aktiv og kreativ og så elsker jeg at skrive. Drømmer om at skrive en bog en dag.
  Min stødte last er helt klart slik og cola… har en meget meget sød tand.
  Jeg har to drømmefødsler bag mig, den ene en hjemmefødsel. Jeg elsker at læse fødselsberetninger og alt hvad der har med fødsler at gøre. Så det er det jeg elsker at læse mest herinde, men er også bare vild med dig som menneske Cana.

  1. Mange tak for din søde kommentar, Charlotte! Det er dejligt at få lov til at lære dig lidt at kende også 🙂 Og hey, giv den gas med den bog der – du kan godt! Knus

 103. Jeg hedder Elisabeth er 41 år og bor i København men er oprindelig halv jysk, halv norsk.
  Jeg er gift med den dejligste mand og til december kan vi fejre Kobberbryllup. Sammen har vi to døtre på 8 år og 4 år. Vi har en skøn hund på 11 år😊
  Jeg arbejder som støttepædagog og elsker mit job!
  Jeg elsker naturen og fjellet og henter energi der!
  Min største last er lakrids!
  Jeg begyndte at læse din blog da jeg var på barsel og jeg elsker fødselsfredag og familie blog indlæg.

  1. Kobberbryllup! Wauw, hvor lyder det bare vidunderligt, altså. Tak for dig og fordi du deler lidt om hvem du er, Elisabeth. Det betyder meget for mig. Knus

 104. Hvad hedder du?
  – Jeg hedder Rikke og er 26 år. Bosat i Esbjerg, hvor jeg nyder livet med min mand og dreng på 15 måneder. Til hverdag er jeg ved at færgøre min uddannelse, som lærer og jeg er forhåbentligt HELT færdig til Januar.

  Jeg elsker at være kreativ gennme forskellige medier, eksempelvis at fordybe mig i tegning og male eller hækle, hvis det skal være rigtigt vildt finder jeg symaskinen frem. Efter jeg er blevet beriget med en søn, sætter jeg også stor pris på lange gåtur/cykeltur, hvor vi udforsker vores nærområde.

  Små lækre salamier 😣 helt fra GØL eller endnu bedre fra en slagter, men anything goes og prøver virkeligt at lukke øjnene, når jeg ser dem på tilbud på en indkøbstur 😬

  Jeg elsker at læse med på grund af din ærgerlighed og din jordnære facon. Især fødselsfredagsinslægene og at høre om din uge. Dine ugeindlæg har givet mig inspiration til at lave en reflektion hver uge i min bullet journal, der hjælper mig til, at opretholde en balance krop og sind.

  1. Ejjjj hvor er jeg glad for at du har taget (lidt af) mine ugentlige refleksioner til dig, Rikke! SÅ sejt! Og hey, endnu én fra Esbjerg – I kan efterhånden lave en lille klub 😀 Tak for dig!

 105. Hej Cana.
  Jeg hedder Sophia, er 33år, bor alene i lejlighed i Aarhus N. Er single men leder med lys og lygte efter en kæreste, da jeg ikke længere nyder singlelivet. Når kæresten dukker op, ønsker jeg at få børn, da jeg ingen har. Eller det er måske ikke helt sandt for til dagligt har jeg hele 23 stk i alderen 3-6år, som dog kun er til låns. Jeg arbejder nemlig som pædagog i en børnehave og er utrolig glad for det.
  Det kan til tider være lidt ensomt at være den eneste i sin omgangskreds, der ikke har etableret sig, så når jeg er sammen med mine veninder, bliver jeg utrolig glad og fyldt op med energi. Det er præcis hvad jeg elsker og så elsker jeg at jeg stadigvæk har min bedsteforældre på snart 90 år og 87 år. Hvilken gave ❤️
  Med venindehyggen følger også min last – søde sager… I alle afskygninger. Det er alt fra kage til slik til chokolade. I love it. Figuren, der følger med den last – not so much 😒👎
  Jeg er elsker at følge med i hverdagslivet, kolo-livet og ferierne, men mest af alt elsker jeg at følge med i den mere private Cana, og den Cana, der taler synnejysk 👍

  Bliv endelig ved med at være lige som du er, for dne Cana kan jeg godt li’.

  1. Åh altså, Sophia! Jeg kan også godt lide dig! Tak for dine søde ord, og for at lade mig lære dig lidt bedre at kende!
   Stort knus.

 106. Hej Cana
  Jeg hedder Jacqueline, er gift og har to dejlige børn på 2 og 4. Vi bor i Helsinge Nordsjælland og er flyttet hertil i april måned. Vi er begge børn af København, og det har derfor været noget af et skift!
  Jeg er SOSU-assistent i hjemmepleje er pt sygemeldt med stress.
  Jeg ELSKER at bygge huler med mine børn, hvis jeg skal lave noget for mig selv, så tegner, maler, syer eller spiller jeg musik og synger.
  Jeg er helt ustyrlig vild med kaffe, og det er helt sikkert min største last! Foruden Clara Friis pærer, altså 🙈
  Jeg læser med, fordi jeg kan lide de helt ærlige hverdagsberetninger. Dejligt at kunne spejle sig lidt i andre og vide, at jeg ikke er alene i de tanker jeg pusler med.
  Det er også et pusterum, for huhej det går hurtigt i hverdagen.
  Jeg er 27 år
  Tak for dig❤️

 107. Kæreste Cana…
  Jeg hedder Lillian, er 42 år gift på 18. år med faren til mine to store drenge på 17 og 20 år. Jeg bor i det midtjyske i hus vi selv har bygget og er til daglig kontornusser med hang til tal!
  Jeg ku’ ikke forestille mig et liv uden løb og træning – eller Samsø festival 😉
  Min største last ser jeg som luksus: chips og et godt glas vin i godt selskab!
  Jeg elsker din selvironi og tilgang til hverdagens trummerum og jeg nyder dine små input i hverdagen.

 108. Hej Cana!

  Jeg hedder Natasja og er 26 år gammel. Jeg bor i Odense med min søn på 3 år, som jeg har været alene med det sidste års tid. Til dagligt arbejder jeg som kunderådgiver – selvom jeg går med en drøm om at blive jordemor, dog desværre ikke noget der passer skide godt ind i en hverdag alene med et barn 😉 udover at jeg (selvfølgelig) elsker tiden med mit barn, som der er alt for lidt af, så ved jeg ikke noget bedre end at lave mad. Det er for mig SÅ afslappende! Og nu vi er ved noget der kan proppes i munden så er min allerstørste last Pepsi max. Jeg synes det er så hyggeligt at læse med, og elsker dine opslag om fødsler og graviditet.

 109. Hej Skønne Cana 🌷

  Jeg hedder Mai og er 34 år. Jeg bor i smukke Præstø, min kæreste og jeg flyttede tilbage til hans hjemegn efter 13 år i Kbh. Vi har to børn og tredje på vej ❤️
  Jeg arbejder med offentlig ledelse. Jeg elsker at strikke, læse, sejle kajak og bare være i naturen. Min største last er blandselvslik!
  Jeg læser med fordi du er inspirerende og spreder glæde. Jeg kan allerbedst lide indlæg med genkendelse, altså hverdagsagtige og uperfekte situationer.

  Kæmpe Krammer!

 110. Jeg hedder Anne, er 41 år. Bor på Frederiksberg med min mand, som jeg har kendt i 16 år, og været gift med i 5 år. Sammen har vi Alba, som lige om lidt fylder 13, og om 14 dage også en hundehvalp – fik jeg sagt at Alba og jeg glæder os, det tror jeg nok vi gør!
  Til dagligt arbejder jeg som souschef i en stor daginstitution, og er altså uddannet pædagog, og har en diplom i ledelse.
  Jeg elsker at rejse ud og vise vores datter verden. Om det er de norske fjelde, eller de thailandske øer, betyder ikke så meget, bare vi er sammen om gode oplevelser.
  Min last er chokolade med karamelfyld og Cola Zero, til gengæld drikker jeg stort set aldrig alkolhol.
  Jeg læser med på bloggen, fordi det gør mig i godt humør, gør mig eftertænksom og får mig til at slappe af.
  Jeg elsker dine personlige indlæg om livet som mor, og har været med på bloggen siden Sønderjylland. Måske fordi jeg kan relatere til det, og bekræfter mig i, at min tusinde forskellige følelser om det at være mor, er helt OK.

 111. Hej Cana😁
  Jeg hedder Cecilie og jeg er 18 år gammel, jeg bor i Østerild, i det såkaldte Thy👍
  Jeg har hverken mand eller børn.
  Til dagligt er jeg elev som salgsassistent i en bagerbutik, hvor jeg elsker dig færdig uddannet til Januar.
  Det jeg elsker aller mest er at bruge tid sammen med min familie☺️
  Jeg startede endelig med at følge med dengang hvor du var gift sammen med Thomas. Min far og Thomas er fætter på Inger-Lis side af familien. Derefter forsatte jeg bare, fordi jeg godt kan lide det du skriver om! 👍😍

  Du gør det godt, bliv ved med det💞

 112. Hej Cana. Det var dog en hyggelig omgang.
  Mit navn er Ditte Flora og jeg er 25 år gammel. Jeg bor på Sydfyn, i vores lille, dejlige hus, med min mand og vores datter på 2. Til daglig holder min datter og jeg skansen derhjemme, hvor vi nyder en rolig og nærværende hverdag.
  Jeg elsker at grine så meget, at kinderne gør ondt, drikke vin, trække vejret helt ned i maven på en kold efterårs morgen og høre gode podcasts og lydbøger (inkl. dine, selvfølgelig).
  Min største last er uden tvivl chokolade og rødvin.
  Jeg læser med, fordi du er en inspirerende kvinde, der har en sprudlende og jordnær energi. Og du skriver så dejligt og nærværende.
  Jeg er ikke så kræsen i forhold til indholdet. Jeg læser med, når det giver mening i øjeblikket. Fødselsberetninger, personlige indlæg, ja, det hele er bare dejligt! Tak for en for en god blog, Cana. ♥️

 113. Jeg hedder Nanna er 25 år og bor pt i Ballerup, (min kæreste og jeg kigger på huse i Vordingborg, så forhåbentlig bor vi snart der 🤞). Jeg bor med min klreste gennem 9 år og han er være dejlig! Vi har ingen børn, men ønsker at der kommer et par stykker i fremtiden. Jeg er pædagog i vuggestue og elsker at gå ture med min lille hund, hjemme hygge med serier og gå til arrangementer med venner og familie. Min største last er overforbrug af chokolade. Jeg læser med fordi jeg synes det er et dejligt positivt og jordnært univers her og på Instagram.

 114. Hejsa,

  Jeg hedder Anja, jeg er 43 år og bor i Hundested. Pt. har jeg ingen kæreste, jeg har ingen menneskebørn, men har to dejlige hundebørn, to cairn terrier på 1 år og 9 år. Jeg er førtidspensionist. Mine hobbyer er mine to hunde, veninder, naturen, høre musik, høre lydbøger eller læse bøger og meget andet. Min største last er min morgenkaffe, som jeg skal have for at vågne op på en nogenlunde menneskelig måde. Hvorfor din blog. Den god, nærværende, reflekterende og humoristisk. Kan lide variation af typer indlæg, vil fremover læse vegetar opskrifter grundigere, da jeg fra på mandag af vil skifte over til at blive pescetar.

 115. Hej Cana!
  Jeg hedder Tenna, og jeg er 23 år gammel og bor i Herning. Jeg læser til dagligt jura på 5. Semester på Århus universitet. Jeg har en skøn kæreste, som har gjort alt i mit liv meget nemmere, og som jeg aldrig vil være foruden. Min største last er min kroniske hjernerystelse, som plager mig helt ekstremt meget i det daglige. Dertil kommer også min ekstremt dårlige hukommelse, og konstant hovedpine, koncentrationsbesvær og manglende overblik. Jeg elsker at bruge tid hos min hest og dyrker ridning som en sport, hvor jeg får restitueret og ro. Mine drømme og mål spejler sig også i min sport, selvom jeg ved jeg skal passe på hovedet. Jeg læser med hos dig fordi du er ægte. Jeg føler du er ligesom alle os andre, men blot et talerør, som sætter ord på alt det vi andre ikke siger! Jeg elsker alle blogindlæg (også selvom nogle ikke er så relevante, da jeg endnu ikke har børn). Jeg er vild med dine personlige blogindlæg særligt, og dem hvor der er stof til eftertanke. Jeg føler du er et varmt menneske, som er vildt rummelig og jeg faldt pladask for dig engang for mange år siden, da dine børn var helt små og du lavede en spørgerunde 🥰

 116. Hedder Jeannette og er 37. Har en fantastisk søn på 5. Min mand jeg jeg har været sammen i 19 år til februar (hvor blev tiden lige af?!) Jeg er desuden selv valgt hjemmegående.
  Vi bor i hus i Søborg, hvor jeg nyder at gå og nusse i haven.
  Ellers elsker jeg rock musik, både nyt og gammelt, er ret meget fan af the Beatles ☺️
  Min største last er kage og så desværre cigaretter. Men til gengæld har jeg ikke drukket alkohol i over 12 år!
  Jeg har fulgt dig lige fra starten og elsker bare dit dejlige humør og det at få lov til at følge med (uden at være stalker agtig!) Jeg holder af at læse om hverdags ting, forældre liv og dine meninger om emner der er oppe i tiden 💕

 117. Jeg hedder Tina (Mormormedstiletter), jeg er 56 år og bor i f…… Herning.
  Jeg er gift og mor til 3 voksne døtre på 29, 32 og 36.
  Jeg arbejder sammen med min mand i vores ejendomsselskab, men blogger ved siden af.
  Jeg elsker at blogge, strikke, sy, gå i have og hygge om vores høns og hund.
  Min største last er champagne!
  Jeg er mor og har deraf mødt adskillige jordemødre og synes du er mega cool, sådan at skifte spor:-)
  Jeg er pjattet med alle dine indlæg:-)

 118. Hej cana
  Jeg hedder Maria, er 35 år og gift på 10 år med mit livs lys som jeg har været sammen med i 19 år sammen har vi 4 drenge på 12,11,7 og 4 år.
  Jeg bor i det smukke thy (Nordjylland) og er hjemmegående “husmor” og passer vores mindste søn hjemme. Er udannet ernæringsassistent i sin tid men vi valgte at jeg stod af karriere ræset og investeret tid i vores børn og deres trivsel.
  Jeg elsker at lave mad/bage eller være kreativ f.eks syr jeg tøj til drengene engang imellem.
  Min største last er : Sukker eller måske er det at jeg altid har nye projekter!!
  Jeg følger din side og læser på din blog da jeg synes du er et dejlig menneske og har rigtig sjove og brugbare ting at sige og så er du bare så dejlig jordnær.
  Forsæt som det du gør for det er helt perfekt

 119. Hej Cana jeg er lige blevet 60 år d 18/9 Jeg er gift med Sten siden 1983. Jeg arbejder som dagplejer og elsker mit arbejde med de små poder. Jeg er mormor til Claudia på 1 1/2 år ❤️ det er noget af det største i livet at blive mormor. Jeg elsker at være sammen med familie og venner og elsker at rejse. Jeg læser din blog fordi du er et inspirerende og positiv menneske, min største last er at jeg slet ikke kan styre at købe ting til mit barnebarn 🙈

 120. Jeg hedder Sandra og er alene mor til 2 børn, jeg er 26 år og bor i Sønderborg. Jeg læser hf enkelt fag pædagog pakken lige nu og i fremtiden vil jeg gerne være pædagog i en børnehave. Jeg elsker at være sammen med min familien, mine børn og mine veninder 😊 også elsker jeg at lave mad 😊 min største last er nok at jeg er virkelig dårlig til at sige nej og tror det bedste i alle mennesker. Fordi jeg synes du er vildt inspirerende at følge også elsker jeg du os kommer hernede fra. Bliver så glad nogengange når du snakker om dit liv for alle kan jo have en dårlig dag men ingen snakker åbent om det . Synes det er mega sejt 😍 kan lide at læse om de ting til eftertanke du skriver ned super god ide 😊

 121. Jeg hedder Kathrine
  Jeg er 42 år
  Jeg bor i Støvring i Nordjylland
  Jeg har været gift med min mand i 14 år
  Sammen har vi en datter på 10 år som vi har været så heldige at få ved hjælp af ægdoner.
  Jeg er sygeplejerske, blev uddannet i 2002. Jeg arbejder på en kombineret opvågnings og intermediær afdeling. Har været ansat der i 14 år.
  Jeg elsker bøger/at læse, foredrag, live musik, fester at rejse. I det hele taget elsker jeg at komme ud og lave noget, og gør det meget. Fordelen ved at have et barn på 10 😀
  Min største last er uden tvivl chokolade og cola zero!!!
  Jeg følger med på både blog og instsa. Jeg følger med fordi du via din uddannelse og viden om kvindekroppen skaber et mere realistisk billede af kvindekrop og kvindeliv. Alt er ikke altid pænt. Så er du en af de få Bloggere/instsgrammere der har noget reelt faglig viden at byde ind med. Og tusind tak for det.
  Jeg har ingen yndlingsindlæg, men nyder den store variation. Synes dog at tid til eftertanke og sønderjysk søndag er lidt hyggeligt 😘

 122. Jeg heder Mette Bork og er fra december 1982 (ha! Jeg kan ikke huske hvor gammel jeg er…! 36? 37? Det er jo egentligt ligegyldigt ik🤔😉)

  Jeg bor lige udenfor Göteborg. Jeg flyttede til Gøteborg centrum for 7 år siden men er nu flyttet i min egen lejlighed med mine to børn (hhv. 10 og snart 14). Jeg blev gift med deres far i 2005 og skilt i 2012 efter 16 års relation. (Jeg startede livet tidligt, kan man vidst godt sige) I foråret blev min sambo til særbo, vi blev enige om at vi vil være glade kærester istedet for triste samboende.

  Idag arbejder jeg som dagligleder af børnehaver i Gøteborg. De sidste 6 år i en multikulturel virksomhed hvor vi har haft familier fra hele verden og taler både svensk og engelsk.
  Men fra december er jeg ansat som rektor i kommunal førskole/børnehave i Gøteborg. De seneste 2,5 år har jeg samtidigt med mit arbejde gennemfører Rektorsprogrammet ved Gøteborgs universitet.

  Jeg elsker weekender og at have tid til at bage, lave god mad og træne. Jeg nyder at ha en time for mig selv om aftenen på min yogamåtte. Men jeg elsker også fest og farver og at danse! Og ferie, at opleve!

  Min største last er chokolade og kaffe.

  Jeg tror jeg fandt din blog ved at en veninde linkede til din bog🤔 Og jeg elsker din IG story og at følge med i din og Simons kærlighed, Sønderjysk søndag etc.

  Tak fordi du deler og tak fordi du er dig 💜🥳

 123. Hej Cana.

  Jeg hedder Kathrine. Jeg er 26 år gammel. Jeg bor i Herning til leje i min dejlige lejlighed inde midt i Herning.
  Jeg er lige blevet kærester med en fantastisk mand jeg mødte på Tinder i foråret og som jeg havde først date med i april. Jeg har ingen børn og jeg ved ikke om det er noget der ligger i min fremtid – men jeg vil aldrig sige aldrig.
  Til dagligt er jeg ergoterapeut og jeg sidder i en stilling som sagsbehandlende terapeut, hvor jeg arbejder med bevilling og tilpasning af hjælpemidler (kørestole, rollator m.m.).
  Jeg elsker at træne, både inde og ude. Jeg elsker at være aktiv både alene og sammen med andre. Derudover elsker jeg at lave mad og jeg elsker at bruge tid sammen med min familie – jeg er familiemenneske med stort F.
  Min største last er helt klart min dovenskab og min forkærlighed for snacks. Hvis først jeg er inde i en doven periode, så skal jeg kæmpe for at komme ind i min gode rutine igen.
  Jeg læser med på din blog fordi jeg synes at du er en bundærlig person og det knuselsker jeg! Jeg følger egentlig ikke med pga. dine fortællinger om graviditeter og fødsler, da jeg har mine tvivl om jeg nogensinde selv kommer til det punkt i mit, men jeg kan alligevel ikke helt lade være med at finde det helt vildt interessant. Jeg elsker den måde du skriver på og de emner du berører.
  Jeg er nok størst fan af dine indlæg “tid til eftertanke”, da du virkelig dykker ned i dine egne tanker og følelser.

  Tak for en fantastisk blog!

 124. Hej Cana.
  Det er virkelig hyggeligt med sådan en “præsentationsrunde”!
  Jeg hedder Mathilde, jeg er 29 år gammel og jeg bor i København sammen med min kæreste og min søn på 5 år. Til daglig arbejder jeg som sygeplejerske på en barselsgang, hvilket jeg ELSKER! Derudover elsker jeg at være sammen med min familie og andre gode mennesker. Jeg elsker spontane middage, gode kaffe-snakke og lange telefonsamtaler.
  Min største last er helt sikkert rygning. Jeg røg (selvfølgelig) ikke da jeg var gravid og ammede min søn, men ligeså snart han havde tager den allersidste tår mælk, begyndte jeg at ryge igen. NU er jeg lige stoppet i sommers, da vi håber at ham den 5-årige snart skal være storebror! Men jeg tænker stadig på cigaretter hver dag. Og nå ja… har også et ret godt øje til cola!
  Jeg elsker at læse med hos dig, da jeg synes dine indlæg er ærlige, sjove og virkelig godt skrevet. Jeg kan især godt li’ dine dybe indlæg 🙂
  Kærlig hilsen Mathilde

 125. Hej Cana
  Jeg hedder Anja og er 39 år. Jeg bor på landet uden for Nimtofte på Djursland, sammen med min mand og vores to drenge på 9 og 12 år. Jeg nyder livet som hjemmegående husmor med masser af tid til familien 😃 jeg elsker at tage mig af min familie, bage og læse. Min største last er for meget kaffe og Netflix 😊 jeg følger med hos dig både på bloggen og Instagram (anjahansen80) da jeg synes du virker til at være en fantastisk sød og kærlig kvinde, du har en god humor, er helt nede på jorden og du har nogle gode meninger og holdninger som jeg også kan se mig selv i ❤️ jeg kan rigtig godt lide dine hverdags opslag men også dine Tid til eftertanke da det også sætter tanker igang hos mig og det er sundt at tænke over livet 😊
  Håber du får en dejlig dag ☀️
  Knus herfra

 126. Hej Cana!
  Jeg hedder Teresa, er 22 år og bor i Aarhus med min kæreste gennem 7 år. Vi har endnu ingen børn eller gift – men det drømmer vi (jeg) om en dag 😉
  Jeg læser jura på 7. semester, og er både spændt og ret nervøs for, at jeg inden længe for alvor skal ud på arbejdsmarkedet. Udover at jeg er glad for mit studie, elsker jeg at bruge tid på at løbe og træne – det giver et dejligt frirum væk fra bøgerne. Og ellers tilbringer jeg helst min tid sammen med mine veninder, min kæreste og min familie.
  Min største last er mad og snacks. Jeg kunne nemt bruge alle mine penge på restaurantbesøg, og jeg eeeelsker chips med dip!
  Jeg læser med her hos dig, da jeg synes du er nede på jorden, oprigtig, sød og et dejligt positivt indspark i de sociale medier – som ellers tit kan blive overfladiske. Så tak for dig! Jeg er især fan af dine indlæg der handler om hverdagen, herunder de personlige om f.eks. forhold, din tid som jordmoder mv.
  Knus

 127. Jeg hedder julie, er 30 år gammel, jeg bor lidt udenfor vejle, sammen med min mand. Hver anden uge er bor mine tre bonusbørn hos os.
  Jeg er uddannet pædagog og arbejder til daglig som socialpædagog.
  Når når ikke er på arbejde, er jeg vild med at lave en masse forskelligt, jeg kan lide at løbe, lave mad, læse, shoppe (især kjoler) sludre med veninder og bruge tid med min mad.
  Min største last er Slik og andre søde sager, måske egentlig bare generelt mad- elsker elsker mad.
  Jeg læser med fordi jeg er vild med dit lille univers, fyldt med kloge tanker, jeg var ret vild med din politiske blog indlæg.. derudover gør det, bedste ikke værre af at i har fået Martha, hun er SÅ cute, som det mindste af mine bonus unger udtrykte sig da jeg viste hende et billede.. men som Cavalier ejer syntes jeg det er verdens bedste race

 128. Hej
  Jeg hedder Nathasja jeg er 33 år gammel, bor i Taastrup sammen med min mand og to børn på henholdsvis 3 et halvt år og 11 måneder.
  Jeg arbejder som pædagog i en vuggestue.
  Jeg elsker at være sammen med mine børn og stene serier med min mand(hvilket ikke sker så tit lige for tiden)
  Fordi du har en fantastisk personlighed og en hjertevarme som bare smitter.
  Elsker fødselsfredag, især efter mine egne to fødsler. Elsker bare at læse om den power der ligger bare hver en fødsel og graviditet.. hold kæft vi er seje piger!!

 129. Hej søde Cana. Sikken en god ide til et indlæg. Jeg har læst alle, og hvor er det sjovt at se, hvor bredt vi spænder, både geografisk og aldersmæssigt.
  Jeg hedder Lena. Jeg er (gisp, det overrasker mig hver gang ) 51 år gammel, men ung af sind😊. Bosiddende i Glostrup med min dejlige mand, som jeg lærte at kende på vores fælles gymnasium for 33 år siden❤️. Han er min One and only… Har 2 “børn”, den dejligste datter på 25 år, udeboende, og den skønneste søn, 22 år, stadig hjemmeboende, lidt endnu. Arbejder i forsikrings verden. Største last er salt lakrids OG mørk chokolade – og at jeg er for doven til at dyrke motion. Ikke en god kombi. Men jeg nyder livet 😊😊. Jeg elsker især fødselsfredag, og ville ønske de kom flere gange om ugen. Ellers, så nyder jeg bare at følge med og læse om DIT liv og lykke med børnene og din søde kæreste. Tak for at DU deler. Varme klem fra Lena😙

 130. Hello Cana!
  Jeg hedder Karina, men bliver for det meste kaldt for Rina og så bliver jeg 27 år lige om lidt. Jeg bor i Karup (nær Viborg) sammen med min skønne mand, N, og vores lille “baby” Sigma som er en huskat. Ingen børn. Til daglig går jeg på pædagoguddannelsen og i min fritid er jeg sammen med veninider, strikker, tegner, læser og blogger på enunikvaegt.dk. Min største last er jeg har PTSD på grund af min opvækst og et psykisk voldligt forhold jeg var igennem. Så jeg kæmper mig tilbage til livet dagligt.
  Jeg læser med på canab.dk, fordi det er godt indhold – både i form af kvalitet af tekst og billeder – samt er en masse personlige emner. Det er nærmest som at smuglæse nogens dagbog at følge med. Jeg kan bedst lide de indlæg fra dagligdagen, hvor der er mange billeder.
  Knus Rina!

 131. Hej!
  Jeg hedder Maria, er 31 år gammel og gift med Kristoffer. Vi kunne fejre 10 års bryllupsdag i sommers. Vi har sammen fire dejlige børn – tre drenge og en lille pige. Vores tre drenge er henholdsvis (næsten) 10 år, fem år og fire år og vores datter er 1 år gammel. Herhjemme er der liv og glade dage! Jeg er studerende og læser kandidaten i Anvendt filosofi, som jeg efter flere års pause startede på 1/9. Jeg kan godt lide at bage til min familie, læse bøger (mest krimier) og se serier, og jeg bruger meget tid sammen med min bedste veninde, som nærmest er som en søster. Jeg elsker at følge dig på Instagram og læse med her, fordi jeg synes du er hyle morsom, ærlig, nede på jorden og relaterbar. Jeg elsker især synnejysk søndag, og når du deler dine sårbarheder og viser at vi alle er normale med vores strækmærker og hængehud efter graviditeter.
  Mine største laster er Pepsi Max, chokolade, chips, fanfiction og UA serier/film.
  Tak fordi du deler så ærligt ud af dig og dit liv!
  Mange hilsner

 132. Jeg hedder Satina og jeg er fyldt 25 år her i 2019. Jeg bor i Odsherred sammen med min kæreste, vi har en datter på halvandet år og venter en søn til februar 2020. Til dagligt laver jeg ikke en døjt… Ej, jeg går ledig, da jeg desværre ikke har formået at færdiggøre en uddannelse eller at finde et job til trods for at have søgt meget og da jeg ikke er god til at være gravid, står den pt. på sygemelding. Jeg elsker at tilbringe tid med min familie, at læse og at skrive. Jeg er egentlig ikke sikker på, hvad min største last som sådan er, for de ting, jeg lige kan komme på, er måske ikke laster pr. definition? Men umiddelbart måske hangen til søde sager/bagværk, der egentlig opstår på baggrund af min kræsenhed/dårlige forhold til mad, så et pølsehorn fra bake-off eller en kage fra bageren er den lette løsning, når jeg mærker sult i dagens løb. Jeg tror, jeg begyndte at læse med her på bloggen, fordi du var sådan en “man skulle kende” og så blev jeg fanget af din måde at skrive på, dit nærvær i indlæggene og den måde, din personlighed skinner igennem, derfor blev jeg hængende. Hvilket bringer mig til, at jeg nok egentlig bedst kan lide dine “hverdagsindlæg”, fordi de bare er relatérbare og som sagt, jeg synes virkelig, man kan mærke personen bag indlæggene.
  Jeg har mødt dig engang til BogForum i forbindelse med udgivelsen af 40 Uger Inden, hvor du signerede mit eksemplar af 40 Uger Efter og jeg knævrede akavet løs 😀

  https://nouw.com/satinawandel

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven