mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Hvem vil lave min nye header?

Så damer, det er simpelthen blevet tid til (endnu) en lille forandring her på bloggen! Egentlig er jeg ret glad for mit nye blogdesign, som jeg fik lavet for et lille års tid siden, men jeg må i samme åndedrag altså også indrømme, at jeg efterhånden er en kende træt af at kigge på min egen spinkle håndskrift og den samme svada om hvad bloggen er for en størrelse, dag ud og dag ind. I ved, dét der der står ovenover billederne, lige når man kommer ind på bloggen.

Jeg troede jeg var nytænkende og smart da jeg traf beslutningen om at gøre det sådan, men det viser sig, at jeg skulle have holdt mig til den mere traditionelle header.

Jeg drømmer om en header som indeholder mit navn – Cana B – og som derudover er hyggelig, venlig og personlig, uden at blive barnlig. Så hellere lidt mere tjekket 😉

Udfordringen er dog, at jeg simpelthen ikke er særligt kreativ når det kommer til dén slags, og jeg har derfor gransket min lille hjerne for muligheder for, hvordan pokker jeg skulle gribe det an. Headeren skal jo helst afspejle mig og det er jeg simpelthen ikke sikker på, at enhver grafiker sådan uden videre lige kan. Derfor er jeg kommet til den ene konklusion, at jeg gør præcis som min søde kollegaveninde Mette Marie gjorde med sin header i sin tid. Jeg spørger sgu da jer! I kender mig jo om nogen og ved hvad jeg står for, så det ville jo være oplagt – og helt vildt hyggeligt – hvis det var én af jer, der endte med at have lavet den.

Der er ingen verdens krav til hvordan den skal se ud, men des mere personlighed, des bedre, tænker jeg. For eksempel sådan som jeg synes at Emily Salomon og Miriams Blok, for at nævne et par stykker, er lykkedes rigtigt godt med.

Ej, jeg håber sådan at der er nogle af jer, der har lyst til at være med i opløbet om at lave headeren! I begyndelsen af næste uge vil jeg dele alle de forslag der måtte være kommet – navngivet, selvfølgelig – og så får kvinden (eller manden) bag dén header jeg ender med at bruge, et honorar på 2000.-

Hvis du har lyst til at være med, skal det selvfølgelig stå dig frit for at bruge løs af mine billeder, både her fra bloggen og fra min instagramprofil, til opgaven – præcis som det selvfølgelig også er helt fint, hvis du lader være.

Bidrag kan sendes til mig på mail: canabuttenschon@gmail.com i løbet af indeværende uge. TAAAAAK!!!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

 1. God idé med Header 🙂
  Jeg tænker at et super godt billede af du, kæresten og dine drenge vil være godt og så dit navn henover.
  Du er set med mine øjne “en spradebasse”, “en energibombe” mv. og der må gerne skinne igennem.
  Måske I 4 kan ligge på gulvet og udgøre bogstaverne CANA på en festlig måde, eller hvis en af dine læsere er dygtig med at lave billeder kan det måske med en bunke billede laves.
  Blot lidt skøre tanker fra en anden “spradebasse” 🙂
  Held og lykke med projektet og jeg glæder mig til at se hvad det ender ud i 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven