mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Om ham der gjorde alting meget sjovere

Man kunne ud fra overskriften her, muligvis få det indtryk, at mit liv var kedeligt – eller ligefrem trist – inden jeg mødte Simon, som er ham det hele handler om mit indlæg her på bloggen i dag. Men damer, jer der kender mig, I ved, at det selvfølgelig ingenlunde er rigtigt. Inden jeg mødte Simon kunne man kalde mit liv mange ting, men kedelig var altså ikke én af dem.

Både inden og efter min skilsmisse var det selvfølgelig super-super hårdt, men i de sidste par måneder inden Simon og jeg mødte hinanden, var det altså også virkeligt sjovt. I husker måske, at jeg for eksempel gik på tinder. (Som i øvrigt var et fint, omend ret kort bekendtskab). Jeg nød livet som single i de dage børnene var hos deres far og jeg troede faktisk ikke, at jeg trængte andet end det gak og de løjer jeg havde gang i.

Indtil han stod der. Ham, hvor alle brikkerne pludselig passede. Ham, som jeg allerede efter fire dates (fordelt på seks dage) havde en fornemmelse af, at jeg en dag skulle blive kærester med. Ham, som nu er der for mig hver eneste dag. Han er der når jeg er sjov. Han er der når jeg er ked. Han er der når jeg er sur. Og han er der når jeg trænger allermest til at blive elsket, uanset om det er på grund af glæde, stolthed, afmagt eller noget helt fjerde. Han er der. Og i går havde han fødselsdag, hvor jeg havde fået den ære at planlægge hans dag.

Vi tilbragte formiddagen i spa, eftermiddagen i zoo og aftenen på vores altan, imens børnene sov sødt i deres senge. Det var på alle mulige måder en perfekt dag, hvor jeg endnu engang blev bekræftet i, at puslespillet lader til at have lige akkurat de brikker der skal til for at kunne blive fuldendt end dag.

Jeg har aldrig før følt mig så tryg, så rummet, så elsket. Og jeg priser mig lykkelig for, at jeg lige akkurat den der nytårsaften, var i hopla til at hilse på alle. Også på ham den søde, høje kok, som stod og sludrede med bartenderen, kort før klokken slog tolv. Hold kæft, hvor priser jeg mig lykkelig for det.

For ham, der sidder og ser fjernsyn i stuen, imens jeg taster på min computer på altanen. For ham, der ikke aner at vi om lige akkurat én time fra nu, indfinder os på endnu en date, som jeg planlgade i et flygtigt øjeblik, lige inden jeg begyndte at skrive nærværende indlæg (der altså hverken er blevet korrekturlæst eller gennemtænkt, fordi jeg bare har ladet tankerne og fingrene gøre hvad de vil). En date, som vi i aften har for os selv, fordi børnene er hos deres far. En date, hvor vi skal sejle rundt i kanalerne i en lille båd og – forhåbentligt – se solnedgangen fra vandet et sted i København.

Jeg tænker, at jeg tager en flaske bobler og et par glas under armen og så gør vi som om, at hele verden bare lige må vente indtil i morgen. For jeg bliver nødt til at sætte lidt mere pris på ham, der gjorde alting en lille smule sjovere.

P.s. selvom billedet kunne indikere det, så er vi altså ikke blevet gift (den slags ville I naturligvis få at vide!). Det var bare noget med en selfie-bås og virkeligt mange drinks. 

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Hvor er det dejligt for dig, at du har fundet dig sådan en sød mand. Han virker også skøn, sådan som du omtaler ham her på bloggen og på Instagram (så passer I jo sammen 😉). Sikke et sødt indlæg, som emmer af kærlighed! Det minder mig om min egen kæreste, som her seks år efter forholdets begyndelse også stadig kan gøre mig helt blød i knæene 💕 Jeg håber, at I har en fremragende date igen i dag!

    1. Årh hvor er det dejligt at læse, at du stadig bliver blød i knæene, efter 6 år ❤️ godt arbejdet!

  2. Rigtig god date! Det er skønt, når man lige bliver ramt af den vilde følelse af, at man er det helt rigtige sted.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven