mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Annonce

Jeg-skal-ud-i-verden-og-have-make-up-på-øjnene-rutinen

cocopanda make up

Damer! (Særligt jer, der er vilde med dullegrej, skal lytte efter nu). Der er simpelthen sket det vidunderlige, at Cocopanda – I ved, det der site, som sælger usandsynligt mange skønhedsprodukter, til virkeligt gode priser – har forelsket sig i mig som samarbejdspartner. Vi har arbejdet sammen før og nu starter vi altså op igen. Det er jeg selvfølgelig meget glad for; særligt fordi det også kommer jer til gode. Jeg har nemlig fået lov til at give jer lidt ekstra rabatter i samme ombæring.

Fordi varerne i forvejen er væsentligt billigere hos cocopanda, end de er i de fleste andre butikker, så kunne de ikke strække den til mere end 10% – men så gælder rabatten til gengæld også på alle varer i sortimentet, inklusive dem, der i forvejen er sat ned i pris.

Med andre ord: Der er penge at spare! (I hvert fald hvis man har planer om at bruge).

Min hverdags-make-up-rutine

Jeg skal gerne være den første til at indrømme, at jeg ikke er nogen ekspert når det kommer til make-up, men ikke desto mindre, så får jeg altså ganske ofte spørgsmål i min indbakke i instagram om netop det. Hvilken mascara jeg bruger, hvor min øjenskygge er fra og hvordan jeg behandler mine bryn, den slags. Så derfor har jeg simpelthen besluttet at kickstarte mit samarbejde med Cocopanda med at tage jer med igennem min daglige jeg-skal-ud-i-verden-og-have-make-up-på-øjnene-rutine. I ved, stadiet over “bare mascara”, men lidt under “i-byen-med-pigerne”.

Let’s get to it.

cocopanda make up

Jeg starter med eyelineren, som jeg tegner langs de øvre vipper i så tynd og “lige” en streg som muligt. Det er klart her der sker flest svipsere, men efterhånden synes jeg faktisk at det kører ret let. Jeg er blevet meget begejstret for en eyeliner fra NYX, som er ret fast, men som samtidig afgiver meget farve. Den er – i mine hænder i hvert fald – meget, meget god at arbejde med, så hvis du synes det er svært, kan jeg anbefale dig at prøve den.

cocopanda make up

Fordi jeg har lidt tunge øjenlåg, så skal jeg altid være lidt varsom med øjenskyggen. Derfor kommer jeg bare et helt tyndt lag lys/neutral øjenskygge med lidt shine på øjenlågene. Og så sørger jeg for, som du kan se på billedet herover, at komme lidt af den helt ind i øjenkrogen, fordi det åbner øjnene lidt op. Der er for eksempel to mega flotte øjenskygger HER. (Til 26 kroner!!!).

cocopanda make up

Så kommer vi til øjenbrynene, som jeg altså får riiiigtigt mange spørgsmål til – selvom det langt fra er raketvidenskab, dét jeg har gang i. Jeg bruger bare en øjenbrynsblyant og så starter jeg med at tegne en streg i “bunden” af øjenbrynene.

cocopanda make up

Derefter tegner jeg en streg op inde mod midten og så fylder jeg heeeelt forsigtigt ud i små blyantsstrøg. Det er vigtigt ikke at gennemtegne brynene, da de så vil se helt mærkelige ud. Men altså – det er selvfølgelig en smagssag og det er altså virkelig nemt at have med at gøre. Jeg køber altid bare en billig brynblyant, som for eksempel kunne være denne her til bare 35 kroner, hvis man bruger min rabatkode, som er nederst i indlægget.

cocopanda make up

Når brynene er tegnet op og børstet på plads, “sætter” jeg dem med en gennemsigtig “brow plumper”, som sørger for at hårene sidder som de skal. Lige nu bruger jeg én fra L’oreal, som du kan se HER.

cocopanda make up

Til sidst kommer jeg mascara på vipperne – og så er jeg sådan set done. Jeg er netop gået igang med at bruge en ny mascara fra Young Blood, som jeg fik anbefalet af en veninde. Jeg synes den er okay, men fordi jeg personligt er mere til fylde, end til længde på mine vipper, så tror jeg at jeg går tilbage til en anden. Denne her fra L’oreal, som jeg har nævnt før, for eksempel.

cocopanda make up

Det er, som jeg startede med at sige, virkelig ikke raketvidenskab, men nu ved I altså hvad jeg gør og herfra skal det selvfølgelig stå jer frit for, at bruge det til hvad I vil.

Uanset om du vil gøre som mig, eller ej, så skal du selvfølgelig ikke snydes for de 10% yderligere rabat på hele shoppen, som du får med koden: 10CANA 

Hvis nu du ikke skal have så meget og ender med at købe for mindre end 399.- så kan du, i stedet for at få 10% rabat, få fri fragt (som giver dig en større besparelse) med koden: FCANA. (Hvis du køber for over 399.- er fragten altid gratis).

SHOP (eller kig) LIGE HER

Jeg kan afsløre at der indtil tirsdag aften kl 23.59 er 25% på stort set hele make-up-sortimentet hos Cocopanda, så der er altså virkeligt gode penge at spare.

P.s. Rabatkoderne i indlægget gælder indtil d.14.september 2019 og virker én gang pr kunde og man kan altså kun bruge én rabatkode pr ordre.

P.p.s. Jeg er netop igen begyndt at bruge vippeserum til vipperne. Der findes garanteret mange gode, men den jeg personligt har haft bedst erfaring med, er M2, som “kun” koster 540 kroner, hvis du bruger min rabatkode HER

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

 1. Hej Cana
  Tak for Go inspiration!
  Jeg er klar til at købe flere af de produkter du anbefaler. Men under købet på cocopanda.dk kommer til ikke til noget sted hvor jeg kan indtaste koden. Kan du hjælpe?

  1. Hvor dejligt hvis du bliver inspireret. Koden skal tastes inden du kommer til kassen. Så når du trykker på din indkøbskurv, så er der en knap i bunden af skærmen (under dine varer) hvor der står noget med at indtaste gavekort/rabatkode. Den trykker du på og så kan du taste koden. På computer er det så vidt jeg husker noget med i bunden til venstre, indd i indkøbskurven.
   Jeg håber det lykkes!
   KH Cana

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven