mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Annonce

Skal vi beholde kolonihaven?

Jeg ved næsten ikke hvad man skal kalde den, min lille kolonihave, som jeg sylter så rigeligt på. Min lille vidunderlige akilleshæl, hvor jeg ville ønske at vi tilbragte langt mere tid end vi gør. Vi elsker allesammen at være der og alligevel bliver det ofte nedprioriteret til fordel for alt muligt andet. Tid med venner, weekendture, hjemmehygge i København, familiebesøg og strandture, for eksempel.

Ind i mellem overvejer jeg, om den mon var givet bedre ud til nogle andre, som ville sætte mere pris på den end os, men hver evig eneste gang vi så kommer derud, så kan jeg ikke nænne så meget som overhovedet at tænke på, at sætte den til salg. Fordi der er så mega dejligt!

 

Selvom vi oftest kun er derude enkelt dag eller to ad gangen, så føles det som et lille naturskønt frimærke af frihed og dét slår altså det meste. Det føles næsten som ferie og for at gøre akkurat dén følelse endnu mere skarp, har jeg naturligvis også taget en håndfuld produkter fra det italienske brand N.A.E. med derud. Bare som et lille kirsebær på toppen. De koster jo ikke alverden, produkterne og jeg synes at de passer rigtigt godt ind i min kolonihave – både i udseende og i duft.

Der findes tre forskellige serier af alle produkterne; den grønne, freschezza, som I ser på billederne her i indlægget, som dufter skønt af rosmarin og timian, den røde, idratazione, som har særligt gode fugtgivende egenskaber og så den hvide, delicatezza, som er en duftfri variant, som jeg kan anbefale hvis man ikke er så meget til dufte i sin hudpleje (eller hvis man er gravid).

Alle produkterne er certificerede økologiske, veganske og så indeholder de altså et minimum af 97% naturlige ingredienser, og netop derfor spiller de selvfølgelig også godt sammen med min lille kolonihave, som jo ligger i fuldkommen fantastiske Hedeland, som jeg så absolut vil anbefale alle der bor i nogenlunde nærhed, om at besøge.

Der er fine stier til at gå lange ture på, der er fiskesøer og så er der hver søndag et veterantog, som kører den fineste tur rundt i området, hvor man nemt kan tage en picnickurv med og slå sig ned på en træstub eller ved nogle af de mange opstillede bænke rundt omkring. Jeg synes det er så sejt, at vi så tæt på København, har så fine naturpletter!

Ak ja, jeg kan godt mærke at der helst ikke skal gå alt for længe førend vi igen kommer ud i den lille kolonihave. Til hygge, nemme pastaretter, vandkamp, leg på trampolinen, skumfiduser over bål og en hel masse afslapning – ligesom når vi er på ferie. Ej, jeg håber virkelig at vi kommer til at tilbringe lidt mere tid derude til sommer, end dét jeg forestiller mig vi får tid til lige nu – for hvis ikke vi gør det, kan jeg næsten ikke blive ved med at forsvare, at vi beholder den…


Produkterne fra N.A.E. kan købes i Kvickly, Føtex, Bilka og på nemlig.com lige HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (17)

 1. Hej
  kolonihave er skønt vi flytter i vores have i april og retur i slutningen af oktober og det er skønt. Vi får besøg, stjæler naboens rabarber ( de har bedt om det de har mange) spiser på terrassen, bager pandekager og dyrker masser af blomster og bær i krukker. Om vinteren bor i i indre by i en meget lille lejlighed. Så vi er som køerne der skal på græs, når vi når april.

  1. Det lyder godt nok dejligt! Og stik modsat os, ha ha! Jeg ville virkelig ønske vi kom lidt mere derud…

 2. Jeg skal altså få kigget på dem næste gang, jeg er i Kvickly.
  Og behold kolonihaven…. da vi boede i Kbh ønskede vi os en, men fandt desværre aldrig en. Men.. det ser så hyggeligt og idyllisk ud. Hvad med helt at flytte derud om sommeren?

  Hilsner
  Pernille

 3. Tror altså ikke det kan købes i Kvickly, det er dansk supermarked som fører mærket. Bare til info så man ikke går forgæves🥰

  1. Det kan man altså – jeg har i hvert fald købt en deo fra NAE i Kvickly i Sønderborg engang 🙏🏼

   1. De førte NAE en overgang i vores Kvickly (Kalunsborg), men så blev produkterne taget af, og er ikke kommet igen. Jeg kigger jævnligt efter deres tilbagevenden. Men det er længe siden jeg har set dem – vi skal i hvert fald tilbage til årsskiftet tror jeg. Så måske der er sket nogle ændringer i salgsaftalerne…?

    1. Nårh ja, det kan selvfølgelig være – i så fald beklager jeg selvfølgelig forvirringen 🙂

 4. – synes afgjort, du skal beholde kolonien! I kommer garanteret til at bruge den mere (igen) senere.

 5. Kunne man ikke airbnb den ? Tænker bare hvis man ikke er klar til at give helt slip. Er der måske nogle der vil låne den

 6. Jeg vil gerne købe den, hvis det er! 😄 Min lille bitte familie og jeg søger med lys og lygte efter en fin kolonihave.

 7. Det vil være en skam at sælge dit lille fristed.
  Det kan være dine børn vil overtage på et tidspunkt.
  En godt sted at tage hen på læseferie, lidt fri fra andre, et lille åndested osv.
  Jeg synes du skal beholde det.
  Hvis du ikke bruger det så tit, kan du måske låne det ud.
  En smuk dag ønskes 🙂

 8. Hvad betyder denne sætning, hvor du skriver: Alle produkterne er certificerede økologiske, veganske og så indeholder de altså et minimum af 97% naturlige ingredienser?

 9. Nåh, nu forstår jeg sætningen, når jeg sætter ordet mindst ind i den:

  Alle produkterne er certificerede økologiske, veganske og så indeholder de altså mindst 97% naturlige ingredienser?

 10. Behold den da 🙂 Må man evt. leje den ud via AirBNB, s er det da en mulighed for at du lader andre få del i jeres skønne plet, når I ikke selv bruger den 🙂

 11. Behold den- og del den evt med nogle der kan få glæde af nogle timer i fred og ro. Jeg er så glad for at jeg beholdt min, selvom jeg ikke brugte den i 3 år. Nu nyder vi virkelig roen og idylen 💕

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven