mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Tid til eftertanke #22

Det har altså været en lidt underlig uge. Lidt triviel, vel nærmest, nu jeg tænker over det. I hvert fald har den stået på virkeligt meget arbejde og jeg har ikke tal på hvor mange timer jeg har siddet foran min computer hver dag, men det er mange! Jeg er ved at lade op til ferie og som mange af jer sikkert genkender fra jer selv, så knokler jeg i disse dage lidt ekstra hårdt, for bedre at kunne holde (næsten helt) fri, når jeg går på ferie. Jeg sidder og forskriver en hel del indlæg, så der stadig kommer til at være liv herinde, selvom jeg (måske) tjekker mere eller mindre ud.

Ugens højdepunkt var da jeg natten til torsdag sendte manuskriptet til min kommende bog til min redaktør. For allersidste gang!! Bogen er blevet alt jeg overhovedet havde ønsket mig og når sommerferien er forbi, mangler vi ikke andet end at gennemgå hvordan den skal sættes op rent grafisk og så skal den ellers bare i trykken, så den kan udkomme til oktober. Shiiiit, jeg glæder mig!

Jeg smilede mest da jeg efter at have udgivet min månedlige klumme hos BT, besluttede at lægge (endnu) et billede af min mave ud på instagram, hvor jeg endnu engang blev overstrømmet af kærlighed og søde kommentarer. Hvis vi kvinder altid var så søde ved hinanden – og hvis vi kunne være ligeså søde ved os selv, som vi er ved andre – så er jeg temmeligt sikker på, at de fleste af vores usikkerheder ville fordufte som duggen fra en kold cola i solskinsvejr.

Ugens lavpunkt var ubetinget mine tømmermænd i lørdags. Jøsses, hvor var jeg dårlig – og jeg havde altså ikke engang været sådan særligt fuld. Det er virkelig mærkeligt med mig og mine tømmermænd, for det er enten alt eller intet, og hvor jeg nogle gange “bare” er lidt træt, så ligger jeg andre gange (flest, desværre) og brækker galde op i timevis, morgenen efter jeg har indtaget alkohol. Og nej, der er desværre ikke noget mønster i, om jeg drikker vin, øl eller stærkere alkohol. Simon har en teori om at det er omkring min ægløsning at mine tømmermænd bliver værst, så nu vil jeg til at føre journal over det, for at se om der rent faktisk er en sammenhæng. Vildt nok hvis der er. (Og vildt hvis det er min kæreste, der spotter det, ha ha!).

Det gode ved det var at de voldsomme tømmermænd rent faktisk fik mig til at gå totalt offensivt til værks i forhold til de kommende uger, hvor Simon og jeg holder ferie (uden børnene) og jeg med garanti kommer til at drikke mere alkohol end jeg plejer. Der er trods alt både udsigt til Sønderborg Ringridning og Samsø Festival, så selvom jeg sidder nu og tænker, at jeg måske bare skal holde mig til en enkelt fadøl, så ved jeg selvfølgelig godt, at det ikke kommer til at holde en meter, når først musikken spiller. SÅ, efter at en sød følger skrev til mig på instagram, at hun havde den perfekte opskrift, så har jeg simpelthen shoppet drugs. Angiveligt skulle kombinationen af Resorb og Samarin (som begge kan fås i håndkøb på apoteket) kunne gøre noget fantastisk mod tømmermænd, så det satser jeg på, og forventer således at klare adskillige branderter – små såvel som store – uden være ved at omkomme af tømmermænd dagen derpå. I’ll keep you posted!

Jeg har haft det bedst med at iføre mig min nye lyserøde kjole fra ICHI, som I kan se på billedet ovenfor. Jeg fandt den i Magasin for nogle uger siden og nåede så akkurat at have den på i mandags, inden sommeren blev transformeret (forhåbentligt midlertidigt) til efterår. (I kan finde den HER).  Den får mig til at føle mig sød, som en kæmpemæssig candyfloss, ha ha! Og ja, jeg bærer den naturligvis med tennissokker til, indtil det bliver varmt nok til sandaler igen. Jeg har faktisk lige købt nogle med lyserøde striber ved anklerne hos weekday lige HER (reklamelink).

Det bedste jeg har spist må være den suppe vi fik som anden servering, da Simon jeg i fredags spiste på Meille i Sankt Peders Stræde. Bevares, alle fem retter vi fik, smagte godt, men denne her suppe var fuldkommen genial. Den var lavet på hvide asparges og fyldt med fermenterede aspargesstykker, kapers og ét eller andet sprødt og lækkert, som gjorde den insanely god! Selve stedet synes jeg tabte lidt på indretningen og vi gik ikke ligefrem trillende derfra, selvom vi havde spist fem retter mad, fordi portionerne var meget små, men til gengæld var betjeningen skøn og vinen altså virkelig godt tilpasset til maden. I alt var det en super god oplevelse, men hvis jeg skal være ærlig, så vil jeg næsten helst anbefale jer, at I udelukkende prøver den der suppe og så må I bede tjeneren om at servere et passende glas vin til. Det er en perfekt lille frokost, i hvert fald hvis man også kan få lidt brød til 😉

Det bedste jeg har set i denne uge er Mesterskaberne på DR. Bevares, det er også noget af det eneste jeg har set, men ikke desto mindre, så er jeg altså en sucker for alt der handler om renovation og konkurrencer på tv. I ved, det er som en slags bagedyst udi kreativitet og genbrug. #perfektkombination

I næste uge ser jeg frem til at gå på ferie!! Vi har lånt lejligheden i Nordhavn ud til nogle venner og så tager vi Martha under armen og kører til Jylland og besøger venner og familie derovre. Vi skal både nordpå og sydpå og jeg glæder mig som et lille barn til det hele. Til at have tid til det hele – dét glæder jeg mig til!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Får også helt ekstreme tømmermænd og leder derfor også konstant efter tips og mulige sammenhænge, så vil følge med i spænding😅 tabletterne der skal kombineres, er det dagen derpå eller på aftenen?

  2. Mit bedste middel mod tømmermænd: køb omeprazol i håndkøb på apoteket. Tag 1, når du er klar til at gå i seng. Derefter tager du en igen når du vågner.
    Det har hjulpet mig helt vildt – og jeg har HAFT de ondeste tømmermænd efter bare få glas vin.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven