mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Tid til eftertanke #23

Det lader sig nu engang ikke sådan gøre, at holde 100% ferie når man er selvstændig i en enkeltmandsvirksomhed, som min. Men i løbet af de næste fire uger, kommer jeg til at gøre mit ypperste for at gøre det alligevel. Altså, sådan da.

Jeg kommer ikke til at lukke helt ned, hverken her på bloggen, eller på instagram, men min dag-til-dag-aktivitet, vil uden tvivl være lavere den kommende måneds tid, end sædvanligt. Jeg håber selvfølgelig at I alligevel vil følge med – jeg har nemlig skrevet og planlagt en hel del indlæg til jer, som forhåbentligt både kan give inspiration, refleksion og et lille smil om læben i ny og næ.

For nu er det dog tid til eftertanke –  en indlægsrække jeg i øvrigt påtænker at fastholde henover hele sommeren, slet og ret fordi jeg kan mærke at de er sunde for mig at lave.

Ugens højdepunkt er selvklart, at Simon og jeg har taget hul på vores sommerferie, med en indtil videre fuldkommen vidunderlig Danmarkstour. Vi slog et hurtigt smut forbi Kolonihaven onsdag morgen, inden vi satte kursen mod Jylland. Vi startede i Aalborg, sidenhen tog vi til Sdr.Bjert og nu har vi lige forladt Broager for at komme til Bastrup, hvor vi skal tilbringe de næste par dage i selskab med Simons søskende. Det kan virkelig noget bare at holde fri, køre rundt i landet og være sammen med hinanden – og med venner og familie, naturligvis!

Jeg smilede mest da min mellemste niece på fire år tog styringen over vores fælles radiobil på ringriderpladsen i Sønderborg her til eftermiddag. Mage til sej lille pige skal man lede længe efter – og de tre ture sammen med hende, var alle mine efterfølgende bækken/lændesmerter værd. Håber jeg…

Ugens lavpunkt er svært at vælge i denne uge, for der har altså været to lavpunkter. Det ene handler om et hotelværelse jeg åbenbart havde booket til den forkerte onsdag og det andet, som jeg kan mærke bliver “vinderen” af ugens absolutte lavpunkt, er, at Simon i torsdags blev stukket af en bi. I sig selv er det måske ikke ligefrem et lavpunkt af dimensioner, men det skulle simpelthen vise sig, at stikket pludselig – efter mere end et døgn – begynde at hæve voldsomt. Så meget, at Simon endte med at sidde med is på sit højt hævede ben, hele aftenen i går, hvor vi ellers havde planlagt at tage til Sønderborg Ringridning. (Som jeg har glædet mig syygt meget til). Der var selvfølgelig ingen diskussion om hvorvidt vi skulle afsted eller ej, men derfor synes jeg altså alligevel at det er brandærgeligt, at sådan en lille bi (som vi jo ellers faktisk holder så meget af) skulle have lov til at invalidere min søde kæreste i dagevis.

Det gode ved det var at min bror heller ikke planlagde at skulle til ringridning, og vi således kunne nyde en hyggelig grillaften hjemme på hans terrasse, sammen med et par af hans børn, hans søde kone, min mor, hendes mand og hans datter. SÅ hyggeligt!

Jeg har haft det bedst med at iføre mig en sweatshirt jeg købte for sølle 60.- i herreafdelingen i H&M. Den er blød og stor og virkeligt dejligt at krybe ind i, når man sidder ude om aftenen og prøver på at lege lune nætter.

Det bedste jeg har spist må være middagen vi fik på Sdr.Bjert kro i torsdags. Hold min knallert, hvor var det lækkert! Det smagte beskidt, selvom det var pænt og hvis ikke det var fordi jeg havde andet at tage mig til her i livet, så ville jeg spise derhenne hver eneste dag!

Det bedste jeg har set i tv i denne uge, har altså været en noget sløv omgang, så ingen anbefalinger herfra. (Det var i øvrigt Luksusfælden jeg så, hvis nogen skulle være nysgerrige. Jøsses, et lorteprogram).

I næste uge ser jeg frem til at skulle på Samsø Festival. Jeg glæder mig til telt, fadøl, musik, nye venner, gamle venner, sang, dans og tøj der glimter. Men allermest glæder jeg mig til at festivalen er forbi og det bliver søndag eftermiddag, hvor mine børn kommer hjem efter tre uger (!!) hos deres far. Jeg kan, rent fysisk, næsten ikke vente!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven