mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #28

Fuldstændigt som jeg fornemmer det hos stort set alle andre jeg har talt med (eller kigget med hos, på instagram) så er hverdagen atter indtruffet og hamsterhjulet så småt gået i de traditionelle svingninger. Herhjemme har det i den forgangne uge betydet et væld af madpakker, legeaftaler og forældremøder, krydret med tandlægebesøg og – for mit vedkommende – en hulens masse arbejde, som jeg glæder mig til at kunne fortælle mere om. Snart, forhåbentligt! Og hey, sommeren er tilbage! Hvor vildt (og dejligt) er dét lige, hva’? ❤️

Ugens højdepunkt var, da vi her i weekenden tog på vores allerførste “rigtige” cykletur, hvor begge drenge cyklede på egne cykler. Først til Hellerup og sidenhen – på vejen tilbage – på stranden, hvor vi badede, spiste is og mødtes med en legekammerat, inden vi cyklede hjem. Jeg ved godt, at det måske ikke lyder af meget, sådan at have en cykletur som ugens højdepunkt, men for mig føles det altså ret vildt, at have børn der er så store, at vi nu kan tage på cykletur sammen.

Jeg smilede mest da det viste sig, at min nye frisør var akkurat ligeså god som jeg havde håbet! Se selv resultatet af hvordan hun fik mine egne krøller til at leve lige HER.

Ugens lavpunkt var da jeg og en håndfuld bloggerkollegaer bogstaveligt talt var ét sekund (eller mindre) fra at kollidere med en kæmpestor båd. Vi var på en lille sejltur rundt i København og havde lidt problemer med at få “vinduerne” åbnet på siden af båden, så kaptajnen kom os, som en venlig gestus, til undsætning. Desværre blev han bare så optaget af vinduet, at han ikke så at vores båd havde direkte kurs mod en anden – og meget større båd – førend den var faretruende tæt på. Manden sprang tilbage til roret, drejede af og sørgede for at vi lige akkurat slap for den helt store kollision. Vi smadrede godt nok ind i den anden båds fendere, og en enkelt dame med tilhørende drikkevarer blev kastet ind over bordet, der var imellem os, men taget i betragtning hvor tæt vi var på en helt reel ulykke, så virkede det heldigt sluppet!

Det gode ved det var selvfølgelig at vi overlevede! Ej, det var – som I måske fornemmer – temmeligt dramatisk, men næppe livsfarligt. Men om ikke andet så var det gode naturligvis, at vi lige akkurat havde tiden og heldet så meget med os, at vi hverken kom let eller alvorligt til skade. Èt sekund mere i den gale retning, og så havde vi uden tvivl slået os temmeligt voldsomt.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig glimmerneglelak! På ring- og lillefingeren, tilsat neutral farve på de øvrige fingre. (Og på tæerne, selvfølgelig). Det er festligt uden at være prangende, synes jeg. (Man kan ane det på nogle af billederne fra min DIY til planteophæng HER, hvis du vil se hvordan det ser ud).

Det bedste jeg har spist er selvfølgelig min favorit-forret for tiden: blancherede asparges med den perfekte sauce (som jeg har delt opskriften på HER). Åh, det smager så godt at jeg kunne spise det til evig tid altså.

Det bedste jeg har set står benhårdt imellem Gift ved første blik og Alle mod 1, som i øvrigt begge er fra DR. I virkeligheden er jeg nok mest til Gift ved første blik, men når jeg er i selskab med mine børn, så synes jeg at Alle mod 1 er det fedeste program i verden. Vi sidder og hujer, hepper og gætter løs hjemme i stuen og hvis ikke det havde været for den der cykletur, så er det lige før dét havde været ugens højdepunkt.

I næste uge ser jeg frem til en uge som allerede nu, tegner til at blive usædvanligt travl – men heldigvis nærmest kun med virkeligt dejlige ting! Simons fødselsdag, venindekaffe, spændende presseevents, forlagsmøder, baby-dikke-dik, et skolearrangement af de sjovere og en bytur med nogle af de veninder jeg ser alt for lidt i det daglige. Ak ja, der kommer uden tvivl knald på, men det bliver af den allermest sprudlende slags og jeg glæder mig til det hele!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven