mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #21 – en stor skuffelse

Vi kommer ikke udenom at denne uge har budt på en meget stor skuffelse hjemme hos os. Lidt for mig, men i særdeleshed for mine børn. Heldigvis har de håndteret det virkelig pænt og det virker som om de er cool med at tingene gik som de gik. Hvad det handler om, kan I læse mere om i ugens lavpunkt nedenfor – men først går vi lige til højdepunktet, som i denne uge faktisk er højdepunkteR, fordi jeg simplethen ikke kunne vælge bare ét. Og på den måde har ugen – til trods for den store skuffelse, som har fyldt en del – alligevel vist sig at være temmeligt fin.

Ugens højdepunkt er at vi er gået på ferie. Eller altså, mine børn er gået på ferie og jeg har haft den udsøgte fornøjelse at skyde den igang sammen med dem, her i weekenden, inden de skal hjem til deres far på ferie fra i morgen, hvor jeg så lige tager en lille arbejdstørn mere, inden jeg også svinger mig helt ind i min mentale sommerferiehængekøje.

Hvis vi skal bevæge os lidt væk fra sommerferieklichéerne som højdepunkt, så har et andet højdepunkt været, da jeg i torsdags var til stemmeprøve på en kommende tegnefilm. I store dele af min barndom var min største drøm at lave tegnefilm. Jeg ville selvklart helst tegne dem, men det tror jeg egentlig mest var fordi jeg ikke rigtigt forstod, at det var ægte, levende mennesker der lagde stemmer til. Jeg ved endnu ikke om jeg overhovedet får en rolle, men hvis jeg gør! OMG! (Ja, når det er en barnedrøm der er millimeter fra at gå i opfyldelse, må man gerne agere teenager i sine udtryk. Basta.)

Jeg smilede mest da nede på stranden i går eftermiddag. Drengene gad egentlig ikke rigtigt afsted, men da først vi var der havde de (selvfølgelig) en kæmpe fast. På stranden spottede vi intet mindre end fem andre børn fra Jens’ klasse og en enkelt fra Peters stue i børnehaven og jeg elsker at have fornemmelsen af lokalsamfund, selvom vi bor i København. Jeg kan nogle gange godt føle at jeg drukner lidt i millioner af (okay, “kun” én million, hvis ret skal være ret) fremmede mennesker her i storbylivet, så det gør mig virkelig glad, når jeg får en lille my af landsbyfornemmelser herinde. Mere af det, tak.

Ugens lavpunkt var at planlagte tur (her i weekenden) til Disneyland gik i vasken. Igen. Heldigvis af væsentligt mere “ligegyldige” årsager end sidst. (Sidst vi skulle have været afsted, endte jeg med at aflyse turen, fordi jeg havde fået et “jeg vil skilles” smidt i ansigtet dagen forinden, som jeg engang beskrev HER). Denne gang var det noget med et udløbet pas og nogle flybilletter der (af den årsag) endte med at gå for næsen af os. Det var selvfølgelig skide ærgeligt. Særligt fordi vi, siden vi opdagede det udløbne pas, ad flere omgang var blevet lovet at det hele nok skulle flaske sig og at vi selvfølgelig kunne komme afsted. Som vi altså først fredag morgen (hvor vi skulle have været afsted om eftermiddagen) fik endeligt besked om, at vi alligevel ikke kunne. #pokkers

Det gode ved det var faktisk to ting:

1) at vi dermed slap for den hedebølge som hamrer ind over Frankrig, som har målt temperaturer helt op over 45 grader.

2) at min ældste niece, som vi skulle have haft med på turen, alligevel tog turen over til os. Med en fysisk afstand på mere end 300 km, ses vi ikke nær så ofte som jeg ville ønske, så at have hende lidt “for os selv” i en hel weekend, har været virkelig dejligt! Selvom jeg selvfølgelig er klar over, at børnene ville have elsket Disneyland og at de er kede af at vi aldrig kom afsted, så har vi alligevel haft den dejligste weekend jeg længe kan huske at have haft. Vi har været i tivoli, på stranden, i kolonihaven, på altanen, og spist is alle steder, fordi det har været så skide godt vejr. Vi har skudt ferien igang på den bedst tænkelige måde. Altså, lige pånær en tur i Disneyland, som måske kunne have toppet det…

Jeg har haft det bedst med at iføre mig mine kæmpe store solbriller (som jeg har købt på asos for bare 66.- lige HER – reklamelink) og min nye kjole fra Neo Noir, som jeg købte i Magasin forleden, som I kan se i fuld figur på min instagramprofil (på billedet, hvor jeg står og crazy-dog-lady’er den med min hundehvalp i favnen). Jeg kommer seriøst til at bo i den kjole hele sommeren. Så pæn, så blød og så luftig. Ahhh….

Det bedste jeg har spist er mine efterhånden nærmest berømte sunde vafler, som vi har fået et par gange i løbet af ugen. Jeg bliver ofte tagget i andre folks billeder og stories på instagram, fordi de (også) har optur over vaflerne og jeg bliver altså lige glad i låget hver gang!

Det bedste jeg har set, er siderne i en virkeligt god bog, som jeg kommer til at fortælle mere om i morgen. Den er nemlig indbegrebet af perfekt sommerferielæsning.

(Det går efterhånden op for mig, at det var totalt fjollet af mig, at lave det her punkt med ting jeg har set (som i, set i fjernsynet), eftersom jeg tilsyneladende ser meget, meget lidt fjernsyn. I hvert fald ser jeg meget lidt fjernsyn, der er godt nok til at blive nævnt her…)

I næste uge ser jeg frem til at skulle rette min kommende bog (om at føde) til, for allersidste gang, inden den skal i tryk efter sommerferien. Jeg har holdt en lille måneds pause fra bogen, så nu glæder jeg mig virkelig til at kaste mig over den igen, for forhåbentligt at kunne gøre den kniv-skarp!

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven