mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Annonce

Et par bump og en fest!

Som I der også følger mig på instagram allerede ved, så holdt vi i torsdags fest i mit lille bloggeragentur, Confetti CPH. Vi havde inviteret en ordentlig flok kollegaer til drinks,  middag og intimkoncert – og det var simpelthen sådan et vellykket arrangement. Omend vejen dertil ikke var helt uden bump.

Min dag startede ud med at jeg glemte at stille en kop i kaffemaskinen, inden jeg tændte den, hvorfor jeg altså kom retur fra badeværelset og undrede mig en smule. Havde jeg ikke lige sat en kop kaffe over? Der duftede endda af kaffe. Jo, jeg havde sat en kop over og gudskelov havde drypbakken fanget al den friske kaffe, der ellers var rendt ud over hele køkkenbordet. Ha ha, held i uheld – og så var dagen ligesom igang!

Jeg fik arbejdet et par timer og gik så ellers i krig på badeværelset, hvor jeg havde sat en hel time af. En hel time med make-up, glattejern og en lydbog.

Jeg har stort set ikke kigget mig i et spejl siden før sommerferien, så det føltes helt ekstravagant sådan at bruge tid på at gøre mig lækker. (Så lækker som det nu engang lader sig gøre, forstås). Foundation, bronzer, øjenskygge, eyeliner og to lag mascara – den fik ikke for lidt og det føltes fantastisk! Jeg hoppede i min kjole – en favorit, som jeg har brugt i adskillige sammenhænge, både til hverdag og til fest, siden jeg købte den sidste år – og tog afsted. Eller altså, jeg prøvede på at tage afsted.

Der er nemlig den lille udfordring, når man bor i Nordhavn som jeg, at taxaerne endnu ikke har fået opdaterede deres GPS’er med adresserne herude (til trods for at min fx har eksisteret i over tre år), hvorfor de altså ikke kan finde vej. Så jeg kunne pænt stå nede på gaden og vente. I regnvejr. Efter jeg havde brugt en time på badeværelset. Seriøøøøøst! Tyve minutter senere – og ti minutter førend jeg skulle være på pletten – kørte taxaen ind foran min hoveddør og samlede mig op.

“Der er nok lidt meget trafik inde i byen, så du må sige til hvis det er hurtigere for dig at gå” sagde taxamanden til mig, da vi havde kørt i fem minutters tid.

“Det er aldrig hurtigere at gå, når det regner og man har majet sig ud efter bedste evne” svarede jeg nok lidt tvært tilbage og han lod gudskelov til at forstå.

Så vi kørte. Og holdt stille. Og kørte lidt mere. Og holdt stille. Indtil vi tilsyneladende sad i en prop så tyk, at folk i bilerne på vejen foran os, begyndte at stige ud.

“Måske var det alligevel hurtigere at gå…” sagde jeg.

Og så tilbød taxamanden at bakke hele vejen op til strøget, “for så er vejen trods alt en lille smule kortere”, som han sagde.

Han var sgu sød, ham taxamanden. Så jeg takkede for indsatsen og småløb i regnvejret op til selskabslokalet, hvor min seje agent og et par af mine kollegaer for længst var mødt op.

I made it!

 

Find link til kjolen indlægget HER

Til festen fik vi serveret lækker mad fra Rødder, som vi havde bestilt igennem Chefmade, som jeg også tidligere har samarbejdet med. Til maden var der også en hulens masse vin, fra Hardy’s, men fordi jeg var faldet direkte i de lækre cocktails fra Casamigos, så smagte jeg den faktisk slet ikke. Vinen, altså!

Efter middagen tog vi hele selskabet med nedenunder, på Hello Coco, hvor ingen ringere end Andreas Odbjerg gav en lille intimkoncert, inden vi gav den gas på dansegulvet. Det var sådan en dejlig aften – og det bedste af det hele var næsten, at jeg fornemmede, at alle andre samstemmigt syntes det samme! Så skide være med de små bump der…

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Tillykke med de to år 🙂
    Gode billeder og især billedet af jer stærke smukke kvinder 🙂
    En dejlig søndag ønskes du herfra 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven