mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #20

Kan I også mærke det? At sommeren og den forestående ferie lige pludselig kommer sådan rigtigt tæt på. Åh, hvor jeg synes det er vidunderligt, at vi allerede har fået sommervejr her i juni måned, og jeg har i den forgange uge derfor virkelig gjort mig umage for at gøre mine hverdage så ferie-agtige som muligt, med strandture efter arbejde, aftengåture i Tivoli og selvfølgelig en hel masse mad (og is!) udenfor. Nårh ja, og alt det du kan læse om nedenfor, som jeg i denne uge har lyst til at fremhæve i Tid til Eftertanke. 

Ugens højdepunkt har med største selvfølgelighed været weekenden på Bornholm, hvor Simon og jeg var inviteret over i anledning af Danmarks største kokkekonkurrence, Sol over Gudhjem. Vi har spist så meget mad, snakket med så mange søde mennesker, drukket fadøl, spist is, fået sol på næsen, danset til 90’er-hits og gået lange ture i Danmarks måske allersmukkeste natur.

Jeg smilede mest da jeg med lynets hast fik afsat alle pladserne til mit helt eget lillebitte VIP-arrangement i forbindelse med Samsø Festival. Jeg var lidt bekymret for om der nu overhovedet var nogen som fulgte med hos mig, som skulle afsted på festivalen og som i øvrigt også gad at hænge ud med mig et par timer onsdag aften, men min bekymring blev altså ganske hurtigt gjort til skamme. Så nu glæder jeg mig bare endnu mere!

Ugens lavpunkt var da jeg så et andet barn slå mit barn direkte i ansigtet, fuldkommen umotiveret. Det var eddermamer voldsomt at se. Både fordi jeg selvfølgelig synes det var enormt synd for mit barn, der naturligvis både blev forskrækket og forpint, men også fordi jeg fik så ondt af dét barn, der dog kunne finde på at gøre sådan noget ved andre. Den slags kommer jo ikke uden grund og barnet var tydeligvis ganske frustreret over noget…

Det gode ved det var at der var flere voksne til stede og at én lynhurtigt tog sig af det andet barn (hvis forældre desværre ikke lige var til stede) på den fineste måde jeg overhovedet kan forestille mig. Hvis jeg havde stået der selv, med mit eget forurettede barn, var jeg nok kommet til at skælde mindst ligeså meget ud, som jeg havde rummet svære følelser. Men den anden voksne lykkedes med udelukkende at rummet barnet, med ord som: “Jeg kan se at du er meget vred og ked af det” for at få barnet til selv at sætte ord på situationen, i stedet for formaninger som “man må altså ikke slå andre, selvom man er ked af det!” som jeg i den givne situation nok selv havde været forfalden til at bruge. Jeg havde tværet dårlig samvittighed ud over det stakkels barn – og dét havde sgu nok ikke nyttet det store. Så gudskelov var der en anden til at tage sig af det andet barn, imens jeg var der til at tage mig af mit.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig min hvide top med firkantet udskæring, pufærmer og oversized fit på maven. Den er feminin og sej på samme tid – og så har den hjulpet mig til ikke at blive helt brændt af i den bagende sol, vi har holdt os de sidste par dage. Hvis I har lyst, kan I finde den HER (reklamelink).

Det bedste jeg har spist er uden tvivl de otte retter fra Sol over Gudhjems hovedkonkurrence, som jeg fik lov til at smage allesammen. Forestil jer nogle af Danmarks allerbedste kokke, som hver især præsenterer det bedste de overhovedet kan. Kæft, hvor var det lækkert! Hvis vi skal tale om noget som er lidt lettere tilgængeligt, så har jeg i weekenden også stiftet bekendtskab med verdens bedste smøreost. Det er en Arla Unika, som vist nok hedder Cremet Gammelknas. Den er fed, den er sød, den er salt, den er syrlig, den er perfekt! Hvis i nogensinde ser den i supermarkedet, så tag den med hjem og spis den sammen med godt brød, nødder og et par oliven.

I næste uge ser jeg frem til at mine børn får sommerferie og vi skal danse boogie-woogie rundt i skolegården, inden vi sætter kursen videre mod Paris, hvor vi simpelthen har været så svine heldige at være blevet inviteret til Disneyland. Wuhuuuu!!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven