mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Betragtninger fra en hundeejer #2

Der er sket lidt siden sidst jeg beskrev nogle af mine åbenbaringer i livet som hundeejer. Martha er efterhånden blevet 9,5 måneder og har således boet hos os i over halvdelen af sit lille hundeliv. #sødt

Betragtninger fra en hundejer #2

… Mine børn er blevet så vilde med Martha, at de ikke længere godtager at hun er deres hund. De siger, at hun er deres lillesøster .

… Hunde har åbenbart et fuldstændigt vanvittigt fordøjelsessystem. I hvert fald har jeg aldrig kendt nogen, som kan slå så vilde hørmere, som Martha. Ofte endda, når vi ligger på sofaen og hendes lille hunderøv er faretruende tæt på mit ansigt.

… Det lader til at ejere af store hunde tror, at os med små hunde er bange for dem. Jeg er altså ikke bange for store hunde. Heller ikke selvom jeg kommer gående med en hvalp i lille-hund-størrelsen. #sigbarehej

… Helt ud af det blå, følte jeg en enorm samhørighed med Martha da hun gik i løbetid. Selvom hun er en hund, så følte jeg tydeligt det der helt særlige kvindebånd, hvor vi forstår hinanden på et plan, mænd aldrig kommer i nærheden af. (Indsæt eventuelt selv en “ruller-med-øjnene-emoji”). Om Martha var enig med mig i mine betragtninger, kan jeg godt tvivle på.

… Jeg er åbenbart kommet til jeg-praler-med-min-hvalp-stadiet i mit liv som hundeejer. I hvert fald tog jeg forleden mig selv i stolt at fortælle om at Martha aldrig har ødelagt noget hjemme hos os. Jeg glemte i momentet åbenbart alt om den gamle fletkasse, som hun har bidt til ukendelighed. Men udover dén, har hun (vistnok) ikke smadret noget.

… Fuldstændigt på samme måde som jeg engang var overbevist om, at mine børn aldrig skulle spise slik, troede jeg også at jeg var sådan én der kun gav min hund hundemad. Ikke på vilkår om den skulle forkæles med alt muligt, som ville gøre den kræsen. Well.. Nu køber jeg frikadeller og leverpostej mindst én gang om ugen, fordi Martha selvfølgelig ikke gider at æde sin tørfoder, medmindre det er blandet op med ét eller andet lækkert.

… I takt med at morgenerne hyppigere byder på alt muligt andet end sol, er jeg blevet tiltagende træt af de tidlige morgenture. Heldigvis virker det som om Martha er det samme. I hvert fald vil hun meget gerne ind igen, når det regner.

… Det samme gælder i øvrigt også eftermiddags- og aftenturene, som ikke just er festlige i regnvejr.


P.s. Inden du siger noget om at det da er meget bedre/mere lækkert/billigere, at stege sine frikadeller selv, så må jeg lige minde om at menneskerne hjemme hos os ikke spiser den slags, så det ville faktisk bare være endnu mere hundecurling at gøre det. 

P.p.s Det er heller ikke nok “kun” at bruge leverpostej. Martha vil jo have variation!

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Hun ser bare for sød ud. 🙂 Har selv hund (Jack Russel Terrier) – og jeg er sikker på at han forstår alt hvad vi siger til ham – når det passer ham. Det er så givende og super sjovt at have hund. 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven