mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Du er smuk som du er!

Uanset om du har deller, løs hud, bollehåndtag, markerede muskler, tykke eller tynde ankler, thigh-gap, eller lår der klistrer sig sammen når du går, så lover jeg dig for, at du er god nok som du er. Du er smuk! Ikke for alle – det er ingen – men for nogen. Der vil altid være nogen, som kigger på dig og tænker at du ser vidunderlig ud. Du skal ikke gemme dig væk, for du er ikke spor forkert.

Det har jeg skrevet lidt om i en klumme på BT i dag, som du kan læse lige her, hvis du har lyst. Og hvis ikke, så vil jeg bare lige minde dig om, at du er smuk som du er – og at en bikinikrop i sagens natur ikke er andet, end en krop i en bikini. Se selv min ovenfor 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Hold k… du er sej 💪💯 Og hvor er det dog dum, man skal sige det, til en som “bare” står ved sig selv.. Men det er du altså og tak for det!

  2. Du har bare så ret 🙂
    Vi er som vi er og det er godt nok 🙂
    Du er skøn og får dine budskaber smukt ud 🙂

  3. Jeg blir helt rørt…sådan ser mit maveskind også ud, og jeg føler mig så ….alt muligt ikke rart, og vil bare putte min mave væk.
    Så tusinde tak for at du deler ud af dig og din verden så ucensureret og bramfrit og kærligt! <3 Det hjælper mig til at føle mig ikke alene og som bare helt normal og OKAY. 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven