mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #24

Den seneste uge har været den sidste uge med “voksenferie” i denne omgang. Jeg synes egentlig det kan være meget skønt – særligt for at pleje et parforhold – at holde lidt ferie uden børn, men jøsses hvor har jeg savnet mine drenge! De har tilbragt de seneste tre uger hos deres far og selvom jeg er overbevist om at de har hygget sig, så har det altså ikke været helt nemt at undvære dem så længe. Jeg har haft dage hvor jeg har vrisset, været sur og grædt helt umotiveret, fordi savnet simpelthen helt fysisk har påvirket mig. Jeg tænker at jeg ikke kan være ene om at have de her følelser, så hvis modet kommer over mig én af dagene, så vil jeg gerne skrive et indlæg og sætte lidt flere ord på det her med at undvære sine børn. På godt og ondt. Heldigvis har der også været (en hel masse) dage hvor det har været helt okay, at være voksne uden at have børnene med og vi har overordnet set haft en rigtigt dejlig uge, Simon og jeg. Med Samsø Festival som overskrift for det meste af ugen.

Ugens højdepunkt har uden tvivl været festen jeg holdt i onsdags! Jeg elsker at holde fest og selvom jeg da på forhånd var lidt nervøs for hvordan det skulle blive at holde en fest for fremmede mennesker, så var det sådan en god oplevelse. Hvis du har lyst, kan du læse mere om konceptet og se en masse billeder af det hele lige HER.

Jeg smilede mest da vi i aftes kom retur ned til min mor, som har passet Martha den seneste uge. Ingen kan give én så varm og hjertelig (okay, og våd) en velkomst som en hund. Kæft hvor er hun sød, altså!! Jeg savnede hende egentlig ikke så meget imens vi var afsted, men så snart vi var genforenet, blev jeg mindet om hvor glad jeg er blevet for det lille nuttede væsen.

Ugens lavpunkt var da jeg blev tisset på af en fremmed kvinde. Bevares, jeg tror ikke umiddelbart at hun hverken vidste (eller ved) at hun gjorde det, men det ændrer selvfølgelig ikke på, at hun alligevel tissede på mig. Eller altså, hun stod i sin brusekabine og tissede, hvorefter hendes tis løb ind i brusekabinen ved siden af. Hvor jeg stod. Med bare tæer. I 37 grader varmt tis.

Det gode ved det var at det skete lige dér og ikke alle mulige andre steder. Jeg stod jo trods alt også under bruseren, så det var rimeligt hurtigt vasket af igen. Men alligevel. Jeg gider bare ikke rigtigt at stå i andres tis…

Jeg har haft det bedst med at iføre mig kjoler i alle mulige afskygninger. Lyserøde, blå, stribede, mønstrede og en enkelt fuld af pallietter, som fik mig til at lyse op som en glad lille diskokugle, hver gang scenens lys ramte mig, da TV-2 spillede fredagens sidste koncert på den store scene.

Det bedste jeg har spist har været begrænset til meget få gode måltider i denne uge. Der er mange gode ting at sige om Samsø Festival, men rent kulinarisk kunne de – efter min mening – altså godt trænge til en gevaldig opgradering. Min fornemmelse er egentlig at øen i sin helhed er ret god til mad af høj kvalitet med masser af lokale sæsonvarer. For eksempel fik Simon og jeg en fantastisk fisk på Flinchs restaurant i Tranebjerg, og lige udenfor Nordby fandt vi det skønneste lille is-sted, Casa Tua, som lavede virkelig god is (og havde det hyggeligste udemiljø jeg længe har set), men på festivalen var det godt nok svært at opdrive andet end kød, brød og friture. Jeg fandt (og spiste) en enkelt poke-bowl, men udover den, så var udbudet altså lidt tarveligt efter min smag… (Så hvis nogen der kan sådan noget læser med, så stemmer jeg for en lille intim fiskerestaurant, måske i kombination med en champagnebar til næste år. Se, dét kunne være lækkert!).

Det bedste jeg har set eller hørt er naturligvis en hulens masse koncerter på festivalen. Men hvis jeg nu skal komme med en anbefaling til jer, som er mere aktuel end “kom med derover næste år”, så kunne det være at lytte til den seneste udsendelse i Mette Holms “Radio OP”. Til jer der ikke allerede kender hende, kan jeg fortælle, at Mette Holm er en vanvittigt dygtig psykolog, som igennem de senere år har vundet stort indpas både i sin klinik, såvel som på de sociale medier, hvor hun er fantastisk at følge, fordi hun kaster om sig med inspiration og god energi.

Hun inviterede mig i sidste uge ind forbi hendes lille radiostudie i Aarhus og det er der altså nu kommet en times samtaleradio ud af. Vi kommer vidt omkring i udsendelsen, men helt overordnet, så vil jeg sige at det er ærlig feel-good-radio. Vi snakker om usikkerheder, inspiration, mod, blær, pauser og alt muligt andet, som for eksempel min allerførste (og meget lave) løn som professionel blogger, som jeg for vist nok første gang løfter sløret for i programmet, som I kan høre HER, hvis I har lyst.

I næste uge ser jeg frem til at ferien transformerer fra de seneste ugers voksenferie til rendyrket børne- og familieferie. Vi skal først holde et par dages ferie i København sammen med drengene og et par af deres kusiner og så kører vi på torsdag simpelthen afsted ned igennem Europa. Bare drengene, Simon, Martha og jeg. Dét glæder jeg mig mega-meget til! (Omend jeg er også er lidt nervøs for hvordan det kommer til at gå med kør-selv, børn og hund)…


Hvad ser I mest frem til i næste uge?

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

 1. Jeg ser frem til, at jeg kun skal arbejde 3 dage næste uge inden jeg skal holde min sidste uges ferie 😄😎🔆👍🏻 Jeg har haft 14 dages ferie, arbejdet (snart) 2 – incl denne weekend med aftenvagt, så alt er godt! Og Zulu Sommerbio på tirsdag, A Star is born under Aalborgs sommerhimmel i selskab af min datter, hendes veninde og min egen veninde – ahh..! Og nå ja, mig og manden har 20-års bryllupsdag….20 år Niller, 20 år 😂 så ved man et og andet! 😂God tur gennem Europa til jer!!

 2. Dejligt at høre om din uge. Vi, min husbond og jeg er også lige kommet hjem fra Samsøfestival men er så heldige at vi bor hos tøsebarnet, så ingen telt og fælles tis her 🤣😂 I næste uge tager vi til vores elskede Skagen. God tur sydpå til jer. Kh Marianne
  NB.: har stadig glimmer hist og pist, efter festen, trods div bade m.m. Men det var jo også et “Cana-tribe-mærke, så jeg glimter gerne for dig resten af sommeren 🤩😘😂

 3. Er vild med dine updates på ugen og har selv taget ideen til mig 😊 er skønt lige at sætte sig i ro og mag og gennemgå ugen på godt og mindre godt 😜

  Jeg vil glæde mig til et indlæg om børne- savn 🙏
  Jeg er selv lidt over en uge inde i (heldigvis) de to værste uger på året, mine ungers ferie hos far og bonusmor+ søstre.
  Jeg ved de har det fantastisk og det er blevet nemmere med årene ift at hører lidt fra dem men puha 😓 der har også trillet tåre på mine kinder og lige blevet vrisset lidt over noget helt skørt… Netop fordi det lige presser lidt, det savn der ♥️
  Men så kan jeg se frem til at på fredag hvor vores dejlige 2 ugers ferie starter og glæde mig over den ene skønne uge vi havde i starten 😍

  Rigtig god ferie og nyd Europa ☀️🌴🌊🚘

 4. Rigtig god kør-selv ferie😃 er pt. selv på roadtrip rundt i Europa med min mand og datter på halvandet, det er for os den perfekte ferieform – for os er opskriften bare at tage en dag af gangen og finde de mest børnevenlige steder og ikke have de store forventninger til at være mega kulturelle😉 Nyd jeres ferie☀️

 5. Jeg synes (generelt) altid, du viser stort mod og åbenhed – TAK for det! Jeg krydser fingre for indlægget om afsavnet efter ens børn flasker sig.. Hvis det alligevel bliver for svært at formulere, så synes jeg, det er helt fint… Det er ikke alt, man sådan bare lige kan sætte ord på.

 6. Jeg ser frem til på fredag at have 3 ugers ferie efterfulgt af barsel med termin d. 14/9.
  Og jeg glæder mig til at stå af ræset og bare slappe af og nyde tilværelsen maks.
  De bedste hilsner
  Og god tur og ferie

  Nicole.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven